אירוחים ותחרויות ב
אנשים

אירוחים ותחרויות ב../images/Emo43.gif אנשים

זוהרה כהן,מנהלת קשרי חוץ וקהילה, ומירי קניאל, סמנכ"לית, מחברת עמל סיעודית יתארחו בפורום אין מקום לאלימות בין השעות 20.00-21.00 וישיבו על שאלות בנושא אלימות כלפי קשישים ודרכים למניעתה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=227&msgid=94682693
שרון לפידות - שליו, מטפלת בהבעה ויצירה ומנחת קבוצות ממרכז טיפולי צעד צעד תתארח במהלך הסופ"ש בפורום אבחון וטיפול לילדים ותשיב לשאלות בתחום הרגשי-חברתי של ילדנו. מעוניינים בסיוע ויעוץ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1698&msgid=94729568
תמיד רציתם לדעת מה באמת קורה מאחורי הקלעים של מערכת הפורומים? באירוע ייחודי ומרגש תתארח ביום ראשון הקרוב 'הנהלת הפורומים' בפורום מיץ תפוזים. זה הזמן להעלות את כל מה שתמיד רציתם לדעת אך לא העזתם לשאול! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=94526487
מעוניינים להשתתף בתחרות הקמפוס החלומי? דמיינו את הקמפוס המושלם: הקפיטריה השווה, ברכת השחייה המחוממת, המרצים המשעשעים... שכנעו להרשם אליו בפורום סטודנטים מדברים ואולי תזכו בזוג כרטיסי קולנוע http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1668&msgid=94545646
רוצים לשדרג את משלוח המנות? לא חייבים להשתמש בממתקים, אפשר להכין כרטיס ברכה מעוצב ויצירתי! הכנסו לסדנא המצולמת בפורום ימי הולדת ומתנות ולמדו איך להכין כרטיס איכותי כיד הדמיון http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=94690833
חדש ב- FLX:
ערוץ דוגמניות ישראליות: סרטונים של דוגמניות ישראליות מסוכנויות שונות בארץ http://www.flix.co.il/tapuz/channel.asp?c=88
The class: סרטוני אנימציה של סטודנטים מביה"ס "The Class" של JCS http://www.flix.co.il/tapuz/channel.asp?c=86
תפנית: סרטונים של סטודנטים מהמגמות עיצוב גרפי, הדמיה ותלת מימד ממכללת "תפנית" http://www.flix.co.il/tapuz/channel.asp?c=52
תחרות דיבוב חדשה של ערוץ ג'וניור http://www.flix.co.il/tapuz/channel.asp?c=82
והפתעה לסיום: מהיום אפשר לצפות בסרטונים ב-Flix גם במסך מלא (דאבל קליק על הסרטון עצמו יגדיל את המסך)

../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifשאלון לפורים../images/Emo41.gif

אמנם אף שאלה לא קשורה לפורים, אבל לא נורא.. מה השעה? מה קורה? משעמם לך? מה עושה? מה אתה אוהב לעשות? מה התחביבים שלך? מה אתה שונא לעשות? מה אתה אוהב לעשות? מה אתה שונא בכללי? מה אתה אוהב בכללי? את מי אתה שונא? את מי אתה אוהב? מה הרגש האנושי המועדף עליך? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? מה סוג המוזיקה שאתה שומע? איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? איזה אמנים אתה שונא? איזה אמנים אתה אוהב? אתה אוהב לחשוב? אתה מרבה לחשוב? האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? האם אתה לומד עדיין בבית ספר? אתה עובד? אתה אוהב את הפלאפון שלך? אתה מסתפק בו? האם היית מחליף אותו? מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? מה המקצוע האהוב עליך? מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? איזה בן אדם תהיה? מה המאכל האהוב עליך? מה המאכל השנוא עליך? האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? האם אתה נמצא הרבה במחשב? מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? האם יש לך טלוויזיה בבית? בחדר? איזה ערוצים אתה אוהב? איזה ערוצים את שונא? איזה תוכניות אתה אוהב? איזה תוכניות אתה שונא? האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? האם אתה אוהב לקרוא? איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) האם אתה קורא מהר? איזה ספר אתה קורא עכשיו? מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? האם אתה מאומץ? האם יש לך חוש הומור? האם אתה מבין בדיחות? האם אתה בדרן? האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? אנא ספר בדיחה: האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? מה אתה שונא באנשים? מה אתה אוהב באנשים? האם אתה מבין את היופי בעולם? אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? האם אתה מרבה ללכלך? האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? האם אתה מסודר? היית רוצה להיות פוליטיקאי? למה? האם אתה אוהב סרטים? איזה סוגים? האם אתה אוהב אומנות? האם אתה אוהב מוזיקה? האם אתה אוהב בעלי חיים? מה הבעל החיים האהוב עליך? והשנוא? האם אתה אוהב עצים וצמחייה? יש לך אמפי? איזה? יש לך אייפוד? של איזה חברות אתה מתלבש? נעליים? האם אתה שומר על גיזרה? האם היית קורא לעצמך שמן? רזה? בינוני? מה צבע עניך? אתה אוהב את הצבע? מה הצבע המועדף עליך? השנוא? האם אתה רווק? יש לך בת זוג? אתה מעשן? האם אתה מבין את הסיכון שבזה? יש לך חיית מחמד? מי המורה השנואה עליך? מי המורה האהובה עליך? האם אתה אוהב סמיילים? איזה במיוחד? האם אתה אוהב פרחים? האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? ההפך? ואתם עליהם כועסים? וההפך? איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? היית מעורב פעם בתאונה? צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו?

moshe butt

New member
אל! אל! פשוט אל תענו על השאלון הזה!

מה השעה? 14:45 מה קורה? סבבה משעמם לך? קצת... בגלל זה אני כאן
מה עושה? עונה על שאלון ומעשן.
מה אתה אוהב לעשות? כל דבר
מה התחביבים שלך? ציור, קריאה... מה אתה שונא לעשות? ללמוד למבחנים מה אתה אוהב לעשות? היתה כבר השאלה הזאת,
לא?
מה אתה שונא בכללי? כלום מה אתה אוהב בכללי? אגדיר
את מי אתה שונא? אפ'חד את מי אתה אוהב? מממ... חגי[?] בעצם לא...!!! מה הרגש האנושי המועדף עליך? שמחה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? הכל איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית איזה אמנים אתה שונא? לא מכיר את השמות שלהם, מהסיבה שאני שנוא אותך
איזה אמנים אתה אוהב? The smiths אתה אוהב לחשוב? כה אתה מרבה לחשוב? כה האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? גם כן האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? מאוד האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כה אתה עובד? נראה לי שכן, אם לא פיטרו אותי
אתה אוהב את הפלאפון שלך? אין לי
אתה מסתפק בו?
האם היית מחליף אותו? אין לי! מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? math מה המקצוע האהוב עליך? אנגלית, אזרחות וספרות... מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו?אני עובד עכשיו ב"חקר". איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אני לא אחיה עוד 10 שנים, ספק עם בכלל עוד שנה... איזה בן אדם תהיה?
מה המאכל האהוב עליך?
מה המאכל השנוא עליך? חלבה
האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? לא בד"כ האם אתה נמצא הרבה במחשב? כה האם יש לך טלוויזיה בבית? כהסדגש| בחדר? לא
איזה ערוצים אתה אוהב?ערוץ הילדים, ג'טיקס, V H 1 איזה ערוצים את שונא? הערוץ ההודי איזה תוכניות אתה אוהב? סקוראה איזה תוכניות אתה שונא? הדוב בבית הכחול
האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כה האם אתה אוהב לקרוא? כה איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מממ הכל... האם אתה קורא מהר? לא איזה ספר אתה קורא עכשיו? יומנו של מכשף מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? לא האם יש לך חוש הומור? מממ... אולי האם אתה מבין בדיחות? בד"כ כן האם אתה בדרן? לא האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? לא אנא ספר בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך ו...[תחשבו על סוף מצחיק] האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז מה אתה שונא באנשים? אויי מזה אין לי כח לענות- אני מת מעייפות מה אתה אוהב באנשים? שיהיו חמודים האם אתה מבין את היופי בעולם? כן ולא אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה?מממ... תלוי במצב אוח-חחח האם אתה מרבה ללכלך? את החדר שלי- כן! האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? חחח... לא ממש אכפת לי האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? ככה

moshe butt

New member
../images/Emo124.gif המשך!!!

האם אתה אוהב סרטים?כה איזה סוגים? דרמה האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים? מאוד
מה הבעל החיים האהוב עליך?
והשנוא? דגים-חחח... האם אתה אוהב עצים וצמחייה? מאוד יש לך אמפי? כה איזה? 4 יש לך אייפוד?לא של איזה חברות אתה מתלבש? חחח אין לי מושג...- מהשוק נעליים?
האם אתה שומר על גיזרה? חחח לא האם היית קורא לעצמך שמן? כן רזה? לא בינוני? לא מה צבע עייניך? חומות אתה אוהב את הצבע? מממ כן... מה הצבע המועדף עליך? שחור וסגול השנוא? אין כזה האם אתה רווק? כה יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? כה...
האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כה יש לך חיית מחמד? כה מי המורה השנואה עליך? המורה למט' מי המורה האהובה עליך? המחנכת שלי האם אתה אוהב סמיילים?
איזה במיוחד?
ו...
האם אתה אוהב פרחים? כה האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער?ממ... תלוי... איך היית רוצה שתהיה בן זוגתך?
[יותר מידי עייף- NEXT]
האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ואתם עליהם כועסים? כה איזה מזל אתם? אריה קוראים הורוסקופים?רק שממש ממש משעמם מאמינים באסטרולוגיה?לא שיר אהוב: There is a light that never goes out- The Smiths זמר/ זמרת/ להקה אהובה: היהודים, סימית'ס, מגדט' ועוד מלא... לומדים? כה בבי"ס? תיכון איזה כתה?יב' באוניברסיטה?
איזה מקצוע?ג"ג במה עובדים?"חקר" כמה אחים יש לכם? 3 אחיות+ חתולה בני כמה? יש לי אחות תאומה, אחת בת 16 ועוד אחת בת 13 והחתולה בת4- כפרע עלייה דבר שעשיתם ואתם גאים בו:
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: יש יותר מידי
ספורט מועדף:טניס משקה מועדף:קפה טעם גלידה מועדף:מנטה מה את/ה עושה כשמשעם לך? ישן-חחח באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? זה ממש לא קבוע אצלי היית מעורב פעם בתאונה? כן- חחח צבע אהוב: שחור/ סגול- אויי השאלות חוזרות על עצמן כאן בכיף! היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? אין אחד כזה- החיים של משעמים... מה משמח אותך?תלוי- אם אני שתוי אז הכל... ואם לא אז מוזיקה או חברים... מה מעציב אותך? מוזיקה מה מכעיס אותך?חגי! מה מרגיע אותך? מוזיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מממ הייתי רוצה מעשן/ת?כה שותה משקאות חריפים? כה איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אבא אוהב/ת את מדינת ישראל? לא כזה אכפת לי ממנה
כמה פעמים היית בכותל? הרבה ובירושלים? נווו באמת כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? פעם בכמה חודשים עישנת פעם סמים?כה איזה סוג? חום/ירוק יש רשיון? לא
על איזה טסט עברת?
אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? אההה חחח... חשבתי משחק על במה
שש בש או שחמט? שחמט דמקה או שחמט? שחמט עיר אהובה בעולם:
עיר אהובה בארץ: ת"א[?] ארץ שנואה בעולם:
אוהבים את החורף?
מאוהב בו
יש פירסינג?לא.. איפה? הייתי רוצה אליקס מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לאאא משעמם בחיים? קצת איזה סוג מים הכי טעים? מהברז
וסוג קולה? RC ותה? תה אנגלי באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? אויי לא זוכר מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד הרבה זמן! האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? כן קצת, כי אני מת מעייפות ובא לי למות... טוב ביי הלכתי לישון בתקווה שלא לקום!!! מה המחשבות שלך? "יש לי חרא חיים" [יהיה ראוי לציין כי אני מת מעייפות וזה מתבטא בשאלון!] על מה את\ה חושב\ת עכשיו? "בא לי סיגריה"
מה, זהו?!?

