אירוחים ופרסים ב-
אנשים

mary06

New member
למה חיבוק כשאפשר שיר מעודד

And the spirit never dies - let the music take you higher" I know what it means to burn That's how I began to learn So never give up - never give in Rise from the fire if you're gonna win Sing with your soul - soon you'll be old Fight the demons inside you There is no limit to what can be done Climb every mountain with power so strong "Dusty roads on the way - leaving the past behind you Masterplan-Spirit Never Die מומלץ בחום
וחיבוק לכל מקרה
וסוכריה
וכלי נשק להוציא את האגרסיות
ו
כדי שתשמחי וממ..
כי הוא צבעוני ונוצץ..

blacknwhite

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gifמתוקה יהיה בסדר!

אם רק תבואי למפגש תקבלי את החיבוקים מהכותרת- רק אמיתיים, פי 1000! אוף.. עצוב לי לראות אותך ככה. אני יודעת שלפעמים אפשר להרגיש ממש חרא וכלום לא עוזר, אז... לפחות שיעבור מהר
תרגישי טוב!

Super Alonit

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני יודעת שחיבוק וירטואלי לא עושה הרבה, אז ביום רביעי אני מבטיחה לך מאתיים חיבוקים כפיצוי:]

danduuu

New member
תודה לכולכם מתוקים שלי../images/Emo23.gif

עודדתם אותי המון
וסליחה אם זה יצא כאילו אני איזה זונת צומי או משהו כזה, לא התכוונתי שזה ייצא ככה =/ פשוט הייתי במצב של דיכאון כזה גרוע היום שהייתי חייבת מישהו שיעודד אותי איכשהו וידעתי שאליכם זה המקום הכי טוב לפנות אליו, אני אוהבת את כולכם בזכות זה
ומרי תודה על השיר, אני אשמע אותו מתישהו, מילים ממש יפות
וסליחה אם אני מציקה וכאלה..ועל המצב רוח החרא =/

Shusho

New member
בקשר למפגש... מי בטוח מגיע?

כי אין לי מושג באיזו שעה אגיע לעזריאלי... אני צריכה שיהיה קשר טלפוני עם מישהו.

Liquid Dreams

New member
יש לי פרשנות חדשה לאווה!!!!!11

אוי אני גאון
תקראו את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3405690,00.html ואני אעתיק ממה שכתבתי לקארין: «°•LiNtU•°» אומר/ת (20:37): בגלל זה נידו את אווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 «°•LiNtU•°» אומר/ת (20:37): בגלל שהיא חושבת שהטלטאביז הומואים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 «°•LiNtU•°» אומר/ת (20:37): כי כל השאר חושבים שהם גאונים! «°•LiNtU•°» אומר/ת (20:37): ובגלל זה הילדים הרעים ירדו עליה! P: ~מפגרת~

Liquid Dreams

New member
א

Karin אומר/ת (20:51): אגב,אם אווה חושבת ככה זה אומר שהיא פולנייה Karin אומר/ת (20:51): והילדים הפינים בטח דחו אותה! «°•LiNtU•°» אומר/ת (20:51): אולי האווה הזאת היא ממוצא פיני «°•LiNtU•°» אומר/ת (20:51): לא יודעים Karin אומר/ת (20:52): חח כן,אבל רק פולנים חושביים שטלטאביז הומואים «°•LiNtU•°» אומר/ת (20:52): XD «°•LiNtU•°» אומר/ת (20:52): היא פינית «°•LiNtU•°» אומר/ת (20:52): אבל ההורים שלה עברו יחד איתה לפולין כשהייתה בת חודשיים:} Karin אומר/ת (20:54): XDDDDDDD איזו פרשנות! Karin אומר/ת (20:54): חייה של אווה אכן מסובכים «°•LiNtU•°» אומר/ת (20:54): ובסוף נמאס לה מאגם הברבורים שלה בפולין «°•LiNtU•°» אומר/ת (20:54): ובגלל זה היא עוזבת חזרה לפינלנד!!!!!!!!!!!!!!1111 «°•LiNtU•°» אומר/ת (20:54): אוי אני גאון Karin אומר/ת (20:55): Karin אומר/ת (20:55): ענק! Karin אומר/ת (20:55): ואז תומאס מטריד אותה Karin אומר/ת (20:55): תומאס הוא החיות «°•LiNtU•°» אומר/ת (20:55): נכווווווון «°•LiNtU•°» אומר/ת (20:55): אנחנו זוג גאונים Karin אומר/ת (20:55): וזה חיות כי זה תומאס ותומאס ג'וניור שמטרידים את אווה [אם יהיו התפתחויות נעדכן
]

Liquid Dreams

New member
הכותרת נמחקה לי../images/Emo12.gif

כתבתי "אוה, קארין ואני הוספנו כמה דברים" או משהו כזהXP

mary06

New member
פיצחתן את אווה!

זאת פרשנות הרבה יותר מעניינת מסתם ילדה קטנה שהתעללו בה ילדים מרושעים ליד אגם ברבורים מעפן

Liquid Dreams

New member
אהמאהמ, יותר, פיצחת../images/Emo98.gif

אני עליתי על זה ;[ תודה לכולם על הXDים, זה מעודד אותי ואת קארין לחשוב על עוד פירושים מעוותים ומוזרים לשירים:)

danduuu

New member
Kamelot-Anthem

זהו נכנסתי חזק לקמלוט עכשיו חחח הם כאלו טובים

The Cat Woman

New member
../images/Emo24.gifכל הכבוד!!! הצלחתי להשריש תרבות פה ../images/Emo9.gif

אני גאה בעצמי, כל החפירות השתלמו
khan do me a baby!!!

danduuu

New member
זה באמת בזכותך!

כי שמעתי שיר או שתיים שלהם לפני יותר משנה, ומאז הפסקתי ואחרי שאמרת שTHE BLACK HALO זה אלבום מצויין ושעידן המליץ לי על החדש אמרתי יאללה נבקש מהדודה מתנה לבגרויות
והתאהבתי

למעלה