אירועי היום ב-
אנשים

Cuttie Cat

New member
ואי כמה כמה שטויות......

נכון,לבלאק היה סגנון שונה ממה שיש להם עכשיו עם פרגי... אבל זה הם שבחרו לצרף אותה ללהקה ולשנות את סגנון המוזיקה שלהם,היא באה בכלל בטור סתם לתת את הקול שלה לשני שירים והם החליטו לצרף אותה כי כידוע, יש לה קול מדהים. וזה לא שהוסיפו אותה כי "סקס מוכר" ,הוסיפו אותה כי היא באמת מוכשרת והיא נותנת המון אבל המון ללהקה! היא שמה אותם על המפה! למרות שהם הצליחו גם בלעדיה.. אבל היא רק הוסיפה. ולא היא לא "תזוז הלאה אישה" --> מה שמראה כמה אתה בן אדם שובניסט ושטחי... בקיצור,תפסיק לדבר שטויות... הם עושים מוזיקה מצוינת איתה או בלעדיה ,התוצאות של המצעדים,תקליטים וכו נמצאים מול הפנים שלך.. וההצלחה העצומה שלהם גם. אז שקט.

Emc2

New member
ממתי הצלחה מסחרית = מוזיקה איכותית?

ואם כבר, זה שובינסטי ולא שובניסט. בסופו של דבר זה עניין של טעם. ציפיתי שבפורום הזה אני אוכל למצוא גם בני שיחה שמוכנים לדבר על מוזיקה גרידא ולא על "המסביב" הכל כך לא מעניין מוזיקלית. אם אני יכול לציין כאן מישהו לטובה זאת המנהלת החביבה שהבדיל מרוב התגובות ענתה לעניין. המשיכי כך
בכל מקרה, היות ורובכם אם לא כולכם (על פי מדגם מאוד לא מייצג אני מניח) לא שמעתם את האפונים -לפני- הפרגיה אני לא מופתע מהתגובות שקיבלתי. נו ניחא, אני אמשיך להאזין לאלבומים המוקדמים ואתם יכולים להנות להאזין לאלבומים "הממוסחרים", שוב, עניין של טעם אישי. יום טוב לכולכם

Cuttie Cat

New member
אני דווקא כן שמעתי שירים שלהם עוד לפני..

שפרגי הצטרפה אליהם...היה להם סגנון א=ח=ר. הם בחרו לשנות את הסגנון המוזיקלי שלהם ואין שום קשר לפרגי פה.... וויל הוא זה שבעיקר כותב את השירים והוא יותר אחראי על הקצב המוזיקלי בעצתם והסכמתם של האחרים.. אז מצטערת אם זה מצער אותך,יש את הלבאק של העבר ויש את של היום... אז כן תמשיך לשמוע את הדיסקים הקודמים ואנחנו את ה"ממוסחרים". ומצטערת שציפית לזה שתוכל למצוא בני שיחה שמוכנים לדבר לא על המסביב הפורום הוא של ילדי בין הגילאים 12-18 ומאד הגיוני שרובם לא הכירו את השירים הקודמים... בכל מקרה אתה מוזמן לחפש פורום אחר שיהיה לך עם מי לדבר איתו שם. יום טוב.

אני אגיד לך תאמת

לפני פרגי בכלל לא הכרתי את הבלאק...פרגי העלתה להם את ההצלחה את המודעות של האנשים כלפיהם אני כשראיתי תשיר SHAT UP או איך שלא רושמים את זה יותר נכון ראיתי תקליפ התאהבתי וזהו ומאז אני עוקבת אחריהם...אני אגיד לך תאמת מכל הלהקה אני הכי אוהבת את פרגי יש לה קול מדהים את הלוק הנכון והכל היא עושה את הבלאק לדעתי יותר טובים ומתאימים לזמנים של היום זהו...

HaDaRoSh

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

עכשיו אני אדע איך קוראים לסולן החתיך @#EF$Y%&#

x N O A M x

New member
hello

ani achshav bemakom lo yadooa hhhh vepo ze hamesh bazharim lol i miss u all bye bye.. agav doodi yesh be-NY OFAA SHEL GRIN DAY LOL

למעלה