אני ראשונה?!!!

מה השעה? 14:58 מה קורה? בסדר משעמם לך? לא מה עושה? מורידה שירים לאמ פי החדש מה אתה אוהב לעשות? הכל מהכל מה התחביבים שלך? לנגן,לשיר,לרקוד,לכתוב,לצייר מה אתה שונא לעשות?לא יודעת מה אתה אוהב לעשות?חח הכל כמעט מה אתה שונא בכללי? מצבים מביכים מה אתה אוהב בכללי? הכל כמעט את מי אתה שונא? - את מי אתה אוהב?את כל מי שמסביבי מה הרגש האנושי המועדף עליך? הבעת רגשות מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? ביישנות (למרות שזה קצת חמוד) מה סוג המוזיקה שאתה שומע? כמעט הכל איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? אני שונאת מזרחית,אבל לא את הכל איזה אמנים אתה שונא? - איזה אמנים אתה אוהב?זה ארוך מידי אתה אוהב לחשוב? כה אתה מרבה לחשוב? כה האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב?כה האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת?כה האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כה אתה עובד? בערך אתה אוהב את הפלאפון שלך?כה =] אתה מסתפק בו? אממ..כה הוא מספק אותי..חחח האם היית מחליף אותו? לא מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך?התחלתי לא לאהוב ספרות מה המקצוע האהוב עליך? =] המון מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו?חחח לא יודעת,בטח משהו בעיצוב איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? איכס! איזה בן אדם תהיה? מקווה שטוב מה המאכל האהוב עליך? אממ אורז מה המאכל השנוא עליך? אבוקדו האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים?כה האם אתה נמצא הרבה במחשב? כשיוצא אני מרוצה מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? משתנה,יש ימים שאני בקושי רואה מחשב אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? לא יודעת האם יש לך טלוויזיה בבית? כה בחדר? כה איזה ערוצים אתה אוהב?3,24,ביפ,אמ טי וי איזה ערוצים את שונא? ויוה איזה תוכניות אתה אוהב? כל ערוץ 3,כמעט כל ביפ איזה תוכניות אתה שונא? - האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה?מנסה האם אתה אוהב לקרוא? כה איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) לא יודעת האם אתה קורא מהר? אממ..כה איזה ספר אתה קורא עכשיו? ילדי יום ראשון-אביב גפן,פעם שנייה מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? לא האם יש לך חוש הומור?כה האם אתה מבין בדיחות? כה,מנסה האם אתה בדרן? לא האם אתה אחד המצחיקים שבחברה?לא יודעת אנא ספר בדיחה: היא לא מתאימה לפה האם אתה מרבה לגלוש בתפוז?כה באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? וואלה,תפוז,ישראבלוג וכל מיני מה אתה שונא באנשים? אדישות לפעמים =\ מה אתה אוהב באנשים? הכל האם אתה מבין את היופי בעולם? כה אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה?לא האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם?כה =] האם אתה מסודר? מנסה היית רוצה להיות פוליטיקאי?לא למה? ככה האם אתה אוהב סרטים?כה איזה סוגים? אימה וקומדיה במיוחד האם אתה אוהב אומנות? כה האם אתה אוהב מוזיקה? כה האם אתה אוהב בעלי חיים? כה מה הבעל החיים האהוב עליך? הכל והשנוא? אני מנחשת בעכבישים אני לא הכי מסמפטת האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כה יש לך אמפי? כה איזה? חדש..אמ פי 4 יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? אנערף,מה שבא ליד נעליים? יש =] האם אתה שומר על גיזרה?חחח לא הולך האם היית קורא לעצמך שמן? לא ממש רזה? לא בינוני? כה מה צבע עניך?משנה,ירוש-צהוב-חום ולפעמים כתום אתה אוהב את הצבע? לא יודעת מה הצבע המועדף עליך? שחור,אדום וסגול השנוא? שום צבע האם אתה רווק? כה יש לך בת זוג? לא,אני סטרייטית. אבל במקרה של הבן זוג-אין אתה מעשן? לא ממש האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כה יש לך חיית מחמד? כה מי המורה השנואה עליך?לא יודעת מי המורה האהובה עליך? לא יודעת האם אתה אוהב סמיילים? כה =] איזה במיוחד? =] האם אתה אוהב פרחים?כה האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? הוא לא ממש חשוב איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? תיקון-בן זוגי-לא יודעת..חחח האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ממש ההפך? כה =] ואתם עליהם כועסים?^^ וההפך? מה? איזה מזל אתם?דגים קוראים הורוסקופים?כה מאמינים באסטרולוגיה?לא יודעת שיר אהוב:המון זמר/ זמרת/ להקה אהובה: איףף לומדים?כה בבי"ס? כה,שער הנגב איזה כתה?י"א באוניברסיטה?- איזה מקצוע?- במה עובדים?בייביסיטר כמה אחים יש לכם?2 בני כמה?אחד בן 22 עוד מעט ואחד בן 9 וחצי דבר שעשיתם ואתם גאים בו:שעברתי את אתמול =] דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: עזבו ספורט מועדף:כפיפות בטן משקה מועדף:מיץ,קולה טעם גלידה מועדף:אם כבר גלידה אז תות ושוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך? לא יודעת,זה ממזמן לא קרה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?אין שעה קבועה היית מעורב פעם בתאונה?לא צבע אהוב:היה כבר את השאלה הזאת היום המועדף בשבוע:אממ בטח שישי או משו מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?אתמול ההפתעה מה משמח אותך?אנשים מה מעציב אותך?כשאנשים עצובים מה מכעיס אותך?כשפוגעים במישו קרוב אליי מה מרגיע אותך?חיבוק מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא ממש עמותה מעשן/ת?שאלו את זה כבר שותה משקאות חריפים?כה,לפעמים איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?המון אוהב/ת את מדינת ישראל?כה כמה פעמים היית בכותל?4-5 ובירושלים?4-5,לא נראה לי שמתישו הייתי בירושלים בלי להיות בכותל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?לא יודעת עישנת פעם סמים?- איזה סוג?- יש רשיון?עוד מעט על איזה טסט עברת?- אוהבים לשחק?כה איזה סוג משחקים?הכל שש בש או שחמט?יודעת שש בש דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם:ירושלים עיר אהובה בארץ:ירושלים ארץ שנואה בעולם:לא יודעת אוהבים את החורף?כה יש פירסינג?לא איפה?- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?לא איזה סוג מים הכי טעים?הרגיל,מהברז וסוג קולה?אל תהרגו אותי-אר סי ותה?חחח רגיל באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?14:58 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?בקרוב מאוד האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות?כה מה המחשבות שלך?טובות על מה את\ה חושב\ת עכשיו?על שאני רוצה ללכת לישון ולא יכולה כי אני צריכה להתכונן למתכונת מחר במתמטיקה ולהכין ידיד שלי

תומע79

New member
../images/Emo34.gifעונהההה..

