אירוחים ותחרויות ב
אנשים

bazmaster

New member
עיניים אדומות היו לה אז עם המכחול..

מה השעה? 18:52 מה קורה? סבבי משעמם לך? לא ממש מה עושה? עונה על איזה שאלון מה אתה אוהב לעשות? לישון מה התחביבים שלך? מנגן..מצייר... מה אתה שונא לעשות? בע מה אתה אוהב לעשות? היה...? מה אתה שונא בכללי? שאלונים חחח מה אתה אוהב בכללי? בע... את מי אתה שונא? בע... את מי אתה אוהב? אותך! מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? עצבניות מה סוג המוזיקה שאתה שומע? האמ...בגדול מה שאני אוהב... איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? גנגסטר ראפ ודיכאון איזה אמנים אתה שונא? 50 סנט והאלה עם כימיקלים הרומנטיים...חבורה של מתרוממים איזה אמנים אתה אוהב? פינק פלויד....המי,קווין,זפלין,היהודים...בתכלס יש הרבה.. אתה אוהב לחשוב? מחשבות טובות אתה מרבה לחשוב? לפעמים האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב?לא ממש האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? כן האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? לא ממש אתה אוהב את הפלאפון שלך?מחבב אתה מסתפק בו? בערך... האם היית מחליף אותו? אולי... מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? לשון מה המקצוע האהוב עליך? מתמטיקה מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? אין שמץ..אולי מוסיקאי איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? סקסי ביותר איזה בן אדם תהיה? סטלן מת חחח מה המאכל האהוב עליך? שניצל+צ'יפס מה המאכל השנוא עליך? דברים של ים האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן האם אתה נמצא הרבה במחשב? די מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? בלילה מדבר עם אנשים באי סי קיו.... אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? בע... האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב?אגו,סרטים,יס סטאר, יס פלוס, ניקולודיון, ערוצי מוסיקה,,קרטון נטוורק,דיסקברי איזה ערוצים את שונא? ויוה! איזה תוכניות אתה אוהב? מכסחי המיתוסים,טופ גיר.... איזה תוכניות אתה שונא? בע... האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה?לרוב האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים)מתח,מלחמה,פנטזיה האם אתה קורא מהר? די איזה ספר אתה קורא עכשיו?ספר על המוסד... מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? לא האם יש לך חוש הומור?יותר מידי... האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? די חח האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? האמ...כן חחח אני מניח אנא ספר בדיחה: האמ..בוא נראה.. איך משלבים?: אח שלי - אחי הכדור שלי - כדורי החדר שלי - חדרי האנס שלי - תשלימו לבד חחח האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? כל מיני מה אתה שונא באנשים? האמ... מה אתה אוהב באנשים? בע... האם אתה מבין את היופי בעולם?כן אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא... האם אתה מרבה ללכלך? בכלל לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? די היית רוצה להיות פוליטיקאי?לא יודע...