אירוע בריכה לשם חגיגת פתיחת הפורום

יקירתי, מה איתך? לא שומעים ממך ../images/Emo10.gif

חושבת עליך המון
תהיי בקשר

פישון

New member
אני ענקית. אני מסדרת תמונה שתוכלו

לראות. בכל מקרה, ההזמנה לבקר אצלנו עדיין פתוחה. בשבוע הבא אני מתכוונת כבר להסתובב קצת, אחרי הבדיקה אצל הרופא ביום שני, אם הכל בסדר. אני ממש משתגעת בבית!

ligo

New member
מאיה

למפגש הקודם הגעתי בשבוע 37+4 וילדתי בדיוק שבוע אחרי, אז אם בא לך ללדת בקרוב אולי תבואו בכל זאת?... ואם לא- נאלץ להתגעגע עד הפעם הבאה

../images/Emo124.gif יש לי מפת הגעה ../images/Emo124.gif

אבל לצערי לא ניתן לצרף קובץ תמונה למסר אז לשלוח לי מייל ואחזיר מייל עם המפה המייל שלי למי שלא זוכר [email protected] מי שאין לו מייל שיתקשר אלי או לכל מי מבין אלו שבאים ויקבל פרטים בעל פה מקווה להשיג תמונות (מצונזרות) של המקום כדי להבהיר במה מדובר ליאור

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ולא לשכוח בכניסה להדגיש

שמדובר בפורום הורים אחרי טיפולים זה מקנה את ההנחה הקבוצתית וגם ידעו לכוון למקום האיסוף

../images/Emo23.gifאנחנו נגיע בשמחה רבה

אני ממש ממש ממש שמחה שיש לנו פורום משלנו סוף סוף. במקרה נכנסתי להתעדכן וראיתי את ההודעה של חנה!!! טוב, אין לי הרבה זמן, רק בערב אגיב להודעות, אבל מאשרת הגעה למפגש ויש לי רעיון בקשר לבריכה. אצלנו בקאונטרי השכונתי אמהות לפעוטות מביאות אתן בריכות מתנפחות קטנות וממלאות אותן במים ובכך פותרות את בעית המים המזוהמים בבריכה. אני אביא בריכה משלי ומקווה שיאשרו לנו למלא אותה במים.

עמית@

New member
מקווה להגיע- (אפשר לבוא גם בלי

תינוק? שלי עדיין בבטן
) ליאור אתה יכול לשלוח מסר? תודה

רשימת מאשרים עד כה ומתענינים

מאשרים שקיבלו מפה : אום יפתח שירלי אפונה מרב של ערן סיגל ליגו מיכל של 2 משי גאיה עמית שבלוליטה תות מתענינים - ממתין למייל מכם למשלוח המפה ליט חן ליבי אתם מוזמנים כמובן לידע עוד מכל פורומי הפוריות משרשר תמונות של המקום בתקווה שיביאו חשק למי שמתלבט ליאור

בריכת הפעוטות

ומתקני משחק לטיפה גדולים יותר המדשאה אמורה להיות בחלקה מתוחמת עבורנו

הרשימה מתארכת וזה נהדר

אבל יש עוד הרבה מקום אצלנו לדוגמא זה גם הזדמנות לחגוג את הליכתה של שיר יומיים לאחר מכן לפעוטון אני בטוח שזו סיבה למסיבה אצל רבים אחרים בינתיים אישרו עוד כמה מה אם ההריוניות שקוראות כאן ? אישורים דלילים מהאגף !! לגבי אלו שעוד חודש הריוניות - כאן אני לוחץ למרות שנשמח מאוד כמובן ליאור

התכוונת שאתה ל-א לוחץ...לא ככה? ;-

ונשמח אם תפרסם רשימה מעודכנת של משתתפים , כדי שנדע את מי בדיוק הולכים לראות והלב יתמלא בשמחה גדולה...

../images/Emo88.gif לא לוחץ !!!.... הרשימה !

אום יפתח שירלי ה אפונה מרב של ערן סיגל ליגו מיכל של 2 משי גאיה עמית שבלוליטה חן תות מיכל של הדר ליט נוב ופו נאוה מחכה למייל של ליבל מחכה לתגובה משלומי ואסנת, מעינת של רונן מחכה לעוד מסרים/מיילים ממתלבטים ליאור

ת ו ת

New member
הזדמנות להקפיץ

ולהגיד שאני חוזרת למתנדנדים. קמתי היום עם כאב ראש חזק וכאב גרון ואם זה ימשך ככה לא נגיע מחר
נחליט רק ברגע האחרון, ואם לא נראה אתכם אז תעשו חיים ותהנו ותדעו שאני אתכם במחשבות כי נורא רציתי להגיע הפעם. תות.

למעלה