מה השעה? 15:41 מה קורה? בסדר משעמם לך? קצת מה עושה? הולכת לישון מה אתה אוהב לעשות? ספורט,לאכול,לנהוג,להיות עם חברים,לשתות מה התחביבים שלך? ספורט,לנגן מה אתה שונא לעשות? לסדר חדר\בית\כל דבר אחר,ללמוד מה אתה שונא בכללי? שקרנים ובוגדים מה אתה אוהב בכללי? בנות
את מי אתה שונא? אפחד את מי אתה אוהב? כל החברים המדהימים שלי! מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שקר מה סוג המוזיקה שאתה שומע? הכל איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? אין כזאת איזה אמנים אתה שונא? אין כאלה איזה אמנים אתה אוהב? המון.. אתה אוהב לחשוב? כן אתה מרבה לחשוב? כן האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? כן האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? כן האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? כן מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? מתמטיקה והיסטוריה מה המקצוע האהוב עליך? אנגלית,ספרות,תנך מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? לא יודעת איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אותו דבר.. איזה בן אדם תהיה? אין לי מושג מה המאכל האהוב עליך? יש המון..פיצה,המבורגר,שניצל תירס,תפוחי אדמה,שניצלים מה המאכל השנוא עליך? חצילים,כבד,בצל ושום האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן האם אתה נמצא הרבה במחשב? כן מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 4-6 שעות אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? אין לי מושג האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב? הילדים,ניקולודיאון,ריאליטי טי וי,3,ביפ,24,כל ערוצי הסרטים,ספורט 5 איזה ערוצים את שונא? לא יודעת איזה תוכניות אתה אוהב? חברים,סאותפארק,ארתור,בובספוג איזה תוכניות אתה שונא? לא יודעת האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) הכל האם אתה קורא מהר? כן איזה ספר אתה קורא עכשיו? כרגע לא קוראת מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? אוזניות האם אתה מאומץ? לא האם יש לך חוש הומור? כן האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? משתדלת האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? לאדעת אנא ספר בדיחה: אין לי כוח האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז,ישראבלוג. מה אתה שונא באנשים? שקרנים,אינטרסנטים מה אתה אוהב באנשים? כנים,אוהבים האם אתה מבין את היופי בעולם? לא אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? ככה-ככה היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? כי זה לא מתאים לי האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? הכל.. האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? חתול והשנוא? ג'וקים למיניהם האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כן יש לך אמפי? לא איזה? - יש לך אייפוד? כן של איזה חברות אתה מתלבש? פוקס,טי אנ טי,לי קופר,דיאדורה,בילה בונג,קאפה,ריפ קארל..לאדעת נעליים? וואנס,אולסטאר,פומה,קרוקס,מגנום האם אתה שומר על גיזרה? לא שומרת,אבל תמיד יש. האם היית קורא לעצמך שמן? לא רזה? ככה ככה בינוני? אפשר להגיד מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? נחמד מה הצבע המועדף עליך? אדום השנוא? אין לי צבע שנוא האם אתה רווק? לא ממש יש לך בת זוג? בערך אתה מעשן? כן האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן יש לך חיית מחמד? כן מי המורה השנואה עליך? למתמטיקה מי המורה האהובה עליך? המחנכת האם אתה אוהב סמיילים? כן איזה במיוחד?
\
האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? לא. איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? בדיוק כמו שהיא. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? לא ואתם עליהם כועסים? כבר לא וההפך? לא איזה מזל אתם? בתולה קוראים הורוסקופים? כן מאמינים באסטרולוגיה? כן שיר אהוב: יש המון זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אין לומדים?כן בבי"ס? מקיף ה' איזה כתה? י"ב 7 באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? תקשורת במה עובדים ? לא עובדת כמה אחים יש לכם? אחד בני כמה?עוד 3 חודשים 21.. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: עזרתי לחברה כשהייתה צריכה דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא יודעת ספורט מועדף: ריצה,כושר קרבי,קפוארה,התעמלות קרקע משקה מועדף: נסטי אפרסק טעם גלידה מועדף: תות ולימון ביחד מה את/ה עושה כשמשעם לך? הולכת לישון באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12-1 בלילה היית מעורב פעם בתאונה? כן צבע אהוב: אדום היום המועדף בשבוע: חמישי-שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שגיליתי שעברתי טסט. מה משמח אותך? חברים ואהבה מה מעציב אותך? מוות מה מכעיס אותך? שקרנים ובוגדים מה מרגיע אותך? מוזיקה,גיטרות,לנהוג. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? כן שותה משקאות חריפים?כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמא ואבא שלי אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? הרבה ובירושלים?עוד יותר הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?כל חודש חחחח עישנת פעם סמים? לא מגיבה איזה סוג? לא מגיבה יש רשיון? כן על איזה טסט עברת? ראשון אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? הכל שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: אמסטרדם! עיר אהובה בארץ: ירושלים\ת"א. ארץ שנואה בעולם: לאדע אוהבים את החורף? כן יש פירסינג?כן איפה? גבה ,פיטמה ,טבור מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן? וסוג קולה? קוקה קולה ותה? נס טי! ,אבל ויסוצקי זהב באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 15:41 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עכשיו בקרוב האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך? שאני עייפה על מה את\ה חושב\ת עכשיו? על זה שנגמר לי המלווה בעוד 3 ימים

ב י ז י

New member
../images/Emo154.gif

מה השעה? 16:30 מה קורה? אחלה משעמם לך? אם אני עונה על השאלון הארוך הזה, אז כנראה שכן.. מה עושה? שומעת מוזיקה מה אתה אוהב לעשות? מה התחביבים שלך? לקרוא מה אתה שונא לעשות? מבחנים מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה מה אתה שונא בכללי? הרבה דברים מה אתה אוהב בכללי? כנ"ל את מי אתה שונא? לא שונאת אנשים, אבל יש כמה שאני לא מתה עליהם את מי אתה אוהב? יש הרבה מה הרגש האנושי המועדף עליך? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? צביעות, שנאה, שקרים מה סוג המוזיקה שאתה שומע? אהבה? איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? דיכאון ומזרחית איזה אמנים אתה שונא? לא שונאת אנשים איזה אמנים אתה אוהב? יש יותר מדי אתה אוהב לחשוב? ככה בקטנה אתה מרבה לחשוב? לא יותר מדי האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? יש מצב האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? מאוד מפגרת האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן, כיתה יב' אתה עובד? אכן אתה אוהב את הפלאפון שלך? הוא סבבה אתה מסתפק בו? בוודאי האם היית מחליף אותו? אני אחליף, הוא התחיל להידפק מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? תנ"ך מה המקצוע האהוב עליך? ספרות מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? עובדת בפארק הקופים איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? לאדעת איזה בן אדם תהיה? לאדעת מה המאכל האהוב עליך? פסטה מה המאכל השנוא עליך? לא עולה לי משו כרגע האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? לא האם אתה נמצא הרבה במחשב? אממ דיי מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? לאדעת אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? חלאס לחפור האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? 10, 2, ערוץ הסרטים איזה ערוצים את שונא? 1 איזה תוכניות אתה אוהב? חברים איזה תוכניות אתה שונא? אודטה האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) כל מיני האם אתה קורא מהר? אממ קוראת רגיל איזה ספר אתה קורא עכשיו? פרחים בעליית הגג מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? תלוי במצברוח ומקום האם אתה מאומץ? לא שידוע לי האם יש לך חוש הומור? אממ ככה האם אתה מבין בדיחות? אממ לרוב האם אתה בדרן? לא האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? לא אנא ספר בדיחה: האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז, היידפארק, ישרא מה אתה שונא באנשים? צביעות מה אתה אוהב באנשים? כנות האם אתה מבין את היופי בעולם?
אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא נראה לי האם אתה מרבה ללכלך? משתדלת שלא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כל אחד רוצה האם אתה מסודר? לא ממש היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? ככה האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? אימה, דרמה,קומדיה האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים? אממ כן מה הבעל החיים האהוב עליך? כלב והשנוא? לא מתה על חתולים, תחמנים האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כמובן יש לך אמפי? כן איזה? 3 יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? כל מיני נעליים? כל מיני האם אתה שומר על גיזרה? לא ממש האם היית קורא לעצמך שמן? וודאי רזה? בינוני? מה צבע עניך? תכלת אתה אוהב את הצבע? אממ כן מה הצבע המועדף עליך? תכלס השנוא? צהוב? האם אתה רווק? לא יש לך בת זוג? אה-הא אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? חח כן יש לך חיית מחמד? לא מי המורה השנואה עליך? המורה לספורט, מעצבנת. וגם המורה לתנ"ך, סתומה. מי המורה האהובה עליך? המורה לספרות האם אתה אוהב סמיילים? וודאי איזה במיוחד?
האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? שוב התחתם לחפור? איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? אווווווווווו האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא כ"כ ההפך? ואתם עליהם כועסים? מדי פעם וההפך? איזה מזל אתם? תאומים קוראים הורוסקופים?כן מאמינים באסטרולוגיה?כן שיר אהוב: כרגע, דניאל סלומון- אוהב אותך, דילמה- אדמה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: יש הרבה לומדים? ככה בבי"ס?כן איזה כתה?יב' באוניברסיטה? איזה מקצוע? מדעי הסביבה במה עובדים? כבר שאלתם, פארק הקופים כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה?22 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: הספרים של אילן הייטנר משקה מועדף: מיץ תפוזים סחוט טעם גלידה מועדף: סניקרס [יש בגלידריה ליד הבית שלי] מה את/ה עושה כשמשעם לך? שומעת מוזיקה, קוראת, רואה טלויזיה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? משתנה כל פעם היית מעורב פעם בתאונה? למזלי לא צבע אהוב: כבר שאלתם ררר היום המועדף בשבוע: שני, הכי קצר :) מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? אמממ כיתה ז' [או שמא זה היה בח'?] מסיבת הפתעה שאירגנו לי [זה מה שעלה לי כרגע] מה משמח אותך? משו טוב שקורה לי? מה מעציב אותך? משו רע שקורה לי? מה מכעיס אותך? אנשים מעצבנים מה מרגיע אותך? מוזיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת?לא, כבר שאלתם שותה משקאות חריפים? כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמא\אבא אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? אממ 3-4 ובירושלים? 9-8 כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? לא הולכת עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? לא יודעת לשחק לא זה ולא זה דמקה או שחמט? דמקה [כי בזה שאני יודעת לשחק] עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? חורף שיש בחו"ל, עם שלג..[אחחח הנוסטלגיות] יש פירסינג? נזם באף נחשב? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? חח לא משעמם בחיים? מדי פעם איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן כמובן! וסוג קולה? קוקה קולה ותה? אממ איזה תה אחד שהכינו לי בבראשית, איזה טעים הוא היה יו! [ולא, לא מדובר בצ'אי] באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? כתוב שם למעלה מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד כמה שאלות וזהו.. האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? חח זה העביר לי קצת ת'זמן, אז לא מה המחשבות שלך? למה לא היו שאלות על פורים? על מה את\ה חושב\ת עכשיו? שהיה שאלון ארווווווווווך

תגידי, את חברה של מורקי?

כי את ממש מוכרת לי. ונראלי שראיתי אותך איתה באיזה הופעה.

פחיחצה

New member
....