לא נראה לי למה? יותר מידי בלגאן האם אתה אוהב סרטים? כןןן איזה סוגים? הכל האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים?כן מה הבעל החיים האהוב עליך?כלב והשנוא? נחשים וג'וקים האם אתה אוהב עצים וצמחייה?כן יש לך אמפי? כן איזה? SMART יש לך אייפוד?לא של איזה חברות אתה מתלבש? הכל מהכל חחח נעליים? כל מיני.... האם אתה שומר על גיזרה?האמ...אני עושה כושר האם היית קורא לעצמך שמן? האמ... רזה? לא בינוני? כן מה צבע עניך?חום אתה אוהב את הצבע?חביב מה הצבע המועדף עליך?כחול השנוא? אין האם אתה רווק?יאפ יש לך בת זוג? לא ממש אתה מעשן? נרגילה וכל מיני דברים אחרים...לא סיגריות האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן....אבל חיים רק פעם אחת..ואם למות אז לפחות למות ממשהו שאתה אוהב יש לך חיית מחמד? כן מי המורה השנואה עליך?האמ...אין מי המורה האהובה עליך? דנה! האם אתה אוהב סמיילים? כן איזה במיוחד?
האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער?משני.... איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? כמו שאני אוהב האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? ככה.... ואתם עליהם כועסים?לא וההפך? .... איזה מזל אתם?תאומים קוראים הורוסקופים?לא מאמינים באסטרולוגיה?לא ממש שיר אהוב:אין אחד זמר/ זמרת/ להקה אהובה:פרדי מרקיורי/אורית כמובן/פינק פלויד לומדים?כן בבי"ס?כן איזה כתה?יב באוניברסיטה?נייט כמה אחים יש לכם?2 בני כמה?15 ו9 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:האמ...יש כמה דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:יש כמה... ספורט מועדף:לרוץ משקה מועדף:מים טעם גלידה מועדף:פיסטוק ושוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך?מוסיקה... באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?1 היית מעורב פעם בתאונה?לא צבע אהוב:היה כבר היום המועדף בשבוע:שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?האמ...היו כמה מה משמח אותך?אהבה מה מעציב אותך?אטימות מה מכעיס אותך?אטימות מה מרגיע אותך?מוסיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?כן מעשן/ת?כן.. שותה משקאות חריפים?כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?בנאדם אמיתי אוהב/ת את מדינת ישראל?מאוד כמה פעמים היית בכותל?לא זוכר....הרבה... ובירושלים?הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?המון... עישנת פעם סמים?לא איזה סוג?לא יש רשיון?כן על איזה טסט עברת?3 אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים?כל מיני שש בש או שחמט?שחמט דמקה או שחמט?שחמט עיר אהובה בעולם:האמ.... עיר אהובה בארץ:נהריה ארץ שנואה בעולם:האמ... אוהבים את החורף?כה יש פירסינג?בערך איפה?עגיל באוזן מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?האמ...מגדיר אותי כעצמי...לדעתי ההגדרות האלה אדיוטיות משעמם בחיים?ממש לא איזה סוג מים הכי טעים?שקופים? וסוג קולה?RC ותה?האמ..כל מיני באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?18:52...אבל הלכתי באמצע מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?עוד מעט האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות?יאפ מה המחשבות שלך?אש.... על מה את\ה חושב\ת עכשיו?זהו נגמר?

