אירוחי היום ב
אנשים

yaeli87

New member
../images/Emo32.gif אני מאאאאאאאאאאאאאוהבת!!!!!

לבנות מבינכן שרואות הישרדות,אני מאוהבת!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמולי יעשה לי 45904694 ילדים...גם גיא יכול אם הוא רוצה ונועם אם הוא באמת באמת מתעקש. וווואווו איזה מושלמים שלושתם אין דברים כאלה. זהו,פרקתי. הלוואי ואני אצא עם מולי

Tin Doll

New member
מתעבת את הדבר הזה

כל החיקויים של התכניות האמריקאיות עלו לי על העצבים והשרדות במיוחד.

Small talk

New member
מה?! איכס הוא כזו כוסית

[אגב שניהם, גיא ומולי, דוגמנים והקטע עם מולי והסרטן היה הכי עלוב בעולם]. אבל נועם זה כבר סיפור אחר
גם שווה וגם מעט מגניב שהוא כוורן
.

s h a r o n 7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif גיא ומולייייייייי../images/Emo126.gif

מנועם אני לא כזה מתלהבת אבל גם דן נראה לא רע בכללל ... בכלל בכלל חחחחח

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gifאוייייייייי הוא מטריף!!!!!!

אבל אם כבר הישרדות, זה בלתי נסבל לראות את זה..הם מורחים את התוכנית בצורה לא נורמלית!!!!!!!! שונאת סדרות ישראליות בערוצים 10 ו22!! למה אין לי הוט מג'יק?!?! *בא לי להיות ג'יבארית*

amit641

New member
מולי וגיא!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo129.gif

גם אני התאהבתי קשות! הם כאלה שווים!!!

רייל

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifפרוייקט באנגלית!

אני צריכה עזרה, בעצם, זה נוטה יותר לכיוון 'אני צריכה טובה'. כשמיניסטית ב5 יחידות אנגלית אני צריכה להכין פרוייקט באנגלית על דברים שמתקשרים לבני נוער. ומפני שפתאום מצאתי את עצמי בלחץ אטומי של להתכונן למבחן במתמטיקה ואזרחות, אין לי זמן לעשות את החרא הזה. אז הטובה שאני מבקשת היא, שאם מישהי עשתה פרוייקט על משהו שקשור לבני נוער, והיא רוצה להיות נחמדה ולאהוב אותי, בבקשה-בבקשה תביאי לי. |פאפי פייס||כדורבראש|

ממ

אני עשיתי על הפרעות אכילה...ואפילו קיבלתי 100... אני כרגע בעבודה..כשאגיע הביתה אבדוק אם ישלי את זה על המחשב..למרות שאני ממש בספק..

רייל

New member
וואו, כן, זה יציל אותי ממש.

אני מחזיקה אצבעות שיש לך את זה על המחשב או משהו.

למעלה