אירוחים ב-
אנשים

kelly7i

New member
ואייייי רציני??????../images/Emo71.gif

זה כזה טובבבבבבבבבב!! אין אני בטוחה שהפורום שלנו היה חלק בעיניין הזה, פשוט בטוחה! אסור אפעם לוותר, לא בדברים הקטנים ואל בגדולים;] כל פעם שמישו שומע שיגידD:

sweet shir

New member
../images/Emo10.gif

זה לא עובד לי מאז שהם החליפו למערכת החדשה לפני מלא זמן. XD עכשיו גם ניסיתי עודפעם וזה עדיין לא עובד! $#@$

Little McMickey

New member
../images/Emo207.gif2 שירים חדשים שלי-חוות דעת אניוואן../images/Emo35.gif

קודם כל רציתי לומר שאני סופר שמחה מזה שמקפליי היו ברדיו! זה גדולללל וכ"כ אירוני בהתחשב בשם השיר XD פעם ראשונה ואוא הייתי רוצה שזה יקרה מלפני מלא זמן אבל.. OH WELL הנה השירים:
האנגלית במקלדת שלי לא עובדת כרגע אז הכל בכתב גדול חח כתבתי את זה היום

ON MY MIND\\\ ----------------------------- I SAT AT HOME AND ON MY OWN I CRIED ALONE I TRIED TO UNDERSTAND THE THINGS YOU'VE TOLD ME DID I GOT IT ALL WRONG? IF I THOUGHT THAT I BELONG? I ALWAYS THOUGHT WE'LL BE TOGETHER ALL ALONG YOU'VE PROVED ME WRONG AND NOW I'M GONE YOU'VE DONE SOMETHING TO PUSH ME AWAY I NEVER WANTED TO STAY IN YOUR ARMS, YOU WERE ALWAYS LOOKING THE OTHER WAY I THOUGHT IT WAS HONSET, I THOUGHT IT WAS TRUE I THOUGHT IT'LL ALWAYS BE ME AND YOU NOW I'M OUT THE DOOR TRYING TO FIND SOMETHING MORE YOU'LL NEVER GONNA SEE ME AGAIN CAUSE BACK HERE I WONT RETURN I NOW FOUND WHERE I BELONG​

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifשיר מס' 2-חיחי

לא להתייחס אם יש שגיאות חח כתבתי את זה מהר וזה לא בדקתי ממש.. PERFECT DATE\\\\ ---------------------------- LOOK WHERE I AM, CAN YOU SEE ME? YES I'M HERE, UP HERE, SO HIGH IN THE SKY YOU SEE, THIS IS THE WAY YOU MAKE ME FEEL FLYING AROUND ABOVE THE SEA OF LOVE YOUR LOVE TO ME AND MY LOVE TO YOU I KNEW IT WAS TRUE I CARED FOR YOU WE BOTH LOOKED INTO THE SKY TO SEE THE SHINING STARS, A FEW WENT DOWN AND A WISH WAS MADE BY US I'M HAPPY NOW, MORE THAN EVER I WISH THE NIGHT WOULD NEVER END, THIS WAS SO GRAND WE WENT BACK HOME, YOU GAVE ME A KISS I HOPED YOU WON'T MISS IT WAS PERFECT AND THE NIGHT HAS END THE MOST AMAZING ONE I HAVE EVER HAD ------------------ אז אנשים, איך זה לדעתכם?

blackroses

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo59.gif../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif

משהי יודעת איך מעבירים סרטונים מהיוטיוב לקובץ של אמפי 3?. זה דחוףף!!#%$$#^
תודה
נעם.

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifכנסי...

אוקיי זה טיפונת מסובך.... [זאת השיטה שלי ><] אז קודם תיכנסי לאתר http://www.downloadyoutubesvideo.com/ ותשימי בשורה של הלינק את הלינק של הסרטון יוטיוב שאת רוצה להפוך לאודיו, ואז תלחצי 'Download'. אל תורידי שום נגן, פשוט תשמרי את זה וזה יוריד לך את הסרטון למחשב. עכשיו, אחרי שזה נשמר זה הוריד לך את זה כקובץ FLV. אז את צריכה להמיר אתזה לאודיו או ווידאו. תיכנסי לאתר הזה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/printthread.php?t=141716 ויש שם קישור להורדת תוכנה להמרת קבצים + מדריך. אחרי שהורדת את התוכנה, פשוט תעשי מה שכתוב במדריך אבל במקום לבחור בשורה 'MP4 - MPEG-4 Video' תבחרי ב- 'MP3 - MPEG Layer-3 Audio' ואז זה יהפוך את זה לאודיו
אם עדיין לא הבנת, אז אני יכולה לשלוח לך במסן מדריך תמונות שעשיתי לחברה שלי... מקווה שעזרתי

עדיף להשתמש באתר הזה כדי להמיר את הקובץ

media-convert.com/ הוא אונליין אז הרבה יותר פשוט להשתמש בו מאשר בתוכנה<:

LosingMyself

New member
אעאעאעא!! קיבלתי את הדיסק :))))

אוימייגא. @#$^#$% סורי, תגובה פאקצתית ^^ רק ראיתי מעטפה מאנגליה וישר צרחתי כמו איזה ילדה קטנה שקיבלה את הברבי החדשה שלה, לא חשוב שאני כבר מכירה את כל השירים. אבל עדיין, הדיסק הראשון שלי שיש לי שלהם. להחזיק את העטיפה ביד [דני ניראה ממש שמן!!!!!] , ולשים במערכת בווליום חזק ולשיר כמו איזו מושפעת... או, בעצם , אולי לא כמו
בחיי, אני ממש מחבבת את המערכת פורומים החדשה :]

מאיושSP

New member
אה, ואם כבר אני שואלת..

אז כמה זמן הוא? באמת שווה להזמין? מה יש בו?

למעלה