מה השעה? 16:37 מה קורה? הכל טוב משעמם לך? לא מה עושה? עונה על שאלון? מה אתה אוהב לעשות? לישון:) מה התחביבים שלך? לישון מה אתה שונא לעשות? להתעורר מה אתה אוהב לעשות? עדיין לישון מה אתה שונא בכללי? צביעות, שקרים, התיפיפות נפש, בגידות, מוות וכו' מה אתה אוהב בכללי? כנות, תמימות, אומץ, הופעות, מוזיקה, רגעים מרגשים את מי אתה שונא?
את מי אתה אוהב? המון... מה הרגש האנושי המועדף עליך?חמלה, נאמנות, אומץ, כנות מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? צביעות, אגואיסטיות, טיפשות מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק ישראלי בעיקר איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? טרנס, מזרחית איזה אמנים אתה שונא? אפרת גוש מעוררת בי חלחלה איזה אמנים אתה אוהב? כל מיני אתה אוהב לחשוב? כן אתה מרבה לחשוב? כן האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? כן האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת?קצת האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך?מחבבת אתה מסתפק בו? לא האם היית מחליף אותו? כן מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך?הבעה מיותר חלוטין מה המקצוע האהוב עליך? כימיה מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? כבר לא כל כך יודעת איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? מבחינה חיצונית? אותה דבר רק בלי העגילים עם שער ארוך, נראת מבוגרת ב-10 שנים איזה בן אדם תהיה?עסוקה ובתקווה גם שלווה ומאושרת מה המאכל האהוב עליך? קרפצ'יו מה המאכל השנוא עליך? אבוקדו, מיונז ,כל דבר שיש בו כוסברה ועוד כל מיני דברים מגעילים האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? לא האם אתה נמצא הרבה במחשב? כבר לא כל כך מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שעה ואם יוצא לי לכתוב אז קצת יותר אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? האם יש לך טלוויזיה בבית? ברור בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב?5,12,13,10,22,30,1,2,3,17,18 איזה ערוצים את שונא? איזה תוכניות אתה אוהב? בעקרון הכל איזה תוכניות אתה שונא? האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? בהחלט האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) פילוסופיה וכל מה שטוב בעייני האם אתה קורא מהר? די איזה ספר אתה קורא עכשיו?בדיוק סיימית את אהבה פרוזק ספקנות וספקות מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ?לא האם יש לך חוש הומור? כן האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? נה האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? אנא ספר בדיחה: בדיחת כימיה שמוקדשת לגל.. פחמן פחמן למה אתה בוכה? קיראלי האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז, הוטמייל, ווואלה מה אתה שונא באנשים? צביעות, שקרים, בוגדנות, רוע, טיפשות, מה אתה אוהב באנשים? חמלה, חוכמה, יצירתיות, אכפתיות, כנות, חוש הומור האם אתה מבין את היופי בעולם? אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? האם אתה מרבה ללכלך? כן האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם?כן האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי?כן ולא למה? כי חשוב לשנות תמקום הזה ולא כי אני נגעלת מכל השחיטות וכו' האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? שוב זה בעיקר תלוי אם הסרט טוב או לא לא ג'אנר ספציפי אבל אני שונאת מדע בדיוני האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים?כן מה הבעל החיים האהוב עליך?חתול והשנוא? כלב האם אתה אוהב עצים וצמחייה?כן יש לך אמפי? כן איזה? אייפוד יש לך אייפוד?כן של איזה חברות אתה מתלבש? כל מיני נעליים? כן יש לי נעלים האם אתה שומר על גיזרה? האם היית קורא לעצמך שמן?כן רזה? לא בינוני? מה צבע עניך?חום אתה אוהב את הצבע?חיה איתו מה הצבע המועדף עליך? כתום, שחור ואדום השנוא? צהוב וירוק האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? כן האם אתה מבין את הסיכון שבזה?כן יש לך חיית מחמד? לא מי המורה השנואה עליך? זיווה מי המורה האהובה עליך? אפרת, נטוש, מירוש, מיצה האם אתה אוהב סמיילים? כן איזה במיוחד? האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? נראה לי שכן איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? כן ואתם עליהם כועסים? כן וההפך? איזה מזל אתם?דגים קוראים הורוסקופים?כן מאמינים באסטרולוגיה? קצת שיר אהוב: יש לך אותי, מגיע לך יותר זמר/ זמרת/ להקה אהובה:אביב לומדים?כן בבי"ס?כן איזה כתה?יב באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם?3 בני כמה?29 ו-33 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף:דיאט קולה, קוסמו, מקיאטו טעם גלידה מועדף:וניל עוגיות מה את/ה עושה כשמשעם לך? כותבת באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? בין 12 לאחת היית מעורב פעם בתאונה?כן צבע אהוב:כתום, שחור, אדום היום המועדף בשבוע: שישי, שבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? 11.3.04 והרגע שבו מישהו דפק על הדלת של הבית שלי ובמקום בוטן הוא היה רם מה משמח אותך? מה מעציב אותך?יורת מידי דברים מה מכעיס אותך?כנ"ל מה מרגיע אותך?מוזיקה וכתיבה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?מרצ נחשב? מעשן/ת?כן שותה משקאות חריפים?כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? ניטשה, ב"ג, רבין, ביילין אוהב/ת את מדינת ישראל?מחבבת כמה פעמים היית בכותל? פעמיים שלוש ובירושלים?המון כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?רק כשאין ברירה עישנת פעם סמים?לא איזה סוג? יש רשיון?לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים?כסף גדול שש בש או שחמט?שחמט דמקה או שחמט?שחמט עיר אהובה בעולם: לונדון עיר אהובה בארץ:ת"א ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? שונאת יש פירסינג?כן איפה?לשון אף ופופיק מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?חחחחח משעמם בחיים?לפעמים איזה סוג מים הכי טעים?עין גדי וסוג קולה?וברור שקוקה קולה דיאט ותה? ארל גרי או ירוק לימונית ולואיזה באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?מזמן מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?מקווה שבקרוב האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות?קצת מה המחשבות שלך?שצריך ללמוד על מה את\ה חושב\ת עכשיו?עדיין שצריך ללמוד

אדם ק

New member
לבד

אמנם אף שאלה לא קשורה לפורים, אבל לא נורא.. מה השעה? 18:05 מה קורה? בסדר משעמם לך? לא מה עושה? עונה על השאלון ושומע אביב... מה אתה אוהב לעשות? לאכול... לשתות... לישון... לנגן... ועוד... מה התחביבים שלך? ספורט, מוזיקה, אומנות... מה אתה שונא לעשות? לסדר את השולחן מה אתה אוהב לעשות? כבר נשאל בעבר.... מה אתה שונא בכללי? צביעות, בגידה, אגו... מה אתה אוהב בכללי? חורף את מי אתה שונא? לא ממש שונא אנשים... את מי אתה אוהב? את כולכם! מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? ניכור מה סוג המוזיקה שאתה שומע? כמעט הכל... איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית איזה אמנים אתה שונא? לוידע... לא שונא... מתעלם... למה לשנוא? איזה אמנים אתה אוהב? הרבה מאוד... אין לי כוח לכתוב שמות... אתה אוהב לחשוב? כן... האמת שכן... אתה מרבה לחשוב? מנסה האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? כן... להישאר בכושר... האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? לעעע.... האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? גם אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? כן מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? תנ"ך מה המקצוע האהוב עליך? אומנות מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? אמן איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? לוידע... אין לי השערות... איזה בן אדם תהיה? אנסה להיות סביר... מה המאכל האהוב עליך? הכל... מה המאכל השנוא עליך? כבד... וזה המאכל היחידי שאני לא אוהב... האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן האם אתה נמצא הרבה במחשב? כן מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? לוידע.... רבע שעה... אבל יש ימים שאני לא פה בכלל... אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? לוידע... האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב? לוידע... לא רואה טלוויזיה... איזה ערוצים את שונא? ויוה איזה תוכניות אתה אוהב? מסודרים, מועדון לילה, ועוד כל מיני... איזה תוכניות אתה שונא? לוידע... כל הטלנובלות הישראליות האלה... האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? ממש לא האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) דרמות, רומן, שייקספיר האם אתה קורא מהר? לא לאט זה בטוח... איזה ספר אתה קורא עכשיו? מישו לרוץ איתו מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? לא האם יש לך חוש הומור? לא האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? לא האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? לא אנא ספר בדיחה: האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? שלא תדעו... מה אתה שונא באנשים? שקרים, צביעות, אגו מנופח, וחוסר כבוד הדדי לזולת מה אתה אוהב באנשים? הדדיות, הבנה, כבוד. האם אתה מבין את היופי בעולם? מנסה אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא הייתי שם בכיס האם אתה מרבה ללכלך? לא! אני נגד... האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן... שימחקו הישראלים והעולם יהיה נקי... סתם... חח האם אתה מסודר? משתדל כמה שיותר היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? אני נגד... האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? כאלה כמו החיים... סתם... קומדיות, דרמות, תיעודיים\דוקומנטרים האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? לוידע... לא חסרים והשנוא? זבובים ויתושים האם אתה אוהב עצים וצמחייה? מאוד יש לך אמפי? כן איזה? 3 חחח MPIO יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? לוידע... כל מיני... נעליים? All Star האם אתה שומר על גיזרה? כן האם היית קורא לעצמך שמן? לא רזה? לא בינוני? כן מה צבע עניך? חום חרא אתה אוהב את הצבע? מסתדר מה הצבע המועדף עליך? צבע העיניים שלה... השנוא? לוידע... צהוב... כזה יבש כמו בקיץ... האם אתה רווק? לא יש לך בת זוג? כן... אתה מעשן? תלוי מה... האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן יש לך חיית מחמד? כן חתולים מי המורה השנואה עליך? לא שונא אותם... הם רק עושים את העבודה... הם אלה שצריכים לשנוא אותנו (התלמידים) מי המורה האהובה עליך? גליס האם אתה אוהב סמיילים? כן איזה במיוחד?
נראה מסטול כזה האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? לאוו דווקא... אני חושב שכן... מסוגל... איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? דבר ראשון בנאדם! האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? לוידע... ואתם עליהם כועסים? לא וההפך? כן איזה מזל אתם? גדי קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: "No Surprises" \ Radiohead זמר/ זמרת/ להקה אהובה: Radiohead לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? י"א באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? מה שצריך במה עובדים? בקיבוץ כמה אחים יש לכם? 2 אח ואחות בני כמה? אח בן 20 אחות בת כמה שיש... כיתה ה' לוידע כמה... דבר שעשיתם ואתם גאים בו: כלום... דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לוידע... הרבה! ספורט מועדף: ריצה, גלישה משקה מועדף: Dolys נראה לי שככה כותבים את זה... טעם גלידה מועדף: רד בול אצל נעמה!!! הכי שווה מה את/ה עושה כשמשעם לך? הולך לישון... באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? 10 או אחרי... היית מעורב פעם בתאונה? כן אבל לא רצינית כזאת... צבע אהוב: נשאל בעבר... שאלה קשה מידי... היום המועדף בשבוע: שישי היום הגדול! מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לוידע... מה משמח אותך? אהבה, אלכוהול, מסיבות, והכי הכי?! אוכל!... מה מעציב אותך? סוף... בדידות... מה מכעיס אותך? שקרים, בגידות, צביעות מה מרגיע אותך? מוזיקה... שקט... להיות לבד... איתה... מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כשיש אפשרות אז כן... בפלאפונים וכל זה... מעשן/ת? נשאל בעבר... שותה משקאות חריפים? כן... איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? לוידע... לא חסרים אוהב/ת את מדינת ישראל? לא כל כך... תלוי מאיזו בחינה... כמה פעמים היית בכותל? פעמיים לצערי... ובירושלים? 5 פעמים בערך... כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? שנה... עישנת פעם סמים? ..... איזה סוג? .... יש רשיון? לטרקטור \ ון ולאוטו ממש בדרך... על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? חשיבה, ספורטיביים... שש בש או שחמט? שש בש... דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: לוידע... לא מכיר מספיק עיר אהובה בארץ: אין כזאת... כולן מזוהמות... ארץ שנואה בעולם: לוידע... אמממ... ישראל? סתם... לוידע... אוהבים את החורף? יותר מכל! יש פירסינג? כן איפה? בתחת...סתם בגבה השמאלית מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא תודה משעמם בחיים? לא תמיד איזה סוג מים הכי טעים? אלה שבאסלה... סתם... לוידע... אלה הקרים באולם ספורט אצלינו... וסוג קולה? פפסי ושלא יהיה דייט ותה? צמחים באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 18:05 אבל עשיתי הפסקה ארוכה... פלאפון... מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד רגע האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא ממש לא מה המחשבות שלך? שהיה שאלון סבבה לגמרי... בשיא הכנות! ו... כרגיל... עליה על מה את\ה חושב\ת עכשיו? עליה...!