RtOoNmY

New member
ביסידיר

מה השעה? 20:01 מה קורה? בסדר מה איתך? משעמם לך? לא ממש מה עושה? עונה על השאלון ושומעת מוזיקה מה אתה אוהב לעשות? כל מיני דברים.. ואני בת ד"א מה התחביבים שלך? רכיבה, גיטרה ושיט.. מה אתה שונא לעשות? לא יודעת.. מה אתה אוהב לעשות? לרכבב מה אתה שונא בכללי? אנשים מה אתה אוהב בכללי? את סאם את מי אתה שונא? נועה שתישרף!!!##@%! את מי אתה אוהב? את.. מה הרגש האנושי המועדף עליך? שמחה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? עצב מה סוג המוזיקה שאתה שומע? כל מיני.. בעיקר רוק ומטאל.. כאלה.. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? דיכאון ומזרחית.. איזה אמנים אתה שונא? זהבה בן איזה אמנים אתה אוהב? ווע.. יש הרבה.. לא ניכנס לזה אתה אוהב לחשוב? כן אתה מרבה לחשוב? כן האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? כן האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? כן האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? כן אתה אוהב את הפלאפון שלך? כן אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? אולי מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? תנ"ך מה המקצוע האהוב עליך? סוציו' מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? אני רוצה לרכב בחו"ל.. איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אחרת איזה בן אדם תהיה? מקווה שטוב מה המאכל האהוב עליך? לא יודעת.. מה המאכל השנוא עליך? דברים חריפים האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן האם אתה נמצא הרבה במחשב? ככה ככה.. מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שעה שעתיים.. אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? אה.? האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב? יס סטארס איזה ערוצים את שונא? לא מפריעים לי.. איזה תוכניות אתה אוהב? כל מיני.. איזה תוכניות אתה שונא? גם כל מיני האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) ריצ'ארד באך כאלה חח האם אתה קורא מהר? ככה ככה איזה ספר אתה קורא עכשיו? עדיין לא מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? נראה לי שכן חחח האם יש לך חוש הומור? כה האם אתה מבין בדיחות? כה האם אתה בדרן? לפעמים האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? אולי אנא ספר בדיחה: מישהו מטגן שתי נקנקיות. נקנקיה א': אהה מטגנים אותנו אנחנו הולכול למות!! נקנקיה ב': הא תראו איזה קטע נקנקיה מדברת..! האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? כל מיני מה אתה שונא באנשים? צביעות מה אתה אוהב באנשים? כנות האם אתה מבין את היופי בעולם? לא תמיד אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? תלוי איפה.. האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? כי זה בע האם אתה אוהב סרטים? ככה איזה סוגים? אימה האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כןן האם אתה אוהב בעלי חיים? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? סוס והשנוא? כולם סבבה חח האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כן יש לך אמפי? אייפוד? איזה? אייפוד.. יש לך אייפוד? חח כן של איזה חברות אתה מתלבש? מה שיפה נעליים? כנ"ל האם אתה שומר על גיזרה? נמנמ האם היית קורא לעצמך שמן? כן רזה? לא בינוני? אולי מה צבע עניך? חום ירוק אתה אוהב את הצבע? כן מה הצבע המועדף עליך? אדום\שחור השנוא? כתום האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? אתה מעשן? כן האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן יש לך חיית מחמד? כן מי המורה השנואה עליך? עירית נראה לי מי המורה האהובה עליך? מורה זכר- שגיא האם אתה אוהב סמיילים? כה איזה במיוחד?
האם אתה אוהב פרחים? לא ממש האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? אני מסוגלת איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? חע האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? כן ההפך? לא ואתם עליהם כועסים? כן וההפך? לא איזה מזל אתם? סרטן קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: כרגע.? enjoy the silence\depeche mode זמר/ זמרת/ להקה אהובה: היהודים לומדים? כה בבי"ס? כה איזה כתה? י באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? די במה עובדים? בייביסיטר בעיקר כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? 17 וחצי דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: רכיבה משקה מועדף: נסטי אפרסק-----שתיתי את זה לפני שנולדתם.! טעם גלידה מועדף: פסיפלורה מה את/ה עושה כשמשעם לך? תלוי איפה ומתי באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? לא יודעת.. היית מעורב פעם בתאונה? כן צבע אהוב: שחור\אדום היום המועדף בשבוע: שני נראה לי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? כה שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? ש אוהב/ת את מדינת ישראל? אוהבת את הצבא כמה פעמים היית בכותל? 2\3 ובירושלים?2\3 כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשצריך עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? לא יש רשיון? לא :'( על איזה טסט עברת? די אוהבים לשחק? במה? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט?שח עיר אהובה בעולם: דורנה עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: קיסריה אוהבים את החורף? כן יש פירסינג? כן איפה? 2 הליקסים, 4 לובים, 1 אנדר
מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? כן איזה סוג מים הכי טעים? אקווה נובה וסוג קולה? לא אוהבת ותה? טווינינג גרין טי אנד מינט באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 20:01 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד קצת האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך? כל מיני על מה את\ה חושב\ת עכשיו? שנגמר

