אירוחים וחלומות ב-
אנשים

זה לא היה קצת מגוכך

אם זה היה ערוך אחרת..זתומרת שילוב של מוזיקה איטית ומלחמה בהילוך מהיר? בעצם, אולי את צודקת. יותר מעצבן שזה סלואו מושן אבל קצר.. זה כ"כ איטי וקצר שזה מבלבל את העיניים שצריך לצפות בכל קטע או בקליפ עצמו כמה פעמים כדי להבין מה קורה שם.. לי אישית לקח זמן לקלוט שהם באמת נלחמים ושזה בכלל חברי הלהקה.. (רואים הכי הרבה את תומאס נלחם.. והוא ניראה די נלהב!
).. אולי זו רק אני אבל אם מסתכלים טוב אאפשר לראות שהיא לא שרה בסתם שדה חיטה אלא רואים שם הרוגים ודם והקטעי מלחמה הם כאילו פלאשבק.. ועלילה דווקא יש, היא שרה בשדה חיטה, עם הרוגים ודם, ומידי פעם את מקבלת פלאשבקים של מלחמה.. יש חיבור בין הפלאשבקים להווה שהיא נמצאת בו בקטע שהיא מחזיקה את החרב... יותר מזה אני באמת שלא יודעת להגיד.. אז עלילה יש, לא ברורה במיוחד, אבל יש. הקליפ הזה יכל להיות טוב אם היו משקיעם בו עוד טיפהה! זה ניראה כאילו הם התביישו בקליפ הקודם- החובבני והחליטו לעשות חדש, "מקצועי יותר", וממש התחשק להם לשחק בחרבות ולהתלבש כמו אבירים אז הם פשוט דחפו את זה פנימה.. וחיברו באמצעות החרב (?).. ללא כל מחשבה מעבר... זו דעתי בכל אופן
(למה ההודעה הזאת ניראת לי כמו ניתוח של יצירה בתולדות האומנות?!
*בורחת מפה מהר*)

LadySilkworm

New member
וול.. בהתחשב בזה שהקליפ הקודם

הוא מ98, אפשר להבין למה הוא "חובבני" כל כך. מאיפה היה להם כסף להשקיע?

אממ כן.. נכון ../images/Emo9.gif

ואגב התכוונתי שהחדש היה יכול להיות יותר טוב.. לא שהוא לא טוב, אני ממש אוהבת אותו..

Itay Simons

New member
אני דווקא אוהב את הקליפ

לא רואה יותר מדי קשר לשיר עצמו, אולי זה רק אני.. אבל הקליפ מוצא חן בעיניי
טאריה אוהבת סוסים

Amir Noy

New member
Bullet For My Valentine - Suffo

cating Under The Words Of Sorrow!!!!! כה..אני מכור לשיט הזה D:

Amir Noy

New member
איזה סגנון הוא? P:

אמרו לי די שונה מהקודם.. הוא בסגנון של The Final Countdown?

ממש ממש ממש לא.

פיינל קאונטדאון זה מין האיר\גלאם מטאל, שמת בסוף שנות ה80. הדארקנס עוד עשו גלאם בשנות ה2000 לפני שהתפרקו, אבל זה היה רוק. יורופ התאחדו ב2003 והוציאו דיסק ב2004 בשם 'סטארט פרום דה דארק'.. הוציאו גם סינגל בשם פליימז, די טוב. אבל השנה (2006, כבר שנה שעברה אבל חסל קטנוניות) הם הוציאו דיסק בשם Social Society, הוא מין סוג של האבי מטאל, אבל לא עכשיו, מיושן כזה, יש בו ניחוח מפעם, אבל לא קרוב לפיינל קאונטדאון.. והוא מעולה! אה, והם הוציאו ממנו סינגל-קליפ Always The Pretenders, חפש ביוטיוב..

למעלה