תם ונשלם
תם ונשלם.
ראשית, ברכות לזוכים, מגיע להם.
נכון שהעדפתי את דניאל ואליהו ואלמלא טעות אחת קטנה אבל פטאלית, הם היו הראשונים על השטיח, אבל, גם המקום השני הוא מכובד וראוי.
ובלבד שההודים לא זכו.
מה לעשות? לא הייתי יכולה לעמוד בזכיה של רגב, כי הוא הכי פחות ראוי לה ובטח שהכי פחות ראוי להיות בכלל בשלישית הגמר.
האמת חייבת להיאמר - רגב בשלישיה בזכות הלן ובזכותה בלבד!
ועד כמה שגם אותה לא ממש סימפטטתי, עדין, מה שמגיע מגיע ולה מגיע שאפו ענק!
אני רק חייבת התוודות קטנה - אל פרק הגמר הגעתי מותשת [נו, אחרי מתיחה כזו של כל העונה, איך אפשר שלא?], לא ממש נלהבת ולא ממש מרוגשת והמשימות לא ממש עשו לי משהו.
ההחלטה של אליהו ודניאל היתת שגויה, משהו שם ברגע קבלת ההחלטה "התקלקל" להם וזה עלה להם, לדעתי, בסיכומו של יום, בגמר. כי אם היו מחליטים הפוך ומסיימים את המשימה בצ'יק, יכול להיות שהטעות בפניה היתה פחות קריטית עבורם.
לגבי הסברה שבסופו של דבר הם קיבלו עזרה מההפקה, לא יודעת,
בפיזיקה אני לא ממש טובה ו/ או מבינה, אבל שמעתי משהו על גרביטציה ויש מצב שברגע שדניאל שינה את התנוחה של עצמו, הוא למעשה הוריד מסת משקל שאליהו היה צריך להרים. [כוח משיכה שפועל בין גופים בהתאם למכפלת המסות שלהם ומרחקם אחד מהשני.]
אל תתפסו אותי במילה, אבל, אולי? רק אולי
משימת האוכל היתה בעיני מיותרת, בזבוז זמן ו- מגעילה.
מה זה השיפודים האלו?
ולמה חשבו בהפקה שתיירים מהעולם צריכים ויסכימו לקחת חלק בגועל הזה? [לא משנה שהם הצליחו, כולם, ועדין, בעיני היתה בזה חוצפה].
אל משימת הגובה הגיעו דניאל ואליהו מורעלים ועמדה לטובתם העובדה ששני הזוגות האחרים כל כך התמהמהו בה.
אוולין וטוהר - כי אוולין פחדה,
רגב והלן- כי רגב השתפן.
כאמור, המירוץ תם, אוולין וטוהר זכו,
הזוכים שלי הם למרות ועל אף- דניאל ואליהו
ונדמה לי שלמרות שזו היתה עונה מאד פיזית, והיה בה ענין, והיה בה מתח, והיה בה כמעט הכל מכל, הזוג שהכי ייזכר ממנה הם .... נטע ועומר