קצר משהו

מה השעה?
15:01 מה קורה?
יכול להיות יותר טוב משעמם לך?
לא ממש מה עושה?
בדיוק עונה על השאלה ששאלת מה אתה אוהב לעשות?
לישון ולשמוע מוסיקה מה התחביבים שלך?
מוסיקה, אופנועים, קעקועים, ריקוד ועודדד מה אתה שונא לעשות?
לקום מהמיטה ולחכות מה אתה אוהב לעשות?
עניתי כבר לא?? מה אתה שונא בכללי?
צביעות, שקר ושנאה מה אתה אוהב בכללי?
מוסיקה את מי אתה שונא?
יש אחת את מי אתה אוהב?
גם יש אחת I מה הרגש האנושי המועדף עליך?
אהבה (אבל לפעמים עדיף שלא) מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך?
פחד ושנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע?
שחור בעיקר איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית כבד איזה אמנים אתה שונא?
שלא באים לי טוב באותו הרגע חח לא יודעת איזה אמנים אתה אוהב?
חוץ מהיהודים שורטי אתה אוהב לחשוב?
לא אתה מרבה לחשוב?
לצערי כל הזמן האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב?
אה?! האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת?
אהא... האם אתה לומד עדיין בבית ספר?
לא אתה עובד?
יאפ אתה אוהב את הפלאפון שלך?
יאפ אתה מסתפק בו?
כן האם היית מחליף אותו?
לא נראה לי מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך?
הכל מה המקצוע האהוב עליך?
אנגלית אולי מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו?
עובדת במכירות רוצה לעסוק באומנות כלשהו איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים?
מכוערת כמו היום חחח איזה בן אדם תהיה?
אותו בן אדם אבל אחד שסובל יותר מהיום מה המאכל האהוב עליך?
פתוח אדמה בכל הסוגים מה המאכל השנוא עליך?
ירקות מבושלים האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים?
גם האם אתה נמצא הרבה במחשב?
לפעמים מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב?
לפעמים רבע שעה ולפעמים 5 שעות אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי?
אווו האם יש לך טלוויזיה בבית?
ברור בחדר?
כן איזה ערוצים אתה אוהב?
mtv base, אנימל פלנט, דיסקברי ועוד.. איזה ערוצים את שונא?
לא יודעת איזה תוכניות אתה אוהב?
ריאלטי, על בעלי חיים, חברים ועוד' איזה תוכניות אתה שונא?
על פוליטיקה האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה?
נראה לי שכן האם אתה אוהב לקרוא?
לפעמים איזה ספרים אתה קורא? (סוגים)
מה שמתחשק לי באותו הרגע האם אתה קורא מהר?
לפעמים כן איזה ספר אתה קורא עכשיו?
"מארלי ואני" מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים?
רמקולים אבל לא בפלאפון האם אתה מאומץ?
חח לא.. לפחות ככה אומרים לי האם יש לך חוש הומור?
אממ.. לפעמים הוא יוצא החוצה חחח האם אתה מבין בדיחות?
לא תמיד כי אני שונאת בדיחות לא מתחברת לזה האם אתה בדרן?
לא אבל אני צינית זה נחשב?? האם אתה אחד המצחיקים שבחברה?
לפעמים זה מה שאומרים לי לפעמים ממש לא אנא ספר בדיחה:
אה ב-ס-ד-ר... האם אתה מרבה לגלוש בתפוז?
בעיקר לפורומים באיזה אתרים אתה גולש בד"כ?
מוסיקה, ריקוד וזהו נראה לי מה אתה שונא באנשים?
צביעות! שליטה ועוד כמה דברים מה אתה אוהב באנשים?
שונאת אנשים!!!!!!!! חח האם אתה מבין את היופי בעולם?
לפעמים אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה?
לא האם אתה מרבה ללכלך?
לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם?
כל אחד רוצה לא? האם אתה מסודר?
לפעמים היית רוצה להיות פוליטיקאי?
איככ לא אבל לפעמים הייתי רוצה בשביל לשנות כמה דברים למה?
ככה האם אתה אוהב סרטים?
כן איזה סוגים?
פעולה, אימה, קומדיות הכל מהכל האם אתה אוהב אומנות?
כןןןן האם אתה אוהב מוזיקה?
חולת מוסיקה האם אתה אוהב בעלי חיים?
כלבההההההההה שלי כפרה עיניים חח כן אוהבת מה הבעל החיים האהוב עליך?
כלב והשנוא?
בעיקר את כל ה"אורחים" הלא רצויים בבית האם אתה אוהב עצים וצמחייה?
כן יש לך אמפי?
היה אבל החליט לא לעבוד איזה?
אייפוד אבל שומעת בעיקר בפל' יש לך אייפוד?
חח כן של איזה חברות אתה מתלבש?
פול אנד בר, פוק, קסטרו, tnt ובגדים רחבים למיניהם חח נעליים?
באפלו האם אתה שומר על גיזרה?
לא תמיד האם היית קורא לעצמך שמן?
לא רזה?
למרות שזה מה שאומרים לי אבל לדעתי לא בינוני?
אפשר להגיד מה צבע עניך?
כחול / אפור אתה אוהב את הצבע?
יאפ מה הצבע המועדף עליך?
שחור/ כחול השנוא?
ורוד האם אתה רווק?
כן יש לך בת זוג?
לא
חח אתה מעשן?
יאפ האם אתה מבין את הסיכון שבזה?
כן יש לך חיית מחמד?
כן

המשך..........

