DarkSideOfTheMoon16
New member
זה לא היה קצת מגוכך
אם זה היה ערוך אחרת..זתומרת שילוב של מוזיקה איטית ומלחמה בהילוך מהיר? בעצם, אולי את צודקת. יותר מעצבן שזה סלואו מושן אבל קצר.. זה כ"כ איטי וקצר שזה מבלבל את העיניים שצריך לצפות בכל קטע או בקליפ עצמו כמה פעמים כדי להבין מה קורה שם.. לי אישית לקח זמן לקלוט שהם באמת נלחמים ושזה בכלל חברי הלהקה.. (רואים הכי הרבה את תומאס נלחם.. והוא ניראה די נלהב!
).. אולי זו רק אני אבל אם מסתכלים טוב אאפשר לראות שהיא לא שרה בסתם שדה חיטה אלא רואים שם הרוגים ודם והקטעי מלחמה הם כאילו פלאשבק.. ועלילה דווקא יש, היא שרה בשדה חיטה, עם הרוגים ודם, ומידי פעם את מקבלת פלאשבקים של מלחמה.. יש חיבור בין הפלאשבקים להווה שהיא נמצאת בו בקטע שהיא מחזיקה את החרב... יותר מזה אני באמת שלא יודעת להגיד.. אז עלילה יש, לא ברורה במיוחד, אבל יש. הקליפ הזה יכל להיות טוב אם היו משקיעם בו עוד טיפהה! זה ניראה כאילו הם התביישו בקליפ הקודם- החובבני והחליטו לעשות חדש, "מקצועי יותר", וממש התחשק להם לשחק בחרבות ולהתלבש כמו אבירים אז הם פשוט דחפו את זה פנימה.. וחיברו באמצעות החרב (?).. ללא כל מחשבה מעבר... זו דעתי בכל אופן
(למה ההודעה הזאת ניראת לי כמו ניתוח של יצירה בתולדות האומנות?!
*בורחת מפה מהר*)
אם זה היה ערוך אחרת..זתומרת שילוב של מוזיקה איטית ומלחמה בהילוך מהיר? בעצם, אולי את צודקת. יותר מעצבן שזה סלואו מושן אבל קצר.. זה כ"כ איטי וקצר שזה מבלבל את העיניים שצריך לצפות בכל קטע או בקליפ עצמו כמה פעמים כדי להבין מה קורה שם.. לי אישית לקח זמן לקלוט שהם באמת נלחמים ושזה בכלל חברי הלהקה.. (רואים הכי הרבה את תומאס נלחם.. והוא ניראה די נלהב!