L Lintu666 New member 11/12/07 #18 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איך הייתי מתה להתחלף איתה באותו רגע
Z Zaider New member 11/12/07 #11 ../images/Emo19.gif חזרתי מת"א D: קניתי 2 פוסטרים בתומר , חולצה מתומר ^^ וסיכה מהחנות הזאת איפה שמדפיסים חולצות. יש עוד פוסטרים ב-45 ש"ח, שווה לקנות !!!! (פוסטרים,חולצה וסיכה של גוד שארלוט >< )
../images/Emo19.gif חזרתי מת"א D: קניתי 2 פוסטרים בתומר , חולצה מתומר ^^ וסיכה מהחנות הזאת איפה שמדפיסים חולצות. יש עוד פוסטרים ב-45 ש"ח, שווה לקנות !!!! (פוסטרים,חולצה וסיכה של גוד שארלוט >< )
ד דנדי 1992 New member 11/12/07 #13 מה זתומרת עוד פוסטרים? של ג"ש? כי יש שמה רק שניים שלהם... הביאו חדשים?
Z Zaider New member 11/12/07 #16 ../images/Emo19.gifיש שניים אבל עדיין יש מהם ../images/Emo3.gif ויש שם עוד חולצה שלהם, לא כמו שלי.
S stuck in this life1 New member 12/12/07 #25 היית בפגישה של מקפליי?!!? אני גם חזרתי משם מלפני איזה שעתיים נראה לי.. וגם קניתי סיכה של גוד שארלוט איפה שקנית
היית בפגישה של מקפליי?!!? אני גם חזרתי משם מלפני איזה שעתיים נראה לי.. וגם קניתי סיכה של גוד שארלוט איפה שקנית
S stuck in this life1 New member 12/12/07 #27 בדיוק הייתה פגישה של הפורום מה לא ראית איזה חבורת בנות ענקית כשהיית שם!? חח.. יש מצב שעברתי לידך ולא שמתי לב ותודה
בדיוק הייתה פגישה של הפורום מה לא ראית איזה חבורת בנות ענקית כשהיית שם!? חח.. יש מצב שעברתי לידך ולא שמתי לב ותודה
Z Zaider New member 12/12/07 #28 ../images/Emo19.gif אממ לא ../images/Emo12.gif האמת שיותר ראיתי את המפגש של טוקיו הוטל בעזריאלי [אי אפשר היה לפספס!!!!] בבקשה
../images/Emo19.gif אממ לא ../images/Emo12.gif האמת שיותר ראיתי את המפגש של טוקיו הוטל בעזריאלי [אי אפשר היה לפספס!!!!] בבקשה
ש ש י ר ווו ש New member 13/12/07 #39 לא ../images/Emo10.gif אבל אני לא אכאס עלייך כי את אוהבת את סאם 41
M McGirl For Life New member 13/12/07 #42 אני כן אכעס עלייך!!! ../images/Emo46.gif שמנה אני שונאת אותך1!!!!! יש גבול!!! תשנאי את מק בשקט שאף אחד חוץ ממני לא ישמע ,לי זה מספיק... מקפלי
אני כן אכעס עלייך!!! ../images/Emo46.gif שמנה אני שונאת אותך1!!!!! יש גבול!!! תשנאי את מק בשקט שאף אחד חוץ ממני לא ישמע ,לי זה מספיק... מקפלי