אירוח מנהלת הבלוגיה בבלוג TV - שרשור שאלות

Purple Mushroom

New member
שאלה בקשר לאירוח מנהלת הבלוגיה בבלוג TV ביום

ראשון. אני מצטער שאני פותח הודעה חדשה ולא מגיב להודעה רשמית שלא נמצאת. זה בקשר לתגובה על הרשומה האחרונה בבלוג הבית של טל, שמודיעה על האירוח ביום ראשון הקרוב (עוד פחות מ6 ימים). http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1208868 השאלה שלי היא לא בדיוק שאלה, אלא משהו אישי : איך אפשר להתגבר על קריסת התכתבות בבלוגיה. ולהיות פעיל ככל הניתן בבלוגיה לאורך זמן, תוך כדי התמודדות עם החיים היום-יומיים. כתיבה בתדירות נמוכה של רשומות בבלוגיה(תוך כדי שיווקן באופן שיכול להיות מקסימלי) , וגם קריאה של בלוגים, כתיבות תגובה וניטורן. הבעיה היא של קריסה בחודשים האחרונים. יש לי בתיבת המסרים האישיים וגם במייל (לפי הגדרה), 80
מסרים אישיים של תגובות על תגובות ברשומות של תפוז במשך זמן של כחודשיים (תחילת \אמצע ינואר 2008). תוך כדי התכתבות יום יומית וקריאות בלוגים יומיומית, וגם התכתבות בקהילות של תפוז. לא מוצא זמן לענות לכל ההתכתבות שלי. צימצמתי פעילות בקהילות , והדבר לא כ"כ עוזר. אני לא יכול להיות מול המחשב הרבה שעות כל יום . מה לעשות? בתודה, אלון.

טל לוין

New member
אירוח מנהלת הבלוגיה בבלוג TV - שרשור שאלות

שלום לכולם, כידוע, ביום ראשון אני מתארחת בבלוג TV, בשעה 18:00 בערב. אני פותחת כאן שרשור לשאלות שברצונכם להעלות באירוח, כדי שנצבור לנו כמה מבעוד מעוד. טל

שיעורי חשיפה

שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן להגביר את החשיפה לבלוג, מעבר לשימוש בתגיות? בתודה, דבר המבתר

תודה על תגובתך, אך לא מצאתי את הקישור

שלום עגבנייה, מודה לך על ההתייחסות המהירה. לא מצאתי את הקישור שהתכוונת אליו, אשמח להכוונה. תודה

Tali1912

New member
לגבי האירוח

כשמתחברים לבלוג טי וי עם השם משתמש והסיסמא מופיעות הרבה הודעות שגיאה ולא ניתן לצפיה או לראות את השיחות

Tali1912

New member
הבעיה היא לא הקישור

הבעיה היא הגישה לבלוג טי וי - מקבלים כל מיני הודעות שגיאה. קישור כל אחד יכול להקליק על הכפתור של הבלוג טי וי .

אושRתי

New member
איכן הקישור?

אני לא מוצאת דרך להיכנס לאירוח. אודה לקישור שמוביל ישירות לאירוח תודה ובהצלחה

B sides

New member
ספק שאלה ספק ביקורת

בנוגע לנושא המומלצים: האם הפוסטים המומלצים ו\או שמגיעים לדף הבית נבחרים ע''י בנאדם אחד בלבד שהכל תלוי בדעתו וטעמו האישי? דבר נוסף הוא שכתוב פה בפורום שאם רוצים שפוסט יגיע למומלצים ניתן להמליץ עליו פה או לשלוח מסר לעורכת (לך במקרה הזה?) ולדעתי זה דבר מאוד לא נעים לפרסם את עצמך, זה פוגע בכבוד של האדם בעיניי לפחות, וגם אם ממליצים על אחרים זה לא הכי הוגן בשביל מי שאין מי שימליצו עליו גם אם הפוסט טוב. מכאן אני חושב שכדאי לכוון יותר לכך שלכלל הבלוגים יהיה סיכוי שווה להתפרסם ולא רק הבולטים והמוכרים, מעבר למה שעושים כיום כי בכל זאת ישנם פוסטים מפוספסים שאינם מקבלים חשיפה או אם אני חוזר לשאלה המקורית אינם תואמים לטעמו של מי שבוחר (הצעה לשיפור שיהיו יותר אנשים האמונים על הבחירה למומלצים). כל זאת בא על רקע בירידה באיכות הפוסטים המומלצים ,לדעתי לפחות, לעומת תקופות קודמות (ואני הרבה זמן פה). תודה :)

suki da yo

New member
סתם תהיה...

מישהו שהבלוג שלו מאוד קטן, כך שנניח לצורך הדיון אין מי שימליץ עליו, ונמנע מלהמליץ על עצמו (שזו רתיעה שמובנת לי, אבל צריכה להיות במסגרת ההבנה של הבלוגר שכך הסיכוי שיקודם פוחת..)- איך אתה מציע שעורכי תוכן ימצאו אותו? הם, וגם טל, קוראים עשרות ומאות רשומות ביום, אבל תמיד קל לפספס, בעיקר את מי שכותב שלא בשעות העבודה שלהם ומספר הכניסות אליו קטן.... אז איזו הצעה יש לך? אני מסכימה שצריך לקדם כמה שיותר בלוגרים שונים, אבל לא עולה מדבעתי מה יכולים לעשות עורכי התוכן עוד (ואתה, אולי תרים את הכפפה ותכתוב את המלצות הגולשים של השבוע הקרוב? http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1762&msgid=114072344 )

למעלה