אירוע חריג בחיפה..

אירוע חריג בחיפה.. ../images/Emo47.gif

תחילת שנות השישים קולנוע אורה ברחץ הרצל-חיפה קליף ריצ´ארד והצלליות מגיעים להופעה יחידה.. אני-חסיד מוטרף של הצלליות שקט,חושך.. המסך עולה הצלליות ב"אפאש".. רואים רק גיטרות הם מקפיצים אותן למעלה.. שיא הפירוטכניקה של פעם.. אני לא מאמין.. האלילים שלי פה נשמעים יותר טוב מתקליט אירוע של פעם בחיים לנער מתבגר. מרק.

גל-עמית

New member
הצלליות....

גם אני הייתי "שפוט" שלהם. ראיתי אותם גם ב"ארמון" וגם ב"תמר" ע"ה...... והתחושות - חבל"ז....בדיוק כפי שתארת..

עד היום-כל התקליטים אצלי,על דיסקים

מת על הצליל הנקי של גיטרת ה"פנדר" והנגינה של האנק מקרווין הממושקף מרק.

לוקה

New member
סורי גל-עמית....נגנו רק בפנדר

זאת בגוון עץ נמצאת אצלי בבית, אורגינאל עם אישור בכתב ידו שזאת הגיטרה המקורית של האנק, זה סוג שלא בנמצא כיום, סטרטו אמריקאי וגם אמפליפייר ווקס. עלתה הון תועפות.

magy

New member
סוג של גיטרה.

יש קלאסית, אקוסטית, חשמלית.. אני מכירה , פלומה, אלווירה, פנדר, .....זהו.....לא זוכרת יותר... מעבודתי בחנות לממכר כלי נגינה..... אני מבינה גם במיתרים....עלים לסקסופון, קלרינט.... כינורות, מנדולינות, .........חלילי צד... פסנתרים, אורגנים, קי-בורדס...... זהו, גמרתי....אני מושכת את המים.....

ענבר.

New member
רק חצי מיכל, הא?

הזמנים דוחקים. צריך משמעת. ידעתי שרק ממך תבוא הישועה בנושא הפנדר. אגב פנדר, יש מושג כזה שקשור לים - פנדרים - מין גלגלים שצמודים אל המזח / קיר למניעת פגיעה של כלי השייט בקיר.

גל-עמית

New member
פנדרים..... ../images/Emo38.gif .....

התאור שלך לפנדרים....העלה לי את ריח הים...ואת שפריצי המלח - לאף... אני "חולה-ים"...מהכיוון החיובי של המחלה....גם צללתי הרבה שנים (עם מיכלים..) ואני גם משוגע על שייט........

יצרן איכותי של גיטרות חשמליות ../images/Emo3.gif

לא בטוח שזה יעשה אותך חכמה.. גם אריק קלפטון ניגן על פנדר וגם קלפטר אהב לנגן עליה מרק.

ענבר.

New member
עכשיו אני רגועה

אולי אפילו אצליח להרדם הלילה... יודעת מי ניגן על מה. יש לך איזה מתכון סודי ל - איך נהיים חכמים (ב-5 דקות...)?

magy

New member
הזכרת ים......ברגע זה בני ברמן

שר בערוץ הראשון....ובני ברמן, היה עבורנו,,,,,סמל.... שלא לדבר על הדודאים, הפרברים.......ועוד המון...... צמד העוופרים, האחים שלם, (אבל הבחורים כבר עייפים) אבל בני הביא את ריח הים.....שירי מלחים, ..... שמש עולה, יורד גם הליל אך הליצן עוד ממשיך וצוהל........

ענבר.

New member
בני הוא נוסטלגיה

לארץ ישראל היפה. השיר שפירסם אותו, אם אני לא טועה, היה - רגל מעץ. אני עדיין נהנית לשמוע אותו. ואפרופו מוסיקה - קניתי את דיסק הנוסטלגיה הצרפתית - מ ה מ ם !!!! להתרווח להחזיק ביד הנכונה את כוס היין הנכונה ולצלול למצב הרוח המתאים.

סמי א.

New member
בני ברמן לא נהנה מלשיר כמו שלחלק

מאיתנו יש הנאה מלשמוע אותו שר! בני היום צלם טלביזיה - בעיקר לכתבות חוץ וחדשות והיה רוצה שיזהו אותו במקצוע הנוכחי שלו. פגשתי אותו לפני כשנה במעלית והחמאתי לו על הופעתו מיום האתמול בטלביזיה, הוא שטח בפני את מורת רוחו על כך שמזמינים אותו לשיר את אותו שיר כל פעם לפני החגים " כמה אני יכול לשיר את ´רגל מעץ´ ואת ´שמש עולה´? - נמאס לי והם לא מבינים. פעם אחרונה שאני מופיע עם שני השירים האלה " . כפי שראית , פרנסה זה פרנסה והוא לא החזיק מעמד יותר משנה... (אבל זה לא צריך לקלקל לך את ההנאה בלשמוע אותו)

magy

New member
סמי, אולי ידועה לך כתובתו ../images/Emo35.gif

באינטרנט.? שמעתי שיש לו אתר חדשות.

סמי א.

New member
אנסה להשיג את כתובתו , יש לי רעיון.

נסי לחפש בכוון ה www.regel_me´tz.co.il או אולי www.bepundak_katan.org ואולי www.shemesh_ola.com

magy

New member
כרגע ניסיתי את שלושת הכתובות ../images/Emo51.gif

המחשב הכחיל, הצהיב, האדים, הוציא יד..... נתן לו בוקס בפרצוף...וצרח כמו משוגע..... פסיכית,,,,,מטומטמת......... "אין כתובות כאלו........................." אז מהר סגרתי אותו........שיירגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

magy

New member
תיקון= נתן לי בוקס בפרצוף...

התרגשתי, כי המכה כאבה....והעין סגולה.....

ענבר.

New member
אויש...

חשבתי שפעם זמר תמיד זמר חשבתי שלהיות זמר זה משהו שטבוע אצלך עמוק. וזה אפילו עצוב, שאצלנו, קשה להתפרנס משירה. שמעתי, שהוא עדיין עושה ערבי זמר בבתים פרטיים.

למעלה