מקווה שאתנסח מובן
1. חוסר יכולת לדמיין -> חסימה במציאות?
אם הרצון להיות חלק מזוגיות קיים, אבל לא מסוגלת לדמיין את זה, אם אדמיין זה אפילו לא מעלה בי תדרים שאפשר לשחרר כמו פחד או עצב, זה כמו לסתום את האף ולנסות לנשום, האם זה אומר שהחסימה מאד מאד עמוקה ומה לדעתך אפשר לעשות?
2. שלבים ורבדים
בהמשך לסעיף 1, אני מאמינה ופועלת לפי שלב אחד ואחר כך עוד שלב. הכוונה שכנראה יש רבדים שצריך לשחרר שנמצאים מעל למציאת זוגיות בקושי ובאתגר שלהם, ובשביל להגיע לאתגר הגדול (מכולם) יש עוד הרבה לפניו. ובאמת עד עכשיו ההתעסקות הלא ישירה באתגר הזה אלא בדברים אחרים שאולי קשורים לזה בעקיפין, זה גם משפיע על זה בסופו של דבר. לדוגמא, כשגבר פונה אלי אני עוד משדרת לו שכדאי לו לעוף ממני ומהר ושאני לא מעוניינת, אבל המראה שלי הרבה יותר מזמין מעודן ונשי מפעם (שזה גם היה אתגר כי לא הייתי מסוגלת לשאת שיסכלו עלי אפילו)
מממ בקיצור מה שאני שואלת אם לפעמים להתמודד עם בעיה בעקיפין במקום ישירות כי לפעמים זה לא עובד ככה.
3. אני לא ממש יודעת מה זה NLP אז אני לא בטוחה במאה אחוז שזה באמת קשור אבל ננסה,
אחד הדברים שהייתי צריכה לעשות בחיים זה להתחזק, מנטלית. במשך התקופה הדיי הארוכה של עבודה על ידי התמודדות עם רגשות קשים, מצד אחד מאד התחזקתי, אבל מצד שני זה היה בא בחשבון על הצד של העדינות שגם הוא חלק ממני ונהייתי לפעמים מאד אגרסיבית ותוקפנית (הרי הסיבה שהייתי צריכה להתחזק היא כי הייתי הרבה יותר מדי רגישה ביישנית עם בטחון עצמי נמוך. כבר עכשיו אני מרגישה שזה בסוף יתאזן ושהעצמה תיהפך לפנימית כך שכל הרוך שהייתי צריכה להקריב כדי להתחזק יחזור בטבעיות. האם זה נכון? אני ממש לא מעוניינת להיות בן אדם אגרסיבי אבל אולי כדי להפוך לאסרטיבית זה תהליך של איזון בין שני קיצונים (גם השאלה הזו קשורה לזוגיות, כי עם התנהגות של גבר אני מתביישת ותוקפת/מרחיקה).
תודה,
(היה נחמד להוציא)