אירוחים וימים פתוחים ב-
אנשים

gali56

New member
פרג../images/Emo23.gifאבל מה שמצחיק,

את שואלת בפורום בלאק אייד פיז,מי יותר יפה,פרגי או זאתי
מה הם נראה לך יגידו?D:

gali56

New member
עוזבת אתכם.

לא,לא לתמיד. קודם כול-זה לא שהפסקתי להעריץ את הבלאק זה הפורום.. זה...לא יודעת.יש כמה אנשים שאני לא מרגישה שהם..לא יודעת.לא ככ "מכבדים"אותי. וגם,זה נהיה פשוט מוגזם- אני כול הזמן,באה,פותחת ת'מחשב,והוופ על המחשב. אני פחות עושה ש"ב,ודיי מזניחה את הלימודים. אל תחשבו שאני חנונית,הלימודים זה דבר מאווד חשוב!זה בעדיפות רשונה! אני ארשום בסופי שבוע,ואולי גם בערב. בכ"ז,לא שאתם רגילים לראות אותי רושמת,אני ארשום פחות. ואני אחזור בחופש ובחופשים! אממ,טוב אז... ביי[?]

gali56

New member
ודרך אגב,

עם אני עוזבת לתקופה,זה לא אומר שאני מסיימת לקרוא פה.. תשתפו אותי בקורבן וכ"ו..

system רולז

New member
גלוש.../images/Emo210.gif../images/Emo109.gif

לדעתי זה ממש חבל שתעזבי בגלל זה. את יכולה להקדיש זמן לשיעורים באותה מידה גם לכתיבה בפורום,וגם ללימודים וברור שזה גם חשוב.
ובקשר לאלה שאת לא מרגישה שמכבדים אותך, פשוט אני הייתי אומרת מה פוגע בי ומה מציק לי, ולא ישר לעזוב.
בכל זאת את הרבה פה בפורום וכולם ממש התעכזבו לפחות אני שאת עוזבת.
אז אני ממש אשמח עם את תישארי למרות שתחזרי רק בחגים ולפעמים "תבקרי" את עדיין חלק בפורום ואני אתגעגע.
תחשבי על מה שאמרתי ותחליטי את.

HaDaRoSh

New member
חבל ../images/Emo4.gif

את יכולה לפתוח את הפורום לאיזה חמש דקות ביום ולהגיב על הודעות. וגם כמה זמן לוקח להכין שיעורים?
חבל לך לעזוב... אחלה פורום

avivoOsh2

New member
אל תעזבי ../images/Emo201.gif

את ממש תחסרי פה ;( אסור לך !! אני בטוחה שכמה שניות מהזמן הפנוי שלך תוכלי להקדיש גם למחשב.
אני יתגעגע

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif שיעורי בית זה לא חשוב =\

אבל אממ איך שבאלך אני לא יתחיל לשכנע אותך כי זה החלטה שלך HAVE FUN

2MayaN

New member
לא נראלי שצריך לעזוב../images/Emo201.gif |קרמבו|../images/Emo221.gif

בטוח תוכלי למצוא איזה סידור..אפילו להיות רק חצי שעה על המחשב או שפשוט תבואי אחרי שאת מסיימת ללמוד.. ולגבי האנשים בפורום..חבל שאת מרגישה ככה
אני לא יודעת לגבי מי אבל בכל זאת אני מסכימה עם גל, לא צריך ישר לעזוב..תנסי לדבר איתם:)

OK

אבל את יודעת כמה מבחנים יש לי...מיצב"ים וש.ב? אני מוצא את הזמן המתאים לתפוז, וללימודים. בכללי...תארגני לך לו"ז. ובדוגרי אני יודע על מה את מדברת, אבל אפשר להתגבר על זה...זה לא סמים או משהו..מתמכרים בקטנה
.

Cuttie Cat

New member
לא מכבדים?

וואו אני ממש לא מבינה על מה את מדברת... תישארי יהיה כיף!!!!! יש לנו פורום כזה יפה ואת תחסרי לנו נו :(

למעלה