אירוחי היום ב
אנשים

M a a y a n K

New member
מה נסגר איתכם?

כולם נוסעים לחו"ל! פאק, ואני הייתי מאושרת שנכנסו לי 4 וחצי ימי חופש השבוע...
למרות שאני מקנאה, תהני לך בלונדון!!! וההופעה היחידה שמצאתי היא של טייק ד'את...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזל שלא היית פה באוגוסט, כי אז ב-א-מ-ת כולם היו בחו"ל....

M a a y a n K

New member
וואו, בכלל הייתי מחרימה אתכם!

באוגוסט עוד הייתי בקורס וסגרתי שבת ביומולדת שלי...זה היה אחד החודשים הנוראיים בחיי! באמת מזל...חחח...

M a a y a n K

New member
משתתפת בצערך...

חחח...סתם, הצבא יכול להיות סבבה...בהתחלה קצת קשה אבל עוברים את זה...ואז מגיעים הימים שנזכרים איך לפני שנה היית בחו"ל...אח, רומא....
וואו, אני מבאסת...טוב זה כי אני סוגרת עוד שבת עכשיו אבל בקטנה! שבוע מהמם לכולם!! אהה!!! היום הייתי אצל חברה שלי שיש לה הוט ואז ראינו את הסוף של CSI ניו יורק ושמו את אטלנטיק (!) וקפצתי והתחלתי לשיר עם טום

hagayx

New member
מה שמפחיד ומבאס אותי זה ממש לא הקושי

אלה זה שאני צריך לתת עצמי לפאקינג 3 שנים בשביל מדינה שאני שונא ולא רוצה לתרום בשבילה כלום, וגם שזה צבא מושחת ויחס חרא! (ואל תגידו לי אחרת, כי אני אומר זאת בעקבות מקרים שקרו לי בצו ראשון ולחברים קרובים שאני מכיר) אבל מעולם לא חשבתי על השתמטות או משהו כזה..אני יעבור את ה3 שנים האלה ויעוף לי מכאן! עכשיו את מקנאה בנו שאנחנו בחו"ל ואת בצבא, בעוד שנתיים או משהו אני אקנה בך שאני אהיה בצבא ואת בחו"ל באיזה הופעה של קין!!! וזה מה שמביא אותי לחשוב שמה יקרה אם כל הפורום יארגן ללכת ביחד להופעה ואני אהיה תקוע בצבא!!

חגי ../images/Emo201.gif

אנחנו נארגן הופעה אצלך בבסיס!! שיבואו לשמח קצת חיילים, מה קרה?!

למה אתה שונא כ"כ את הארץ?

וזאת דיי לא גישה ללכת איתה לצבא, אני חושבת.. ככה הזמן בכלל לא יעבור, אתה עוד יותר תסבול ולא תהנה מהשירות. לא חבל?

hagayx

New member
אל תדאגי אני יהנה מהשירות!

הצבא יהיה גן עדן לעומת מה שאני עובר כאן בחור הזה עם אנשים מעצבנים.. וחוץ מזה אני סומך על שרי שהיא תארגן הופעה של קין בשביל החיילים..

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאתה מסתכל על זה מנקודת מבט מאוד צרה... יש בצבא הרבה דברים טובים וזו חוויה שאפשר ללמוד ממנה. נכון, המערכת הצבאית רחוקה מלהיות כליל השלמות. אבל זה לא אומר שאי אפשר לעשות את ה-3 שנים האלה משמעותיות. או לחילופין, אם לתרום זה לא מה שיש לך בראש [למרות שאם כבר אתה חייב, אז כבר../images/Emo3.gif], אז לעשות דברים אחרים... כמו לקחת קורסים שבאזרחות עולים הרבה מאוד (ואפשר.), או לעשות קורסים שלא תמצא להם מקבילים באזרחות בכלל (כמו קורס קצינים../images/Emo99.gif), או הזדמנות להשלים בגרויות [מה שאתה בטח לא צריך../images/Emo3.gif] או לעשות פסיכומטרי בממש ממש זול יחסית. ושוב, כמו שאמרתי למעיין, זה כבר לא כלכך קשה לצאת לחו"ל כשאתה בצבא, אז גם אם יהיה טיול פורומיסטי מאורגן להופעה, אל תפסול מראש שתוכל להיות שם. לכולם יש גם חווית רעות בצבא (כמו יחס חרא למשל, מלבד בטירונות כי זה די רגיל../images/Emo3.gif), כמו שיש חוויות רעות בבי"ס ובכל מקום שאתה מבלה בו פרק זמן ארוך ממושך כלשהו. החוכמה היא לא לייחס להן משמעות גדולה כמו המשמעות של החוויות החיוביות והטובות. אם תבוא לצבא עם ראש פתוח ורצון להתפתח ולשפר את עצמך, אני יכולה לומר לך מניסיון שתצא נשכר. וזהו, ממש חפרתי, אבל תחיו עם זה, זה חשוב לי../images/Emo3.gif.

למעלה