אירוחים ותחרויות ב
אנשים

itzikch

New member
אורון קמצן !!!!!!!!

וקודם כול אומרים ברוך הבא !!!!! ודיברתי איתך שתקבל את העותק שלי , אבל עכשיו אתה אומר לי שזה לא שווה כי אין את הדיסק בונוס של מייק חח ..

Rock Bottom

New member
אתה קמצן מניאק!!

אמרתי לך קח מזומן או את ה-DVD של מניה!
וכן, כל הדיבורים האלה פה על דיסק בונוס של מייק ממש איכזבו אותי שכשראיתי אתמול את ה-DVD בת"א הוא היה כזה.. דק. וסתמי. אה וגם ממש מכוער. מה זה הדבר הזה ג'יז. אני לא ראיתי אותו עדיין, אני רק מקווה שהם עשו עבודה טובה עם הדיסק עצמו. O_O

Incubus Creep

New member
השלמתי את הדיסקוגרפיה!D:

קניתי היום את ACLOTM ובנתיים ממה ששמעתי הוא ממש טוב:) חסרים לי רק את כל הDVDים חוץ מרד רוקס שיש לי
וגם אין לי את enjoy incubus וכל אלה אבל הם לא רשמיים אז טכנית יש לי את כולםD: אני מאושרת^^ אה, ופגשתי את אורון היום במפגש פורומיוז שהגעתי אליו ממש במקרה

itzikch

New member
בארה"ב יש STRING TO INCUBUS עם הכינורות

אז לא נראה לי שאף אחד לא השלים את הדיסקוגרפיה ! ואת הדיסק אודיו של RED ROCKS ועוד כול מיני שעוד לא מצאתי ח

Rock Bottom

New member
יש את הדיסק אודיו של רד רוקס גם בארץ

אבל מה זה משנה אם יש לך את זה ב-DVD? זה באמת מיותר לדעתי. חוץ מזה שהסטרינג קווארטט טריביוט לאינקיובס הזה זה איזה הרכב שמתחמחה בלחדש שירים של להקות בצורה כזו. זה לא משהו רשמי בכלל ולא קשור לאינקיובס.

Rock Bottom

New member
ובאמת, בנוגע ל-DVD

מישהו רכש את הגרסא עם הדיסק בונוס של מייק? אולי דרך האינטרנט או משהו? אין אותה בארץ להשגה, בדקתי את העניין אתמול.

fuckinGAL

New member
הזמנתי מאיביי והיה כתוב שם במפורש שמצורף

הבונוס. אבל קיבלתי אותו בלעדיו, ואחרי ששלחתי לו אימייל הוא אמר שהספק שלהם אמר שהם כבר לא מצרפים אותו:S

למעלה