אופסס - כרגע גיליתי שלא אוכל להיות
בזמן האירוח - לא אהיה ליד מחשב. שאלה שכרגע מציקה לי - איך עוזרים לילד בהתלבטות בתקופת המיונים וכיצד מקלים עליו את ההמתנה לתשובות? ההתלבטות שאני מדברת עליה היא כשיש מספר אופציות (זה המצב שביתי נמצאת בו כרגע )וישנם מיונים שמבקשים בהם לתת תשובה אם מעונינים או לא. מצד אחד, תשובה שלילית חוסמת את האופציה, ומצד שני - לפעמים עדיין אין תשובה ממיון אחר שיותר רצוי למלש"ב ואז אם אומרים "כן" ומתקבלים זה חוסם את התפקיד האחר היותר נחשק. מכיון שלא אהיה בזמן האירוח, ארחיב עוד קצת בתקווה שציפי גון-גרוס תתייחס לנושא זה, וסליחה על אריכות המסר - אני למשל המלצתי לביתי לתת תשובה חיובית ליחידה מסוימת שמינה אותה. היא מחכה לתשובות ממיון אחר שהיא יותר רוצה ולכן אמרה שהיא לא מסוגלת לתת תשובה חיובית כשהיא לא ממש רוצה את זה (ןזה כמובן הגיוני). מצד שני, הפחד שלי הוא שאם היא לא תתקבל לתפקיד שהיא רוצה אז היא תישאר קירחת מכאן ומכאן. המלצתי לה גם להתקשר לקצין שראיין אותה ולהגיד לו בכנות את הקושי שלה במתן תשובות - מצד אחד זה מראה על כנות ואולי משאיר פתח, ומצד שני גם אם זה יפסול אותה זה עדיף לדעתי על לא לתת תשובה בכלל. בקיצור - הרבה התלבטויות מול הלא נודע - כיצב מתמודדים עם זה?