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif It's our burden to bleed

מה השעה? 19:34 מה קורה? אחלה משעמם לך? לא מה עושה? מנקה>< מה אתה אוהב לעשות? לרקוד מה התחביבים שלך? לרקוד מה אתה שונא לעשות? לנקות מה אתה אוהב לעשות? לרקוד>< מה אתה שונא בכללי? לנקות!:p והיסטוריה מה אתה אוהב בכללי? חחחחח את מי אתה שונא? פנינה המורה לתנ"ך את מי אתה אוהב? אותך מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה:p מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שנאה:p מה סוג המוזיקה שאתה שומע? מטאל, הארדקור.. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית וכ'ו.. איזה אמנים אתה שונא? שרית חדד:p איזה אמנים אתה אוהב? טריביום, ברינג מי דה הוריזן, אטריו, קאליבן... ועוד מלאמלא אתה אוהב לחשוב? לא אתה מרבה לחשוב? לא האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? כן האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? לא האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לצערי.. אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? דיי.. אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? שבוע שעבר החלפתי אותו מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? היסטוריה, תנ"ך מה המקצוע האהוב עליך? מחשבים מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? מש'ו עם המחשבים וקצת מחול איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? חרא איזה בן אדם תהיה? אחלה בנאדם מה המאכל האהוב עליך? פרוגים מה המאכל השנוא עליך? לא יודעת האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? לא האם אתה נמצא הרבה במחשב? יותר מדי מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 4-5 שעות אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? חח יאוו!!!!!!!!!!!! האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב? ביפ איזה ערוצים את שונא? 11 איזה תוכניות אתה אוהב? חברים, סאות'פארק... איזה תוכניות אתה שונא? כל ערוצי ויוה האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן האם אתה אוהב לקרוא? לא איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) האם אתה קורא מהר? איזה ספר אתה קורא עכשיו? מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? אזניות האם אתה מאומץ? מהצד של האמא.. האם יש לך חוש הומור? נראלי האם אתה מבין בדיחות? בדרך כללXD האם אתה בדרן? לא מש'ו האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? מנסה:Q אנא ספר בדיחה: לא באלי:p האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? ישראבלוג, מייספייס מה אתה שונא באנשים? אותם מה אתה אוהב באנשים? האם אתה מבין את היופי בעולם? ברור אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? כן האם אתה מרבה ללכלך? כן האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? לא האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? כי לא בא לי האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? אימה, קומדיה האם אתה אוהב אומנות? תלוי האם אתה אוהב מוזיקה? כן, הנשימה שלי האם אתה אוהב בעלי חיים? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? כלב>< נחש:Q והשנוא? חתול האם אתה אוהב עצים וצמחייה? לא מפריע לי יש לך אמפי? יאפ איזה? אייפוד יש לך אייפוד? >< של איזה חברות אתה מתלבש? לא יודעת>< אבל יש לי הרבה tnt נעליים? וואנס/אולסטאר האם אתה שומר על גיזרה? מזה לאXDDDDDDD האם היית קורא לעצמך שמן? יאפ רזה? בינוני? מה צבע עניך? חום-דבש אתה אוהב את הצבע? לא מה הצבע המועדף עליך? ירוק השנוא? חום האם אתה רווק?לצערי יש לך בת זוג? בת? הלוואי אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? יאפ יש לך חיית מחמד? לא מי המורה השנואה עליך? שוב? מי המורה האהובה עליך? המורה למחשבים האם אתה אוהב סמיילים? יאפ^^ איזה במיוחד? ><, ^__^, :] האם אתה אוהב פרחים? מחבבת האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? חשוב, אבל לא הכי... איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? כוסית אש האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? אמא ההפך? ??? ואתם עליהם כועסים? על אמא בעיקר... וההפך? איזה מזל אתם? סרטן קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? :X שיר אהוב: יש מלא, כרגע caliban- goodbye זמר/ זמרת/ להקה אהובה: כבר שאלתם!!!!! לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? י"א באוניברסיטה? מה אתם טיפשים? איזה מקצוע? מגמה, מחשבים.. במה עובדים? כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה?23 ו-21 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: חחח הווו... ספורט מועדף: ריקוד[סוגשל:O] משקה מועדף: מיץ ענבים/נסטי טעם גלידה מועדף: וניל עם עוגיות מה את/ה עושה כשמשעם לך? מזדיינת באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 2 היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: אדום+שחור היום המועדף בשבוע: רביעי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא יודעת... מה משמח אותך? החברות, הריקודים, השירים מה מעציב אותך? בצפר מה מכעיס אותך? בצפר, מבחנים, אמא מה מרגיע אותך? שירים מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לפעמים איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? שמחע, מוראל, ספיר ועמי אוהב/ת את מדינת ישראל? ככה כמה פעמים היית בכותל? 2 נראלי ובירושלים?לא הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? יומיים עישנת פעם סמים? כן איזה סוג? קולה יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? הכל שש בש או שחמט? ששבש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: לא הייתי כמעט בעולם, נגיד שבארץ אז ת"א עיר אהובה בארץ: ת"א>< ארץ שנואה בעולם: לא יודעת, צ'כוסולובקיה[?] אוהבים את החורף? כן!!! יש פירסינג? כן איפה? 3 לובים בשמאל שאחד מהם זה הרחבונת, 4 לובים בימין, גבה וטבור מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא אמאשלכם משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? מהאסלה וסוג קולה? קוקה? ותה? באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לא יודעת, עצרתי מלא באמצע, ניקיתי. מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד 4 שאלות האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך? שבא לי לישון על מה את\ה חושב\ת עכשיו? מיטה...

לוקחים עוד שניה כדי לזכור

שאסור לשכוח מה השעה? 20:14 מה קורה? כלום משעמם לך? קצת מה עושה? עונה על שאלון ומשחקת פריסל, אני חצויה ממש כמו הזבוב שרצה להיות נשר. מה אתה אוהב לעשות? לשחק םפריסל! מה התחביבים שלך? לשחק פריסל! מה אתה שונא לעשות? לא לשחק פריסל מה אתה אוהב לעשות? לשחק פריסל! מה אתה שונא בכללי? טוב, חדל אובססיביות. בכללי? המון דברים. מה אתה אוהב בכללי? מוזיקה
את מי אתה שונא? לא יודעת... את מי אתה אוהב? שעוכ
מה הרגש האנושי המועדף עליך? סימפטיה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? קצת מהכל (למשל, כרגע אני שומעת ריקי מרטין) איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? there is no such thing. איזה אמנים אתה שונא? לא יודעת איזה אמנים אתה אוהב? כל מני אתה אוהב לחשוב? תלוי מתי ועל מה אתה מרבה לחשוב? כה האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? כה האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? קצת האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כה אתה עובד? אם הייתי מקבלת כספ על בטלנות, אז כה אתה אוהב את הפלאפון שלך? לפעמים אתה מסתפק בו? כה האם היית מחליף אותו? כה מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? אנלא יודעת.. מה המקצוע האהוב עליך? ספרות מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? אינ רוצה להיות טייסת
. סתם אני רוצהל התעסק במוזיקה. איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? עדיין על מדים איזה בן אדם תהיה? מיליטנטי מה המאכל האהוב עליך? אוכל טעים מה המאכל השנוא עליך? אוכל לא טעים (ע"ע אבוקדו, חצילים, דברים לא טעימים) האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כה האם אתה נמצא הרבה במחשב? תקופתי מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? לאדעת אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? מאיפה לי?! האם יש לך טלוויזיה בבית? כה בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? ביפ, 24, VH1 איזה ערוצים את שונא? ויוה, אלו שלא באנגלית או עברית איזה תוכניות אתה אוהב? חברים!! איזה תוכניות אתה שונא? לא יודעת האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כמעט האם אתה אוהב לקרוא? כה איזה ספרים אתה קורא? ספרים שאחותי ממליצה עליהם. האם אתה קורא מהר? תלוי מתי איזה ספר אתה קורא עכשיו? משקפת הענבר, האחרון בטרילוגית חומריו האפלים. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? בין היתר האם יש לך חוש הומור? כה האם אתה מבין בדיחות? כה האם אתה בדרן? לא האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? הא!? אנא ספר בדיחה:
האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? בין היתר באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? בלא בלא בלא מה אתה שונא באנשים? לאדעת מה אתה אוהב באנשים? לאדעת האם אתה מבין את היופי בעולם? לא אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא האם אתה מרבה ללכלך? רק את החדרש לי האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כה האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? המצב הנוכחי גורר אותי לזה למה? כי הוא חרא. זה יותר גרוע מברירת מחדל האם אתה אוהב סרטים? כה איזה סוגים? מגניבים האם אתה אוהב אומנות? כה האם אתה אוהב מוזיקה? כה האם אתה אוהב בעלי חיים? כה מה הבעל החיים האהוב עליך? לא יודעת והשנוא? אכבישים האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כה יש לך אמפי? לא איזה? יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? מה? נעליים? מה איתם? האם אתה שומר על גיזרה? לא האם היית קורא לעצמך שמן? כה רזה? לא בינוני? לא מה צבע עניך? כחול אתה אוהב את הצבע? כה מה הצבע המועדף עליך? ורוד השנוא? צהוב מגעיל כזה... האם אתה רווק? כה יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כה יש לך חיית מחמד? כה מי המורה השנואה עליך? אני חושבת שחיה... מי המורה האהובה עליך? מירה, איזיו, אוסי. האם אתה אוהב סמיילים? הןם בסדר איזה במיוחד?
האם אתה אוהב פרחים? הם בסדר האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? לא איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? נהה, לשם אנלא חוזרת. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? מהו? ואתם עליהם כועסים? לא וההפך? מהו? איזה מזל אתם? שור קוראים הורוסקופים? כשאני קוראת עיתון מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: אין זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אין לומדים? כה בבי"ס?כה איזה כתה? י"ב באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? במה עובדים? בבטלה. כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 19.5, 22 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הנסיעה לפולין דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: הטסט שעברתי. יותר נכון - מס' הטסטים שנכשלתי ספורט מועדף: ריצה, אקסטרים, בזמן האחרון גם כדורסל, בליידס זה נחמד, משקה מועדף: נסטי אפרסק טעם גלידה מועדף: צ'נקי מנקי מה את/ה עושה כשמשעם לך? שומעת מוזיקה, מנגנת, קוראת באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? זה ממש משתנה היית מעורב פעם בתאונה? כה צבע אהוב: ורוד היום המועדף בשבוע: אין מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? דרסתי אוטו (?) מה משמח אותך? אנשים עם חולצה כחולה של בני המשובים
מה מעציב אותך? בא מה מכעיס אותך? בא מה מרגיע אותך? מוזיקה, לנגן. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? תנועת נוער מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? כה איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? ש"ש, אני חושבת אוהב/ת את מדינת ישראל? כה כמה פעמים היית בכותל? 1-2 ובירושלים? לא יודעת כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? מנסה כמה שפחות עישנת פעם סמים? חס וחלילה איזה סוג? יש רשיון?כה על איזה טסט עברת? לא מדברים על זה אוהבים לשחק? כה איזה סוג משחקים? משחקים כיפים שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: באר טוביה עיר אהובה בארץ: באר טוביה ארץ שנואה בעולם: לא הייתי ביותר מדי שאני יכלה להגיד אוהבים את החורף? כה יש פירסינג?כה איפה? גבה, לשון, מתחת לשפה, 2 באף, באוזן, בפטמה. מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? חלילה משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? סנבננדטו, משהו כזה וסוג קולה? קוקה קולה ותה? תה טעים באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 20:14 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד מעט האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך? בלא בלא בלא על מה את\ה חושב\ת עכשיו? מה לעשות...

