אירוח ד"ר בני גליק בפורום

ד"ר בני גליק, סיכום האירוח.

חברים, כידוע לכם, ביום שני ה-27/1/03, התקיים בפורום האירוח של ד"ר בני גליק, נוירולוג ילדים ונוער מבית החולים אלי"ן בירושלים, והנה סיכומו:האירוח התקיים בשעה 13:00 בצהריים, עם 5 שאלות של גולשים שהיו עד אז. ד"ר גליק ענה על 3 שאלות, ואז מסיבות טכניות שאינן תלויות בי, התנתק מהאינטרנט, לפני תום הזמן שנקבע מראש. בשעה 15:30, חזר הד"ר לענות על שאלות, ואז אני לא יכולתי, מסיבות כאלה ואחרות להיות מחוברת, ולעקוב אחר האירוח. אני יודעת שהייתה אכזבה מסויימת, ואני יכולה להגיד שאני מרגישה בדיוק את אותה אכזבה, וגם כעס. בנקודה זו, אני מוצאת לנכון להתנצל בפני כל הגולשים/ות שהכינו שאלות, ולא נענו, או שתשובתו של הד"ר לא סיפקה אותם/ן. אני מסיימת את הסיכום הזה בהבעת תקווה שיהיו לנו אירוחים מוצלחים יותר בעתיד. אני גם מתנצלת שלא יצא לי להיות נוכחת באופן מקוון בחלק השני של האירוח, מכיוון שלא הייתה לי אפשרות לדעת שיתקיים חלק שני כזה. האחריות כולה עליי, ואני מבינה את הכעס שנוצר בעקבות האירוח, ליאת.

יש קשר בין עקרות למגבלת ה-C.P.

בס"ד אני, אברהם רואש (25) נכה C.P. המרותק לכיסא גלגלים, מפנה שאלתי זו ומבקש לדעת האם יש קשר בין מגבלת ה-C.P. לבין האפשרות ללקות בעקרות, חלילה?. אמנם, אני אינני נשואי, לעת עתה, ולא שידועה לי בעייה מסויימת, אך, היות ואני משתייך למגזר החרדי ומתבקש לשאלה זו בכל פעם שישנה הצעת שידוכים היתי רוצה לדעת יותר בנושא (למען האמת, הנושא הזה מלחיץ אותי מאוד) בתודה מראש אברהם

אברהם

לא נורא, בפעם הבאה. צריך להסתכל בתאריך השירשור, כי שירשור שעבר את "גיל" 72 השעות, יורד לתחתית הדף, ולא ניתן להגיב עליו עוד, אלא אם יש בו הודעות חדשות, ליאת.

למעלה