מחכים למשיח.
מה השעה? 20:52 מה קורה? סבבתה. משעמם לך? לא כ"כ. מה עושה? מחכה למשהו.. מה אתה אוהב לעשות? ל י ש ו ן. מה התחביבים שלך? ראה למעלה.
מה אתה שונא לעשות? לנקות. מה אתה אוהב לעשות? צחוקים! מה אתה שונא בכללי? עגבניות. מה אתה אוהב בכללי? את השמש ואת הירח, וגם כמה כוכבים...
את מי אתה שונא? יורם. את מי אתה אוהב? את מי שאוהב אותי. מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהדה. [איזה פלצני.
] מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? חמלה. [lol] מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק, פאנק, ישראלית, אנערף.. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית כבדה כבדה. עם הנורמלית אני מסוגלת להסתדר.
איזה אמנים אתה שונא? פונינט, אבל חדל להחמיא לה בתיאורי 'אמן'. איזה אמנים אתה אוהב? אביתר בנאי, אביב גפן, שילה פרבר. אתה אוהב לחשוב? כן. אתה מרבה לחשוב? יאס. האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? כמובן.. האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? קצת.
האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לא. אתה עובד? לא. אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא ממש. אתה מסתפק בו? לא.
האם היית מחליף אותו? כן! מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? לא רלוונטי. מה המקצוע האהוב עליך? גם. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? כל יום יש לי חלום אחר.
איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? יפה! מתישהו זה צריך להגיע.. איזה בן אדם תהיה? אותו הדבר לדעתי. מה המאכל האהוב עליך? לא יודעת. מה המאכל השנוא עליך? עגבניות למיניהן. האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן. האם אתה נמצא הרבה במחשב? לא כ"כ. מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? חח בבסיס זה לצרכים אחרים אז זה לא נחשב.
אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? שלוש שעות? האם יש לך טלוויזיה בבית? כן. בחדר? כן. איזה ערוצים אתה אוהב? 3. איזה ערוצים את שונא? סטאר וורלד, כי יש שם מלאאא תוכניות טובות, אבל אין תרגום אז אנלא מבינה כלום.
זה מדכא אותי כל פעם מחדש. איזה תוכניות אתה אוהב? פפר, השיר שלנו, מרחק נגיעה.. איזה תוכניות אתה שונא? טלנובלות לטיניות! האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? נראה לי שכה. האם אתה אוהב לקרוא? כן. איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) הכל. האם אתה קורא מהר? תלוי אם יוצא לי להיות עסוקה או לא.
איזה ספר אתה קורא עכשיו? שנת החתול? משהו כזה, אנלא בטוחה בשם.. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים, ברור! האם אתה מאומץ? חחח לא. האם יש לך חוש הומור? כן. האם אתה מבין בדיחות? לרוב.
האם אתה בדרן? לא. האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? בימים הטובים.. אנא ספר בדיחה: שני מטומטמים הולכים ברחוב, מתווכחים מי ילך באמצע. בא הדפוק השלישי: "חברה די לריב, בואו נתחלק לזוגות!" אההה לא מצחיק.
האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן. באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז, מקושרים, אנערף.. מה שבא. מה אתה שונא באנשים? אגואיסטיות! מה אתה אוהב באנשים? חום, כנות.
האם אתה מבין את היופי בעולם? נראה לי. אבל יש לי מה ללמוד. אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא. האם אתה מרבה ללכלך? לא. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כמובן. האם אתה מסודר? ממש לא. היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא. למה? אני טהורה מידי, חבל להתלכלך.
האם אתה אוהב סרטים? מאוד! איזה סוגים? הכל הולך. האם אתה אוהב אומנות? כן. האם אתה אוהב מוזיקה? מאוד. האם אתה אוהב בעלי חיים? לא כ"כ.. מה הבעל החיים האהוב עליך? כבשים. והשנוא? כלבים. האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כן. יש לך אמפי? כן. איזה? כחול כזה.. חח יש לך אייפוד? לא. של איזה חברות אתה מתלבש? צה"ל בע"מ! נעליים? סיפוק הבקו"ם.
האם אתה שומר על גיזרה? אעעע... לא. האם היית קורא לעצמך שמן? כן. רזה? לא. בינוני? לא. מה צבע עניך? חום-חרא. אתה אוהב את הצבע? לא. מה הצבע המועדף עליך? סגול. השנוא? צהוב. האם אתה רווק? נשואה לענבר.
יש לך בת זוג? כה.
אתה מעשן? הפסקתי השבוע! האם אתה מבין את הסיכון שבזה? בלהבלהלבהלבלהלבהלב.. יש לך חיית מחמד? אחותי הקטנה.
מי המורה השנואה עליך? חח. מי המורה האהובה עליך? האם אתה אוהב סמיילים? יאפ!
איזה במיוחד?
. האם אתה אוהב פרחים? כה! האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? בטח שהייתי מסוגלת. איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך?
האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא. ההפך? תלוי. ואתם עליהם כועסים? תלוי.. וההפך? שוב.. איזה מזל אתם? עקרב.
קוראים הורוסקופים? כן. מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש. שיר אהוב: כרגע זה where is my love של בלאקפילד. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביב גפן, שילה פרבר, אירוסמית'. לומדים? לא. בבי"ס? לא. איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? הצבא הגנה לישראל. כמה אחים יש לכם? 2. בני כמה? 22, ו11. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: צבא! דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אנערף. ספורט מועדף: ריצה. משקה מועדף: דיאט קולה. טעם גלידה מועדף: עוגיות.
מה את/ה עושה כשמשעם לך? הולכת לישון. ליגה. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12-1. היית מעורב פעם בתאונה? בעקיפין. צבע אהוב: סגול, שאלנו כבר את זה, לא? היום המועדף בשבוע: חמישי! מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? 2.5.99. lol
מה משמח אותך? אנשים שאני אוהבת, מצב רוח טוב, פרחים, בלונים, חיוכים, חיבוקים.
מה מעציב אותך? לבד. מה מכעיס אותך? טיפשות, אגואיסטיות, להפסיד השיר שלנו. מה מרגיע אותך? בכי. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לצבא.. מעשן/ת? כבר לא. שותה משקאות חריפים? כה. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? וואלה, לא יודעת.. אוהב/ת את מדינת ישראל? כן.
כמה פעמים היית בכותל? המווווןןן.. סבא עובד שם.
ובירושלים? גם המון, כל השמפוחה גרים שם. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? מתי שצריך גימלים חחחחח עישנת פעם סמים? לא. איזה סוג? יש רשיון? לא. על איזה טסט עברת? לא עברתי.
אוהבים לשחק? בטח. איזה סוג משחקים? מונופול, ששבש, מכות, הכל הולך.. שש בש או שחמט? ששבש. דמקה או שחמט? איכ לא. עיר אהובה בעולם: הרצליה, רמת השרון, ורמת ישי למרות שעיר זה לא.
עיר אהובה בארץ: אההה.. ארץ שנואה בעולם: למה לשנוא ערים? אוהבים את החורף?מאוווווווד!! יש פירסינג? לא. איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא. משעמם בחיים? לפעמים. איזה סוג מים הכי טעים? סאן בנדטו. [ככה כותבים?] וסוג קולה? דיאט קוקה קולה. ותה? מאסלה. באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 20:52 אם אני זוכרת נכון.. מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד מעט! האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא, העביר לי ת'זמן.. מה המחשבות שלך? סתם, על הודעה שקיבלת מקודם. על מה את\ה חושב\ת עכשיו? על הנ"ל..