מחכים למשיח.

מה השעה? 20:52 מה קורה? סבבתה. משעמם לך? לא כ"כ. מה עושה? מחכה למשהו.. מה אתה אוהב לעשות? ל י ש ו ן. מה התחביבים שלך? ראה למעלה. :) מה אתה שונא לעשות? לנקות. מה אתה אוהב לעשות? צחוקים! מה אתה שונא בכללי? עגבניות. מה אתה אוהב בכללי? את השמש ואת הירח, וגם כמה כוכבים...
את מי אתה שונא? יורם. את מי אתה אוהב? את מי שאוהב אותי. מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהדה. [איזה פלצני.
] מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? חמלה. [lol] מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק, פאנק, ישראלית, אנערף.. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית כבדה כבדה. עם הנורמלית אני מסוגלת להסתדר. :) איזה אמנים אתה שונא? פונינט, אבל חדל להחמיא לה בתיאורי 'אמן'. איזה אמנים אתה אוהב? אביתר בנאי, אביב גפן, שילה פרבר. אתה אוהב לחשוב? כן. אתה מרבה לחשוב? יאס. האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? כמובן.. האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? קצת. :) האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לא. אתה עובד? לא. אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא ממש. אתה מסתפק בו? לא.
האם היית מחליף אותו? כן! מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? לא רלוונטי. מה המקצוע האהוב עליך? גם. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? כל יום יש לי חלום אחר. :) איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? יפה! מתישהו זה צריך להגיע.. איזה בן אדם תהיה? אותו הדבר לדעתי. מה המאכל האהוב עליך? לא יודעת. מה המאכל השנוא עליך? עגבניות למיניהן. האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן. האם אתה נמצא הרבה במחשב? לא כ"כ. מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? חח בבסיס זה לצרכים אחרים אז זה לא נחשב. :) אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? שלוש שעות? האם יש לך טלוויזיה בבית? כן. בחדר? כן. איזה ערוצים אתה אוהב? 3. איזה ערוצים את שונא? סטאר וורלד, כי יש שם מלאאא תוכניות טובות, אבל אין תרגום אז אנלא מבינה כלום.
זה מדכא אותי כל פעם מחדש. איזה תוכניות אתה אוהב? פפר, השיר שלנו, מרחק נגיעה.. איזה תוכניות אתה שונא? טלנובלות לטיניות! האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? נראה לי שכה. האם אתה אוהב לקרוא? כן. איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) הכל. האם אתה קורא מהר? תלוי אם יוצא לי להיות עסוקה או לא. :) איזה ספר אתה קורא עכשיו? שנת החתול? משהו כזה, אנלא בטוחה בשם.. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים, ברור! האם אתה מאומץ? חחח לא. האם יש לך חוש הומור? כן. האם אתה מבין בדיחות? לרוב. :) האם אתה בדרן? לא. האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? בימים הטובים.. אנא ספר בדיחה: שני מטומטמים הולכים ברחוב, מתווכחים מי ילך באמצע. בא הדפוק השלישי: "חברה די לריב, בואו נתחלק לזוגות!" אההה לא מצחיק.
האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן. באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז, מקושרים, אנערף.. מה שבא. מה אתה שונא באנשים? אגואיסטיות! מה אתה אוהב באנשים? חום, כנות. :) האם אתה מבין את היופי בעולם? נראה לי. אבל יש לי מה ללמוד. אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא. האם אתה מרבה ללכלך? לא. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כמובן. האם אתה מסודר? ממש לא. היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא. למה? אני טהורה מידי, חבל להתלכלך. :) האם אתה אוהב סרטים? מאוד! איזה סוגים? הכל הולך. האם אתה אוהב אומנות? כן. האם אתה אוהב מוזיקה? מאוד. האם אתה אוהב בעלי חיים? לא כ"כ.. מה הבעל החיים האהוב עליך? כבשים. והשנוא? כלבים. האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כן. יש לך אמפי? כן. איזה? כחול כזה.. חח יש לך אייפוד? לא. של איזה חברות אתה מתלבש? צה"ל בע"מ! נעליים? סיפוק הבקו"ם. :) האם אתה שומר על גיזרה? אעעע... לא. האם היית קורא לעצמך שמן? כן. רזה? לא. בינוני? לא. מה צבע עניך? חום-חרא. אתה אוהב את הצבע? לא. מה הצבע המועדף עליך? סגול. השנוא? צהוב. האם אתה רווק? נשואה לענבר.
יש לך בת זוג? כה. :) אתה מעשן? הפסקתי השבוע! האם אתה מבין את הסיכון שבזה? בלהבלהלבהלבלהלבהלב.. יש לך חיית מחמד? אחותי הקטנה. :) מי המורה השנואה עליך? חח. מי המורה האהובה עליך? האם אתה אוהב סמיילים? יאפ!
איזה במיוחד?
. האם אתה אוהב פרחים? כה! האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? בטח שהייתי מסוגלת. איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? :) האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא. ההפך? תלוי. ואתם עליהם כועסים? תלוי.. וההפך? שוב.. איזה מזל אתם? עקרב.
קוראים הורוסקופים? כן. מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש. שיר אהוב: כרגע זה where is my love של בלאקפילד. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביב גפן, שילה פרבר, אירוסמית'. לומדים? לא. בבי"ס? לא. איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? הצבא הגנה לישראל. כמה אחים יש לכם? 2. בני כמה? 22, ו11. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: צבא! דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אנערף. ספורט מועדף: ריצה. משקה מועדף: דיאט קולה. טעם גלידה מועדף: עוגיות.
מה את/ה עושה כשמשעם לך? הולכת לישון. ליגה. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12-1. היית מעורב פעם בתאונה? בעקיפין. צבע אהוב: סגול, שאלנו כבר את זה, לא? היום המועדף בשבוע: חמישי! מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? 2.5.99. lol :) מה משמח אותך? אנשים שאני אוהבת, מצב רוח טוב, פרחים, בלונים, חיוכים, חיבוקים. :) מה מעציב אותך? לבד. מה מכעיס אותך? טיפשות, אגואיסטיות, להפסיד השיר שלנו. מה מרגיע אותך? בכי. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לצבא.. מעשן/ת? כבר לא. שותה משקאות חריפים? כה. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? וואלה, לא יודעת.. אוהב/ת את מדינת ישראל? כן.
כמה פעמים היית בכותל? המווווןןן.. סבא עובד שם. :) ובירושלים? גם המון, כל השמפוחה גרים שם. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? מתי שצריך גימלים חחחחח עישנת פעם סמים? לא. איזה סוג? יש רשיון? לא. על איזה טסט עברת? לא עברתי. :) אוהבים לשחק? בטח. איזה סוג משחקים? מונופול, ששבש, מכות, הכל הולך.. שש בש או שחמט? ששבש. דמקה או שחמט? איכ לא. עיר אהובה בעולם: הרצליה, רמת השרון, ורמת ישי למרות שעיר זה לא. :) עיר אהובה בארץ: אההה.. ארץ שנואה בעולם: למה לשנוא ערים? אוהבים את החורף?מאוווווווד!! יש פירסינג? לא. איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא. משעמם בחיים? לפעמים. איזה סוג מים הכי טעים? סאן בנדטו. [ככה כותבים?] וסוג קולה? דיאט קוקה קולה. ותה? מאסלה. באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 20:52 אם אני זוכרת נכון.. מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד מעט! האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא, העביר לי ת'זמן.. מה המחשבות שלך? סתם, על הודעה שקיבלת מקודם. על מה את\ה חושב\ת עכשיו? על הנ"ל..

