אירוח - קרוואנים באוסטרליה יוצא לדרך במוצ"ש

olefler

New member
קרוון נגרר - תשובות

שועלית ערב טוב אני לא ראייתי קרוונים נגררים מושכרים . השאלות שלך טובות והמפתח לכמה זמן את באה לשכונה בכל עיר יש מגרשי מכירות לנגררים וגו אני ממש לא זוכר שראייתי בדרך איזה נגרר שכור הכול זה קמפרים/ מוטר הום וכו' אבל אני ממליץ שתתייעצי עם בנדנה עם בחור בשם אבי הוא בטח ידע לי הוא נתן הרבה תשובות על כל השאלות (אגב השרות שלהם ושל אפולו מצויינים) אם את רוצה לרכוש רכב שטח יש גם עגלות שהופכות לבית עם מטבח וסלון וכו העולם כאן של הקרוונים והטיולים הוא אין סופי אשמח לעמוד לרשותך עופר

giyora

New member
תשובות על קרוון נגרר

הי, טיול של שנה באוסטרליה שסיימתי עם משפחתי היה עם קרוון נגרר. אכן, לא ראיתי קרוונים נגררים להשכרה. רק מי שמגיע למספר מכובד של חודשים כדאי לו לקנות נגרר - שכמובן מתחבר למכונית גוררת שגם אותה יש לקנות. קניתי ג'יפ טויוטה לנד קרוזר + קרוון נגרר ארוך, שניהם לא צעירים. הם עשו את העבודה היטב. לדעתי, הדרך הנכונה לטייל, היא בדרך זו, כך שאתה מתנתק מייד עם הגיעך לחניון, ועובר לטיולי שטח \ נסיעה בעיר. כך זה יותר קליל גיורא

javax

New member
אופניים וקרוואן

הי עופר אופנים וקרוואן - שילוב מנצח או סתם טרחה? אופני כביש או שטח? תודה

olefler

New member
אופניים זה להיט

אני ממליץ בחום לקחת אופניים זה טוב לבריאות וחוסך כמה דולרים מהתחבורה הציבורית אני לא יודע מה טוב יותר שטח או כביש תלוי ברצונו של הרוכב והנאתו ועל מי רוכבים עופר

javax

New member
קרוואן והעיר הגדולה

ושוב שלום עופר קרוואן והעיר הגדולה האם ניתן להכנס לעיר עם הקרוואן? ישנן ערים בעולם שלא ניתן להיכנס עם קרוואן או לחלקים מהעיר. יש מגבלות חוקיות? או מגבלות שכדאי לדעת מנסיון? איך מסתדרים שוב תודה

olefler

New member
העיר הגדולה

אין בעיה להיכנס השאלה רק איך יוצאים לא הרבה חניונים במרכזי הערים ... אני לא נפגשתי עם בעיות חוקיות למרות שכבר ביום הראשון אכלתי אותה ב 132 דולר על חניה הפוך לכיוון התנועה ברחוב צדדי בסידני... והכסף שילך לפקח לתרופות :))) איך הוא מצא את הרחוב שחנייתי בו רק עם מסוק לדעתי צריך לקחת בחשבון את רוחב ואורך הרכב אבל לא זכור לי בעיות מיוחדות פה ושם איזה עץ קטן שהורדתי בחניון .. אבל לומדים גם בדרך הקשה וגם בדרך הקלה תשומת לב זה הכי חשוב בנהיגה הם נוהגים בסבלנות רבה ומאוד מנומסים בכביש המקום הכי קדוש לנהג האוסטרלי זה מעברי החצייה כאן אין משחק... או עברה על החוק כך גם ליד בתי הספר עופר

למעלה