אירוחים ותחרויות ב
אנשים

orel4400

New member
איך קוראים לרוסי הומו?

סרגיי!! איך קוראים למי שמתחת ליאנה? תת-יאנה (טטיאנה)

einatit4

New member
נגמרה השביתיייי../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

סופסוף
מזל שהכרחתי את אמא שלי להתקשר למחנכת, היא אמרה שמכל כיתה באו בערך 4 ילדים אז נתחיל ללמוד רק מחר

oFka7

New member
יאייי../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

אני אראה מחר את עינתית ואתם לא חהחהחהחהחחהחהחהחהההההההההההה

helush716

New member
כל השכבה שלי הגיעה

וכנראה שרק אני וחברות שלי ואולי עוד כמה ילדים החלטנו לא לבוא. ממש חוצפה, להודיע עשר דקות לפני שהיום מתחיל שיש לימודים. מה הם ציפו? שנעשה לילה לבן עם החדשות עד שהם יודיעו שיש הסכם?
וכל העניין הזה שמורים קיבלו תשלום על ימי השביתה האלה בלי בושה. זה נראה כאילו שטובת התלמידים כבר לא מעניינת אותם, העיקר שהם קיבלו העלאה בשכר. ומה יהיה עכשיו? יתווספו לנו שעות, יקחו לנו חופשים, יידחו לאנשים גיוס.. אתם יכולים לתאר לעצמכם יום לימודים שמתחיל ב-8 ומסתיים ב-4 או 5? אני ממש לא. אין, המנהיגות במדינה הזאת פשוט מתחת לכל ביקורת. סליחה על החפירה..
אבל אני מעוצבנת

אף מורה לא קיבל כסף על השביתה..

מורים של ההסתדרות קיבלו הארגון לא קיבל.אל תגידי סתם
יש אנשים שלומדים מ-8 עד 4..גם בלי קשר לשביתה אז תחשבי שיוסיפו להם עוד.. העבירו הודעות אצל כולם,והחלנו שעה יותר מאוחר,לפחות אצלנו. -פרופורציות- אני לומדת בפסח והייתי אמורה לטוס,וואלה מה לעשות-פעם אחרת. לשבת בבית ולהגיד "ישששש חופשששש" גם אם זה רק לשבוע הראשון לאמרה הזאת יש תוצאות וזהו.:)

ברלץ

New member
גם אצלי

ועוד שתבינו אני בכיתה י' ויש לי את השכבה הכי מעפנה שבעולם כולם ערסים ופרחות וכולם הגיעו הייתי בשוק שכל השכבה הגיעה!!!!

ורק תלמידי בתי הספר הפרטיים נדפקו..

הולכים להוסיף 10 ימים..במקום לסיים ללמוד ב20/6 הולכים לסיים ב30/6.. וזה חל גם על בית הספר שלי..שהוא בכלל פרטי ושלא שבתנו אפילו יום אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לעזאזל עם החינוך הדפוק הזה!!!!! אני אישית חושבת שכל הלימודים האלה לא נחוצים.. זתומרת, לשון לבגרות אין לי מושג למה לומדים כי בסך הכל זה לא מעניין אף אחד באיזו מילה חלה תופעת 'פירוק צרור שוואים נעים'..מה שצריך זה עברית בסיסית וזה הכל.. או מתמטיקה..למי שלא יודע משרד החינוך מלמד אותנו התלמידים מתמטיקה רק כדי לפתח את החשיבה שלנו..ואני שואלת: למה לסבך אותנו עם נוסחאות וזבל כזה כשאפשר לפתור תשחצים או סודוקו?!?!?! ספרות צריך ללמוד רק מי שמעניין אותו כל זה.. היסטוריה זה נחוץ אבל ברמה..כאילו, למה להשקיע כ"כ בהיסטוריה וללמוד על מה שהיה פעם כ"כ הרבה?! אפשר ללמוד את הבסיס והכל אבל אפשר גם לחשוב על מה יהיה איתנו בעוד 3 שנים..אם האירנים ישמידו אותנו או משהו..במקום לנצל אותנו למטרות שיוכלו לעזור לנו מלמדים אותנו על האנטישמיות שהייתה בכל מיני תקופות..העיניין הוא שאנחנו יודעים מה זאת אנטישמיות כי גם היום יש אותה אז במקום לנצל אותנו הם פשוט מבזבזים את הזמן.. בגללם כולנו נמות!

בואי נגזים,אני עד היום לא סיימתי ב-21 ליוני.

זה ממש לא היסטרי. ובקשר להיסטוריה? ההיסטוריה שינתה את הכל..זה חשוב שתדעי שעכשיו את בדמוקרטיה בגלל משהו שקרה, תחשבי שעד לפני 150 בכלל לא ידעו מה זה דמוקרטיה. מהפכה צרפתית וכאלה... לשון?זאת השפה שלך.למה את לומדת אנגלית?כדי להסתדר בארצות אחרות/לתקשר עם אנשים ממקום אחר. אז זהו שאת חיה במדינת ישראל והשפה המדוברת פה זה עברית.וצריך ללמוד את השפה שלך

אני מסכימה שצריך ללמוד היסטוריה ולשון..

אבל בגבול מסויים.. מי שרוצה ללמוד לשון וללמוד את כל החרא שאני למדתי בזמן שאתם ישבתם בבית בשביתה שיילך וילמד את זה באוניברסיטה..מצטערת, אבל פשוט לא נראה לי כ"כ חשוב לדעת מה זה 'דגש חזק תבניתי' או 'תופעת הידמות חלקית' במילה מסויימת כי קודם כל זה משעמם תחת ודבר שני זה לא נחוץ..אני עד היום לא ראיתי מישהו חוץ ממורות ללשון וכאלה שמתעסקים בכתיבה שלקח איתו את מה שהוא למד לבגרות בלשון.. ובקשר להיסטוריה, אני לא אמרתי שלא צריך ללמד היסטוריה בכלל אני אומרת שצריך לחלק את הזמן כי אם נתמקד רק בהיסטוריה זה לא יעזור לאף אחד אז אם ייתנו לנו קצת זמן להתמקד במה שקורה עכשיו ואיזה השלכות יש לזה על העתיד אני בטוחה שאנחנו נוכל להתקדם הרבה יותר..

einatit4

New member
לא צריך ללמוד לשון?!../images/Emo12.gif

כשכל "אם" הוא גם "עם" וחצי מהאנשים חושבים שגוף ראשון בעתיד מתחילים עם י'...................................

oFka7

New member
אני שיננתי את כל הכללים../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

~עינתית תתגאי בי~

ליעתע

New member
רק עוד 10 ימים מה הלחץ?!

בכל מקרה בסוף שנה יש רק חופשות מגן ובגרות ולא באמת לומדים.. ואם כן זה רק מרתונים לקראת הבגרות שזה מזה טוב *חננה שכמותי*

למעלה