../images/Emo85.gif

מה השעה? 21:51 מה קורה? סבבה משעמם לך? לא מה עושה? מוזיקה והכנות לפורים מה אתה אוהב לעשות? לישון מה התחביבים שלך? לישון מה אתה שונא לעשות? לקום ב5 בבוקר מה אתה אוהב לעשות? זה היה כבר מה אתה שונא בכללי? מה אתה אוהב בכללי? את מי אתה שונא? אפחד את מי אתה אוהב? חח מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שנאה? מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק ישראלי איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? איזה אמנים אתה שונא? איזה אמנים אתה אוהב? אתה אוהב לחשוב? לא אתה מרבה לחשוב? כן האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב?לצערי האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? אכן האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לא אתה עובד? ש"ל אתה אוהב את הפלאפון שלך? מאוד אתה מסתפק בו? בכיף האם היית מחליף אותו? אולי מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך?מתמטיקה לא אהבתי במיוחד מה המקצוע האהוב עליך? ספרות מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? עורכת דין איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אנערף איזה בן אדם תהיה? אותו הדבר מה המאכל האהוב עליך? פסטה מה המאכל השנוא עליך? האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? לא האם אתה נמצא הרבה במחשב? לא מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 5 דקות אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? שעה שעתיים ככה האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב? 3 איזה ערוצים את שונא? איזה תוכניות אתה אוהב? איזה תוכניות אתה שונא? האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? מאוד איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) :מתח בעיקר האם אתה קורא מהר? לגמרי איזה ספר אתה קורא עכשיו? הבטיחי לי של הרלן קובן מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? אוזניות האם אתה מאומץ? לא האם יש לך חוש הומור? בריא האם אתה מבין בדיחות? לעיתים האם אתה בדרן? יש כאלה שטוענים האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? ישמצב אנא ספר בדיחה: האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? לא באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? מה אתה שונא באנשים? מה אתה אוהב באנשים? האם אתה מבין את היופי בעולם? כן אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? הייתי מכניסה לתיק..אני תמיד עושה את זה משום מה האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם?תכלס לא בראש מעיניי כרגע האם אתה מסודר?לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? עם התמונת מצב של היום לא הייתי רוצה להיראות כמוהם האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? הכול האם אתה אוהב אומנות? לא ממש האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים? ככה מה הבעל החיים האהוב עליך? כלב?ארנב? והשנוא? חתול.ציפור האם אתה אוהב עצים וצמחייה? לא יש לך אמפי? כן איזה? 3 יש לך אייפוד? של איזה חברות אתה מתלבש? אה? נעליים? האם אתה שומר על גיזרה? לא האם היית קורא לעצמך שמן? חחח בכיף רזה? לא בינוני? סוג של מה צבע עניך? כחול אתה אוהב את הצבע? כן מה הצבע המועדף עליך? שחור וכחול השנוא? האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? כן האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן יש לך חיית מחמד? לא מי המורה השנואה עליך? מי המורה האהובה עליך? האם אתה אוהב סמיילים? לא איזה במיוחד? האם אתה אוהב פרחים? לא האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? היופי לא כזה חשוב אבל חייבת להיות משיכה זה ברור איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? בן זוגי. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? לא ואתם עליהם כועסים? לא וההפך? לא איזה מזל אתם?תאומים קוראים הורוסקופים?כן מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב:לילות לבנים-אביב זמר/ זמרת/ להקה אהובה:אביב גפן לומדים?לא בבי"ס?לא איזה כתה?לא באוניברסיטה?לא איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם?1 בני כמה?16 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:לא התגייסתי דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:.. ספורט מועדף:שינה משקה מועדף:קולה טעם גלידה מועדף:וניל מה את/ה עושה כשמשעם לך?ישנה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?11 היית מעורב פעם בתאונה?תאונת עבודה צבע אהוב: היום המועדף בשבוע:שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?פאק לא יודעת מה משמח אותך?הילדים החברות חן מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?שירות לאומי מעשן/ת?כן שותה משקאות חריפים?כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?ההורים של הילדים אצלי בבית ספר אוהב/ת את מדינת ישראל?כן כמה פעמים היית בכותל?המון ובירושלים?המון כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?כשצריך עישנת פעם סמים?כן איזה סוג? יש רשיון?לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט?ששבש דמקה או שחמט?שחמט עיר אהובה בעולם:לונדון עיר אהובה בארץ:תל אביב ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף?כן יש פירסינג?לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?לא איזה סוג מים הכי טעים?נביעות וסוג קולה?קוקה ותה?ויסוצקי באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?רשום למעלה מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?עכשיו האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות?למה? מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו?על איך לקום מחר

ליאןןן

New member
...

מה השעה? 21:33 מה קורה? בסדר משעמם לך? נורא מה עושה? עונה על השאלון? מה אתה אוהב לעשות? לישון ולאכול (אני רעבה ועייפה, מה אני אעשה?) מה התחביבים שלך? מה אתה שונא לעשות? המון דברים מה אתה אוהב לעשות? שוב? מה אתה שונא בכללי? ילדותיות, קטנוניות, חוסר אכפתיות. מה אתה אוהב בכללי? חיבוקים, אנשים טובים, חיוכים, מוסיקה טובה, הופעות...המון דברים. את מי אתה שונא? לא שונאת אף אחד. לא מחבבת במיוחד כמה אנשים...אבל משתדלת לא לשנוא. את מי אתה אוהב? יש כמה כאלה... מה הרגש האנושי המועדף עליך? לא יודעת לתאר את זה..איזה שאלה חופרת אמאלה. מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שנאה. מה סוג המוזיקה שאתה שומע? כמעט הכל. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחי/דיכאון. איזה אמנים אתה שונא? כנ"ל.. איזה אמנים אתה אוהב? לא חסר כאלה..אין לי כח לפרט. אתה אוהב לחשוב? הא? אתה מרבה לחשוב? כן האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? אני חושבת שלחשוב זו מחלה?
האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? סוג של האם אתה לומד עדיין בבית ספר? עוד כמה שבועות וזהו.. אתה עובד? כן אתה אוהב את הפלאפון שלך? חיה איתו אתה מסתפק בו? נניח שכן האם היית מחליף אותו? כן מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? מתמטיקה וכל מקצועות התושב"ע/אישות/הלכה/לקט/גמרא למיניהם.. מה המקצוע האהוב עליך? תקשורת וספרות מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? שקט. איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? איך אני שונאת שאלות כאלה.. איזה בן אדם תהיה? נו. מה המאכל האהוב עליך? פסטה מה המאכל השנוא עליך? חצילים. וגם מלון זה אחד מהגעילים. האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן האם אתה נמצא הרבה במחשב? בזמן האחרון ממש לא. מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? לא יודעת אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? נו באמת.. האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב? לא כלכך רואה טלוויזיה, בעיקר 24 וביפ. איזה ערוצים את שונא? E! איזה תוכניות אתה אוהב? חברים, נולד לרקוד. איזה תוכניות אתה שונא? לא חסר כאלה. אבל מתחילות מחדש עם האלה שבוכות כל היום זה אחד מהעצבנים.. האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? ממש לא. האם אתה אוהב לקרוא? כשיש לי זמן. איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) האם אתה קורא מהר? אם יש לי זמן, כן. איזה ספר אתה קורא עכשיו? כרגע כלום. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? תלוי. האם אתה מאומץ? לא האם יש לך חוש הומור? אמנם רדוד, אבל כן :) האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? חחחח זה שנוי במחלוקת האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? מזה לא..חח אנא ספר בדיחה: פיל נכנס לבר. מה הוא אומר? "אני המלך בבר!!"
לא יעזור, זה מצחיק אותי כל פעם מחדש...
האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? נניח באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? לא יודעת מה אתה שונא באנשים? חוסר אכפתיות, צביעות, זיוף. מה אתה אוהב באנשים? אכפתיות בעיקר. אבל יש המון.. האם אתה מבין את היופי בעולם? לפעמים אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? סביר להניח שכן האם אתה מרבה ללכלך? לא נראה לי האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? אני לא אתנגד.. האם אתה מסודר? לא כלכך היית רוצה להיות פוליטיקאי? מזה לא. למה? ככה. האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? הכל האמת.. האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? מאוד האם אתה אוהב בעלי חיים? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? חתול והשנוא? כל משפחת העופות. בעיקר יונים. יש לי פחד רציני מזה.. האם אתה אוהב עצים וצמחייה? בטח..למה לא.. יש לך אמפי? כן איזה? לא יודעת..שחור כזה? יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? מה שיוצא.. נעליים? אולסטאר בעיקר נראה לי האם אתה שומר על גיזרה? כן. אמנם גיזרה שמנה, אבל אני שומרת עליה כבר המון זמן.. האם היית קורא לעצמך שמן? כן רזה? מזה לא בינוני? משו בסגנון

ליאןןן

New member
...

מה צבע עניך? ירוק אתה אוהב את הצבע? נחמד מה הצבע המועדף עליך? אדום/בורדו/אפור השנוא? צהוב/כתום/סגול(!!) האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן יש לך חיית מחמד? כן, 2 חתולים מי המורה השנואה עליך? תמר אורון מי המורה האהובה עליך? רוני אביגל, סיגל מגידיש האם אתה אוהב סמיילים? מה? איזה במיוחד? ?! האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? לא חשוב איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? אין לי כח נו.. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? כן ההפך? לא ואתם עליהם כועסים? כן וההפך? לא איזה מזל אתם? סרטן קוראים הורוסקופים? כן, אבל לא מאמינה בזה. מאמינים באסטרולוגיה? כן, עד גבול מסוים. שיר אהוב: אין אחד. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לא חסר. לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? י"ב באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? במה עובדים? בייביסיטר כמה אחים יש לכם? אח ואחות בני כמה? אחות בת 15 ואח בן 9 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לא יודעת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: יש.. ספורט מועדף: לא חושבת שיש כזה דבר חח משקה מועדף: מים/נסטי אפרסק טעם גלידה מועדף: ריבת חלב מה את/ה עושה כשמשעם לך? הולכת לג'סיקה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? תלוי, אבל במילא לוקח לי זמן להרדם.. היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: לא היה כבר? היום המועדף בשבוע: שלישי וחמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? ... מה משמח אותך? כשטוב לאנשים שאני אוהבת, לראות אותם מחייכים. מה מעציב אותך? ... מה מכעיס אותך? ... מה מרגיע אותך? מוסיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? יש כמה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? לא יודעת, המון. ובירושלים? כנ"ל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשצריך עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? עדיין לא, אבל בקרוב בעז"ה על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? ?! איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה
עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? לפעמים יש פירסינג? רק באף איפה? באף מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? פחחח. משעמם בחיים? האמת שכן. איזה סוג מים הכי טעים? רק לא מהברז. וסוג קולה? קוקה קולה. ותה? באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 21:33 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? אני מקווה שבקרוב? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? משו כזה, אבל במילא משעמם לי. מה המחשבות שלך? אוי נו שקט. על מה את\ה חושב\ת עכשיו? שאני צריכה ללכת לארגן את התחפושת..

vered151

New member
פיייי ארוךך!!!

