בינתיים היו רק ביקורים של המשפחה
אנחנו גרים כשעה ממרכז לונדון אז כנראה שזה לא אטרקטיבי מספיק בשביל מכרים וחברים
השנה נולדה הנכדה הראשונה במשפחה אז ב3 החודשים האחרונים היו לנו המון ביקורים של המשפחה
אני מאוד נהניתי ואני בטוחה שהקטנה גם נהנתה מכל תשומת הלב
אין ספק שזה לא קל לוותר על הפרטיות למשך שבוע שבועיים ועם כל ביקור חרשנו את אותם המקומות ( כמה כבר אפשר לבקר בווינדזור?!
)
חשוב לעשות תיאום ציפיות ומכל ביקור לומדים לקחים.
לי עזר מאוד להכין לו״ז לכל יום כי מצד אחד נורא חשוב לי שהמבקרים יהנו ( הרי גם לי יש אינטרס שהם ירצו לחזור ולבקר) ומצד שני נמאס לי לטייל באותם המקומות שוב ושוב ולנסוע ללונדון כל יום זה בכלל לא זול ועכשיו גם לא קל בכלל בגלל התינוקת . אז דאגת יש לו״ז יהיה מגוון - כמה ימים של טיולים ביחד לראות קצת יותר מאנגליה ולא לונדון , קצת זמן רגוע בבית ועוד כמה ימים שהמבקרים נוסעים לטייל לבד . ואז במהלך היום אני יכולה לשמור על השגרה שלי והם מטיילים ונהנים ובסוף היום הם חוזרים ואפשר לבלות כמה שעות יחד מבלי להרגיש מותשת.
ואם המבקרים מציעים לעזור ( תשלום על דלק, לשלם את החשבון במסעדה וכו׳) אל תאמרי לא . חייכי ותאמרי תודה
לדעתי הכי קשה זה כשהם נוסעים הביתה ופתאום הבית ריק
לי היה קשה לחזור לשגרה אחרי כל ביקור ולהתגבר על הגעגוע אבל גם זה עובר... עד הביקור הבא
אצלנו המבקרים תמיד לנו אצלנו כי יש לנו מקום למרות שהציעו ללכת לבית מלון כדי לא להטריח אותנו אבל התעקשנו שיישארו איתנו. עבורנו העובדה שהציעו מאוד חיממה את הלב
חשוב לראות את ההבדל בין מבקרים שמגיעים לבקר אתכם ( בד״כ משפחה קרובה וחברים קרובים) וכאלו שמגיעים כדי לטייל ועל הדרך גם לראות אתכם ואני בטוחה שניו יורק זה יעד אטרקטיבי במיוחד