אירוחים ופרסים ב-
אנשים

Such a Tragedy

New member
אני חוששת לגרינדי יש עיקוב קל של..הממ..../images/Emo14.gif

4 שנים אולי?!
קיצור,דהיוזד מתחילים רק עכשיו לצבור מודעות בארץ,עובדה,יש להם פאץ' בתומר[-בורחת-]. ותכלס,לא אכפת לי שמביאים אותם.גרינדיי תפסו מעולה בישראל,ערסים עד היום מכירים אותם,ואולי דהיוזד באים להופעת חימום[?? צריכים לבדוק את זה] וזהממש לא פייר,אבל יש להם סינגלים,הם מראים חיים. HIM מתיםX_X

milkshakit

New member
חחח לא לא

זה מסע ההופעות של דה יוזד, וגרין דיי רק מצטרפים אליהם לכמה הופעות. ואז מה אם הם מתחילים לצבור מודעות, אני בטוחה שעדיין אף אחד כמעט לא מכיר אותם
לHIM היה להיט אחד בארץ! זה גם משהו חח. והם לא מתים
אם כבר, כל המסע הופעות, התמונות החדשדשות, והציפייה לדיסק החדש והמדובר רק מגבירים את הסקרנות והמודעות.

Such a Tragedy

New member
אבל רק בפורוםX_X../images/Emo14.gif

ראית אנשים סתמיים מסתובבים ומדברים עליו? אני כותבת כמעט כל יום בבי"ס על היד Venus doom,כדי ליצור מודעות.ולא,זה לא עוזר.

little WhiSper

New member
../images/Emo207.gifאממ.. משהו

סתכלו בקישור המצורף, ובבקשהה אל תתייחסו למה שכתוב בכתבה כי זה ויכוח מיותר, תראו ת'תמונה האחרונה, עם מגדלי עזריאלי... בקיצור- זה לא התמונה של וילה שם משתקפת!?

Such a Tragedy

New member
כמה צחקתי עכשיו:-|Dלב-ש|

הוא באמת דומה וילה,תכלס. רק אין לו שחור בעיניים.אני בחיים לא ראיתי אותו בלי שחור בעיניים
ואה,יש לו קצוות ורודים
או שוילה עליז במיוחד היום,או שהוא לא וילה>>

inbal287

New member
הכותרת הרגה אותי../images/Emo6.gif

[נו סליחה אני חייבת להתייחס לתוכן] ישראבלוגרים ושאר אימואים - צאו לנו מהורידים! באימשלי, עושים שם רע לכולנו. ואמ, כן, נראה כמו וילה. אבל יש לו קצוות ורודים
.

inbal287

New member
!3%#^#@#!@$@$^#%*)#$^#$^@$^

חברות הכי טובות [עלקקקק] לשעבר זה השטן. פשוט שונאת את ההרגשה שהיא מביאה לי בכל פעם מחדש.
.

inbal287

New member
היא עושה לי רע. היא גונבת לי הכל.

ואני מרגישה עוד יותר רע בגלל שאני באמת אוהבת אותה... זה הכי חרא, הקטע שלי להקשר לאנשים יותר מדי
. ו
גם לך...

little WhiSper

New member
צר לי ענבלי שיש גם אנשים כאלה.

וספרי לי על זה, אבל זה גם כואב לא להקשר בכלל. בקיצור אנחנו צריכים פשוט להזהר.

למעלה