אירועי היום ב-
אנשים

אירועי היום ב-../images/Emo43.gif אנשים

מירי קובלסקי, מטפלת זוגית ומשפחתית מת.ל.מ.ירושלים תתארח בשעות הערב פורום הורים למתבגרים ותשיב לשאלות בנושא התמודדות עם הילדים בחופש הגדול. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=94&msgid=102244980
רוצים לקבל את הסינגל החדש של מירי מסיקה - "אם זאת האהבה שלך?" ספרו לנו מהי האהבה שלכם ואולי תזכו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1324&msgid=102218473
לרגל יציאת המהדורה החדשה של " החלונות הגבוהים", בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה עורכים חידון. בואו להשתתף ותוכלו לזכות בעותקים מהדיסק. בהצלחה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=347&msgid=102209513

Emc2

New member
למה למה ושוב פעם למה

האפונים החליטו לצרף את פרגי להרכב? למה? בתור אחד מהרכבי ההיפ הופ הכי כיפיים ומקפיצים של שנות ה-90, אם שירים ענקיים כמו Request line ביחד עם מייסי גרי ועוד שירים כאלה ואחרים מהאלבומים הראשונים שלהם, למה למה למה הם הוסיפו אותה? נכון, בעיקר בזכותם הם זכו לחשיפה במיינסטרים, כי כידוע לכולם, סקס מוכר, ואפילו מצויין, אבל זה עדיין לא אומר שחייבים למכור את נשמתך לשטן (AKA חברות התקליטים). מתי שמענו מהם לאחרונה משהו מרגש, מקפיץ, מחדש וקצבי כמו בימים הישנים והטובים לפני שהפרגיה הגיעה? השיר היחידי שלהם שהצליח להקפיץ לי את האגן היה החידוש לשיר של מנדס, עם מנדס, אבל זה ממש לא פייר, כי כל שיר של מנדס פשוט מקפיץ (אוך ברזיל ברזיל), אבל חוץ מזה? בצורת מוסיקלית מגובה בפרגיה "כוסית" ובגדים משוגעים! תזרק פרגי ויחזור תור הזהב של האפונים לאלתר! ממילא היא כבר פצחה בקריירה משלה, אז יאללה, ניצלת את השלושה, זוזי הלאה אישה! אמן אמן אמן

HaDaRoSh

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

"זוזי הלאה אישה" אויי השובניזם חוגג... =/ את פרגי אין להאשים בגלל שהשיר "לא מרגש" אותך... אחרי הכל, כולם כותבים את השירים [במיוחד וויל]. אה, ולא משנה כמה שתרצה, את פרגי הם לא יזרקו
יום טוב

Emc2

New member
השובינזם היה לא יותר ממטבע לשון

השובינזם מתחיל היכן שחוש ההומור שלך מפסיק. נו ניחא, זה התפל. את פרגי יש להאשים בשינוי כל המארג המקסים של האפונים לפני הגעתה. מראפ כייפי, משוחרר ומקפיץ עברנו למכונת להיטים שמכוונת למכנה המשותף הנמוך ביותר של קהל היעד החדש, סקס ובגדים צועקים. זה נראה טוב מול המצלמות, אבל מרוב התעסקות בתדמית המוזיקה נשארה עומדת לבדה בפינת הסטודיו. חבל. פשוט חבל. את פרגי הם מן הסתם לא יזרקו כי כמות הפרסום שהם זוכים כל עוד היא איתם לא תשתווה לעולם לכמות הפרסום שהם יקבלו מתי שהיא תעזוב אותם, ובסופו של דבר, כמה מאיתנו יסכימו להשאר "נאמנים למקור" ולוותר על כמה מליוני דולרים ירוקים? אני לא מאשים את פרגי בשירים הלא מרגשים בעליל. אני כן מאשים את הוספתה לנבחרת האופנים כנקודת המפנה המוזיקלית של הלהקה. נכון, וויל כותב את רוב הדברים, אבל עם הגעת פרגי ושינוי קהל היעד מHip Hop heads לנערות צווחות (ומבוגרים בגיל 40+ שלא מפספסים אף קליפ עם פרגי), שינה גם הוא את סגנון הכתיבה שלו. עובדה, שהוא רוצה הוא יכול, כמו שהוא הראה לכולם באלבום הסולו שלו. בקיצור, אישה יקרה ושמה פרגי, את הקפיצה לעולם המוזיקה הצלחת על גבם של האפונים.... עכשיו עזבי אותם לנפשם כך שיוכלו לחזור להתעסק במוזיקה.

Emc2

New member
כן.

יקירי, אם אין לך מה לומר בעניין זה מעיד על אחד משניים: א) או שאתה מסכים איתי ב) או שאין לך דיעה כלשהיא בנוגע לעניין שהעלתי אם א) נכון, תודה לך אם ב) נכון, אין שום סיבה שבכלל תגיב להודעתי, נכון? נכון. אני אשמח לתגובות ענייניות בנושא (במילים אחרות, אם יש לך משהו להגיד, אני אשמח לשמוע)

אתה יודע אני אלך על ג'

איינשטיין מלך-פרגי צריכה להיות בBEP מקומך לא ב1533-אני עייף-אז בחייאת-תן גזים וסע.

HaDaRoSh

New member
התגובות הענייניות האלה שאתה מחפש../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

הן שפרגי לא צריכה להיות בלהקה, אבל פה אתה לא תמצא את התגובות האלה... לא נראה לי שמישהו פה יסכים איתך :) יום טוב.

Emc2

New member
לא

אני מחפש תגובות מנומקות שמוכנות לדו-שיח, אני לא מחפש ח"ח מילדודס כאלה או אחרים ושאני אבין, באמת אין בפורום הזה אפילו לא משתמש אחד לרפואה שאהב אותם לפני שהיא הצטרפה?

HaDaRoSh

New member
זה לא שלא אהבנו לפני ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

פשוט אנחנו אוהבים גם או יש כאלה שאפילו יותר את מה שהם עושים כיום

HaDaRoSh

New member
אתה מעדיף שאני אצרח עליו? ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אתה יודע עד כמה אני אוהבת אותה, ואני יודעת מה היא שווה... אין לי דרך אחרת להגיב

למעלה