מי המורה השנואה עליך?
לא זוכרת כבר שמות מי המורה האהובה עליך?
לא היו נראה לי האם אתה אוהב סמיילים? תלו יאיזה לפעמים הם מעצבנים איזה במיוחד?
חבורת ערסים חח סתם האם אתה אוהב פרחים?
כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער?
זה מתחיל מיופי אבל זה לא הכי חשוב איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך?
לא רוצה לדבר על זה האם ההורים מרבים לכעוס עליכם?
היו ההפך?
.. ואתם עליהם כועסים?
כן הרבה וההפך?
... איזה מזל אתם?
קשת קוראים הורוסקופים?
לא ממש מאמינים באסטרולוגיה?
כבר לא שיר אהוב:
יש המון זמר/ זמרת/ להקה אהובה:
יש הרבה לומדים?
לא בבי"ס?
לא איזה כתה?
--- באוניברסיטה?
--- איזה מקצוע?
--- במה עובדים?
-- מכירות כמה אחים יש לכם?
1 בני כמה?
29 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:
לא יודעת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:
אמממ ספורט מועדף:
משקה מועדף:
קולה טעם גלידה מועדף:
פיסטוק נראה לי מה את/ה עושה כשמשעם לך?
חושבת מה לעשות באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?
כל יום זה שונה, אמצע לילה, צהריים או מוקדם בבוקר היית מעורב פעם בתאונה?
כן יותר מפעם צבע אהוב:
עוד הפעם??? שחור כחול גאד דמט היום המועדף בשבוע:
לא נראה לי שיש כזה מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?
שגיליתי מה שגיליתי על עצמי מה משמח אותך?
חיוך של בן אדם חשוב (חיוך אלי כמובן חח) מה מעציב אותך?
כשאין יחס ממישהו מסויים מה מכעיס אותך?
הרבה דבריםםםםםםםם מה מרגיע אותך?
מוסיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?
תורמת לתנו לחיות לחיות... יאללה כולם לתרום!!! הייתי מתנדבת בכיף אבל אני רגישה מדיי מעשן/ת?
אותן שאלות מה יהיה? שותה משקאות חריפים?
כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?
כבר לא יודעת אוהב/ת את מדינת ישראל?
לא תמיד חחח כמה פעמים היית בכותל?
אממ.. פעמיים בטוח ובירושלים?
3 פעמים נראה לי כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?
וואי המוןןןןןן ואני ממש שונאת לעשות את זה אבל אין ברירה עישנת פעם סמים?
חח בדיוק לפני יומיים בלי שרציתי כל כך איזה סוג?
כולה ג'וינט חחח יש רשיון?
יש ואין חח על איזה טסט עברת?
לא זוכרת אוהבים לשחק?
ככה ככה איזה סוג משחקים?
שש בש חח שש בש או שחמט?
וואי תמיד יש שאלה על משהו שעניתי קודם חח שש בש דמקה או שחמט?
דמקה סתם דפוק, שחמט לחשוב יותר מדיי אזזז ^ חח עיר אהובה בעולם:
אמממ עיר אהובה בארץ:
אילת ארץ שנואה בעולם:
כל הלא קשורים חחח אוהבים את החורף?
כן אבל נמאס להיות חולה כל שבועיים יש פירסינג?
יהיה בקרוב איפה?
אוזן, גבה מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?
חצי חח משעמם בחיים?
לפעמים מאוד איזה סוג מים הכי טעים?
לא יכולה לשתות מים וסוג קולה?
דיאט ורגיל ותה?
צהוב של ליפטון חחח באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?
לפני 22 דקות לא? מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?
ממש עכשיו?? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות?
חח למה.. העביר לי כמה דקות מחיי מה המחשבות שלך?
עדיף שלא תדעו על מה את\ה חושב\ת עכשיו?
על.........

למעלה