אירוח מנהלת הבלוגיה בבלוג TV - שרשור שאלות

suki da yo

New member
../images/Emo10.gif

לא מצליחה לראות. נתקע, איטי, מקוטע. ניסיתי גם באקספלורר ולשניה אחת ממש שמעתי דיבורים ואז נפסק גם שם. אוף. עכשיו יש תקלה ברשת שבגלל אני לא יכולה להתחבר לשרת. בקיצור, העולם נגדי.

suki da yo

New member
../images/Emo10.gif

לא מצליחה לראות. נתקע, איטי, מקוטע. ניסיתי גם באקספלורר ולשניה אחת ממש שמעתי דיבורים ואז נפסק גם שם. אוף. עכשיו יש תקלה ברשת שבגלל אני לא יכולה להתחבר לשרת. בקיצור, העולם נגדי.

suki da yo

New member
עכשיו אני לא יכולה למחוק

כי לא יבינו על מה אתה מדבר!

wranger

New member
למרות התקלות, העיכובים, הסאונד ונמרוד -

היה יופי של אירוח. צריך לעשות את זה בעוד מקומות בתפוז. השידור יהיה זמין לצפיה במועד מאוחר יותר? או שיהיה איזשהו תמצות שלו איפשהו? או שזה היה משהו חד פעמי ומי שפספס פספס?

יiיi

New member
אחלה טל- היה מצוין!

יש לך אישיות נהדרת, וגם נראית נהדר, אהבתי את הקור רוח היחסי שלך, לחום שהיה שם בבלוג, וכמובן, תודה על התשובות!!

תוספת למה שרשם פטריה סגולה

צריך להפריד לחוד מייל ולחוד מסרים ממש קטגוריה נפרדת. או אופציה של ביטול מסרים למי שרוצים לקבל רק מייל. כיוון שיש לי שתי כתובות מייל, אני מקבלת מידע לשתי כתובות מייל וגם למסרים כאשר הם עובדים. בכל אחד לפחות 40 זה מוגזם. אפשרות למחוק את מי שהוריד את הבלוג שלו. רנדוממיזציה בין בלוגרים וותיקים לחדשים. ישנם שמופעים תדיר בעמוד ראשי. ישנם שאיש לא מגיע אליהם וחבל. צריך לסייע לבלוגרים חדשים ולתת להם במה. אולי להעלות לפי סדר א.ב כל יום אות אחת או יותר וכך לכסות את כולם? נושא התשלום לבלוגרים. אם הבנתי נכון הכניסות מגוגל לא נרשמות יותר? או שטעות בידי. היה נחמד מאוד אם משהוא היה רושם בדיוק איך מקבלים נקודות זיכוי. שכן אין התאמה בין מספר הכניסות לבין התשלום. וברור לי שכנסיות שלי עצמי אינן צריכות להיכלל. רק לסבר אוזן כל סכום שאני מקבלת נתרם לנזקקים. אפשרות דילוג על 10 עמודים יחד ולא 5 בלבד יקל מאוד. הוספת גישה ישירה לאלבומים שלי מעמוד העריכה של הבלוג תודה לתשובה ובהצלחה אתי

תודה לך, מקווה

שניתן יהיה לצפות במקום כל שהוא בדברים שיאמרו לטובת מי שאיננו יכול להכנס לבלוג TV או תמצית הדברים כאן בפורום. בהצלחה אתי

למעלה