אירוח בנושא גיוס ב-
אנשים

sweet shir

New member
חחחח פעם חשבתי על זה עם מישהי.

זו הייתה שיחה ארוכה וקורעת מצחוקXD המסקנה הייתה שהם יצאו מהבטן (בין השאר) עם גבות ענקיות וסקיני צהובXD

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif את עניין הגבות אני יכולה להבין, אבל..

סקיני צהוב?! XD

sweet shir

New member
לפי טוויטר לא, אבל אין לדעת חחח

כאילו הם צחקו על זה שהוא יציע לה נישואים בטוויטר.. ופעם חבר משותף שלהם צחק על טום ורמז לו משהו על טבעת וטום כתב ציטוט מהשיר סינגל ליידיז של ביונסה.. אז לא נראה לי.

LovE BuSTeD

New member
נצל"ששש...=>עזרה=>טוויטר!

פתחתי טוויטר ואני בקושי מבינה שמה משהו מישהי יכולה להסביר לי??...איך מגיבים..אם אפשר לעלות עוד תמונות...איך שולחים מסר אישי? ועוד דברים אם יש.....זה נראה לי מסובך את המייספייס הבנתי יותר מהר!! מי שרוצה להוסיף אותי haya_n

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאני עוקבת אחרייך D:

האמ, אני רוצה להסביר לך, אבל אני לא טובה בלהסביר O_O אני ינסה בכל זאת אם תביני XD תמונות שאת רוצה לעלות את עושה את זה באתר של : twitpic ( www.twitpic.com ) :] לשלוח מסר אישי את עושה את זה בצד איפה שכתוב : "direct message" ( את יכולה לשלוח הודעות ישירות רק לאנשים שעוקבים אחרייך ). ~ או שאת צריכה לעקוב גם אחריהם, זה עדיין לא מובן לי
~ אני מקווה שהבנת משו XD או ותרגישי חופשי לעקוב אחריי P: אני keren4562 :] ~ את יכולה למצוא אותי בfollowers שלך ~ D:

LovE BuSTeD

New member
טאנקס:))

ועוד שאלה אני רוצה להגיב נגיד בטוויטר של טום איך אני עושה את זה??לא הולך לי!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהאמ...

את יכולה להגיב להודעה ספציפית, שזה כמו שעשית למקפרוג'קט, רק לתגובה של טום :] ואת יכולה לכתוב @~השם~ ותוכן ההודעה D:

m o r 1 0 2

New member
שאלה לגבי המפגשיםD:../images/Emo168.gif

יש מצב שמישהי כותבת לי מתי היה כל מפגש לפי הסדר כולל תאריך?? אני פשוט מנסה לסדר את התמונות והסתבכתי
אין לי מושג כמה מפגשים היו ובאיזה תאריךXDD אני אשמח מאוד לתשובה

למעלה