מה השעה? 13:54 מה קורה? הכל טוב מה איתך? משעמם לך? תאמת שכן מה עושה? שומעת מוזיקה מה אתה אוהב לעשות? מסיבות, הופעות, להתעסק עם סוסים.. מה התחביבים שלך? אותו כנ"ל מה אתה שונא לעשות? שיעורים מה אתה אוהב לעשות? *ראה 3 שאלות למעלה* מה אתה שונא בכללי? שקרנים מה אתה אוהב בכללי? לצחוק את מי אתה שונא? אפחד את מי אתה אוהב? המון אנשים
מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? קנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? דיכאון ומזרחית..כמה נדוש איזה אמנים אתה שונא? אריק ברמן
איזה אמנים אתה אוהב? עברי לידר
, אביב גפן היהודים, סינרגיה..נוו אין לזה סוףף
אתה אוהב לחשוב?
אתה מרבה לחשוב?
האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב?
האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת?
האם אתה לומד עדיין בבית ספר?
אתה עובד?
אתה אוהב את הפלאפון שלך?
אתה מסתפק בו?
האם היית מחליף אותו?
מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? ספרותתת
מה המקצוע האהוב עליך? עיצוב גרפי
מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? עכשיו אני בייביסיטרית...ויטרינריה..ממש מעניין אותי איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אנערף!? איזה בן אדם תהיה? חיה את הרגע מה המאכל האהוב עליך? שונאת תשאלה הזאת מה המאכל השנוא עליך? אפונה, פטריות, גמבהההה...איכ האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים?
האם אתה נמצא הרבה במחשב?
מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? וואלה לא יודעת..3 שעות אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? האם יש לך טלוויזיה בבית?
בחדר?
איזה ערוצים אתה אוהב? לא רואה כמעט טלויזיה איזה ערוצים את שונא? איזה תוכניות אתה אוהב? מסודרים..ארץ נהדרת עדי אשכנזי ונולד לרקוד איזה תוכניות אתה שונא? עובדה וכאלה האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה?
האם אתה אוהב לקרוא? לפעמים איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) ביוגרפיות על אנשים שגמרו רע עם סמים האם אתה קורא מהר?
איזה ספר אתה קורא עכשיו? האי ברחוב הציפורים...למסע לפולין מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? לא שידוע לי האם יש לך חוש הומור?
האם אתה מבין בדיחות?
האם אתה בדרן?
האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? תשאלו אותם... אנא ספר בדיחה: אין לי כוח האם אתה מרבה לגלוש בתפוז?
באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז ו..זהו?
מה אתה שונא באנשים? שקרנים וטיפשים מה אתה אוהב באנשים? חמים האם אתה מבין את היופי בעולם? שלילי חזק אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? תלוי איפה אני
האם אתה מרבה ללכלך? תלוי.. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם?
האם אתה מסודר?
היית רוצה להיות פוליטיקאי?
למה? כי זה חרא..אתה הופך למושחט גם אם אתה לא ממש רוצה האם אתה אוהב סרטים?
איזה סוגים? אימה, דרמה וקומדיות האם אתה אוהב אומנות? מחבבת- האם אתה אוהב מוזיקה?

vered151

New member
חלק 2

האם אתה אוהב בעלי חיים?
מה הבעל החיים האהוב עליך? סוסים
והשנוא? אין האם אתה אוהב עצים וצמחייה? חחח סבבה לי איתם.. יש לך אמפי?
איזה? יש לך אייפוד?
של איזה חברות אתה מתלבש? לא יודעת כל מיני אל תאלצו אותי לחשוב עכשיו נו נעליים? Vans מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? סבבה לי איתו מה הצבע המועדף עליך?
|כולם| השנוא? האם אתה רווק?
יש לך בת זוג?
אתה מעשן? האם אתה מבין את הסיכון שבזה?
יש לך חיית מחמד?
מי המורה השנואה עליך? מיכל ומרים מי המורה האהובה עליך? אורה המלכה
, לורנס, אילנית, אלון...
האם אתה אוהב סמיילים?
איזה במיוחד?
האם אתה אוהב פרחים?
האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? לא יודעת... איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? בנאדם טוב האם ההורים מרבים לכעוס עליכם?
ההפך? לפעמים כועסים ולפעמים לא.. ואתם עליהם כועסים? לעמים וההפך? איזה מזל אתם? אריה קוראים הורוסקופים?
מאמינים באסטרולוגיה?
שיר אהוב: המון שירים מה זתומרת?! זמר/ זמרת/ להקה אהובה: עברי, אביב גפן, היהודים, סינרגיה, משינה, בלינק, מוניקה, לינקין, סם41...המון לומדים?
בבי"ס?
איזה כתה? י"א באוניברסיטה?
איזה מקצוע? במה עובדים? בבייביסיטר כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 23 ו-24 וחצי דבר שעשיתם ואתם גאים בו: התחפשתי! דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:מממ בטוח יש לא עולה לי עכשיו ספורט מועדף: סוסים משקה מועדף: נסטי טעם גלידה מועדף: שוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך?לא משעמם לי כמעט אפעם באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12 וחצי, 1 היית מעורב פעם בתאונה?
צבע אהוב:
היום המועדף בשבוע: שישי ושני מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שש...איליי וענבל הודיעו שיש חתונה! מה משמח אותך? מוזיקה ואנשים מה מעציב אותך? אנשים, תאונות, דברים אבסורדיים, שקורה משהו רע לאנשים שאני אוהבת מה מכעיס אותך?שחונים על 2 חניותתתתתת יאוווו זה יכול להטריף אותי מה מרגיע אותך? מוזיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? בני המושבים מעשן/ת? שותה משקאות חריפים?
איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? שיר!
כ]רה עליה
אוהב/ת את מדינת ישראל?
כמה פעמים היית בכותל? לא הרבה ובירושלים?כנ|ל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? תלוי איזה...אלרגיה כל חודש וחצי, השני כל 3 חודשים...המשפחה כל פעם שאני חולה עישנת פעם סמים?
איזה סוג? יש רשיון?
על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?
איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם:פריז עיר אהובה בארץ: ראשון ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף?
יש פירסינג?
איפה? באוזניים מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?
משעמם בחיים?
איזה סוג מים הכי טעים? תמי4 וסוג קולה? לא מתה על קולה ותה? צ'אי באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?13:54 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד 3 שאלות האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? כן קצת..חח מה המחשבות שלך? אין לי כוח ללכת למרכז על מה את\ה חושב\ת עכשיו? עליו!

דווקא בא לי

מה השעה? 16:57 מה קורה? עייפה מתה משעמם לך? לא ממש מה עושה? בדרך לישון מה אתה אוהב לעשות? לישון מה התחביבים שלך? עד לפני שבוע זה היה לצייר, אחרי השבוע הזה אני באמת לא יודעת. מה אתה שונא לעשות? כרגע? לצייר! מה אתה אוהב לעשות? נו די מה סוג המוזיקה שאתה שומע? ישראלי בעיקר איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מעדיפה להמנע מהיפהופ ומזרחית איזה אמנים אתה שונא? לא שונאת. איזה אמנים אתה אוהב? אנוק, ברי סחרוף, שלום חנוך.. ויש עוד כמה
אתה אוהב לחשוב? מה יהיה בעתיד אתה מרבה לחשוב? כנ"ל האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? בטח שחשוב האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? כן קצת האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לא אתה עובד? יותר מדי
אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא אתה מסתפק בו? עד לחודש הבא, כן האם היית מחליף אותו? כן! עוד חודש:) מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? תנ"ך מה המקצוע האהוב עליך? אמנות מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? אני עובדת עם ילדים מכיתות א-ו, רוצה להיות מעצבת גרפית איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? רע מאוד איזה בן אדם תהיה? אני מקווה שקצת יותר שקו ובוגר מה המאכל האהוב עליך? אורז מה המאכל השנוא עליך? דגים האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כה האם אתה נמצא הרבה במחשב? כה מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? אין לי מושג אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? האם יש לך טלוויזיה בבית? כה בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? זה ששומעים בו את גלגלצ איזה ערוצים את שונא? הכנסת? איזה תוכניות אתה אוהב? מסודרים
איזה תוכניות אתה שונא? לא שונאת, פשוט לא קוראת האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? ממש לא האם אתה אוהב לקרוא? כה איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) כאלו שמעניינים אותי:) האם אתה קורא מהר? לא איזה ספר אתה קורא עכשיו? סיימתי בדיוק מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? לא נראה לי האם יש לך חוש הומור? כה האם אתה מבין בדיחות? לפעמים:) האם אתה בדרן? לא האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? לא אנא ספר בדיחה: אנא לא. האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? רק פה באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? רשמי ומקושרים מה אתה שונא באנשים? התחכמות, טמטום מה אתה אוהב באנשים? הרבה מאוד האם אתה מבין את היופי בעולם? לא מספיק אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? בכיף האם אתה מסודר? נהייתי, כן היית רוצה להיות פוליטיקאי? ממש לא למה? ככה האם אתה אוהב סרטים? לא איזה סוגים? האם אתה אוהב אומנות? כה האם אתה אוהב מוזיקה? כה האם אתה אוהב בעלי חיים? כה מה הבעל החיים האהוב עליך? פרה והשנוא? דג האם אתה אוהב עצים וצמחייה? מה יש לאהוב פה..? יש לך אמפי? כה איזה? אנערף.. יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? מייד אינ גאזה נעליים? נעלי בית האם אתה שומר על גיזרה? לא האם היית קורא לעצמך שמן? לא רזה? לא בינוני? משהו כזה מה צבע עניך? ירוק אתה אוהב את הצבע? נחמד, כן מה הצבע המועדף עליך? בורדו השנוא? ?! האם אתה רווק? כה יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כה יש לך חיית מחמד? לא מי המורה השנואה עליך? פנינה מי המורה האהובה עליך? חגית האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? התאהבתי כבר.. איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? לא הייתי רוצה בת זוג.. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? כה ואתם עליהם כועסים? כה וההפך? איזה מזל אתם? קשת קוראים הורוסקופים? כשיוצא מאמינים באסטרולוגיה? לפעמים שיר אהוב: הזמן שלך זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לא עברנו על זה כבר? לומדים? לא בבי"ס? לא איזה כתה? לא! באוניברסיטה? לא.. איזה מקצוע? בע. במה עובדים? גם את זה עברנו כבר כמה אחים יש לכם? 3 אחיות בני כמה? אחת 30, השניה 27 והשלישית 6 ספורט מועדף: אני נגד ספורט משקה מועדף: מיץ תפוזים סחוטבעי טעם גלידה מועדף:
מה את/ה עושה כשמשעם לך? הולכת לישון באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? לישות? היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: וואי די לחזור על שאלות היום המועדף בשבוע: שישי בצהריים+שבת מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא בדיוק עמותה.. אבל לסופ"שים עם אוטיסטים מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? יאפ אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? מי סופר? ובירושלים? כנ"ל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כמה שצריך עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? כן על איזה טסט עברת? ראשון אוהבים לשחק? כה איזה סוג משחקים? באבלס שש בש או שחמט? שחמט דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: אמסטרדם
עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: לא יודעת אוהבים את החורף? כה יש פירסינג? לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? אהא איזה סוג מים הכי טעים? עין גדי וסוג קולה? אף אחד ותה? ליפטון ארל גריי עם נענע באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? מה שכתוב בשאלה הראשונה מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? מקווה שבקרוב האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? תכלס כן מה המחשבות שלך? אני מתה מעייפות על מה את\ה חושב\ת עכשיו? על המיטה התשתם לי את החיים..

למעלה