ושייקה אופיר.....???????
ע ענבר. New member 16/8/01 #16 זו כל התורה? על רגל אחת? רגל מעץ? שנון אתה. ונניח, רק נניח הא?, אם מביטים בך, רואים לך מה? את הנוסטלגיה? את הנשמה? את קלידים? את המוסיקה? את הכמיהה?
זו כל התורה? על רגל אחת? רגל מעץ? שנון אתה. ונניח, רק נניח הא?, אם מביטים בך, רואים לך מה? את הנוסטלגיה? את הנשמה? את קלידים? את המוסיקה? את הכמיהה?
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 16/8/01 #17 ככל שמביטים.. קרוב יותר.. ../images/Emo11.gif מבינים הרבה יותר תוך חמש דקות.. יש לך דוקטוראט בבינה מלאכותית אני חוצן עינבי אינטליגנציה ברמה אחרת רק דביל-יבין אותי מרק.
ככל שמביטים.. קרוב יותר.. ../images/Emo11.gif מבינים הרבה יותר תוך חמש דקות.. יש לך דוקטוראט בבינה מלאכותית אני חוצן עינבי אינטליגנציה ברמה אחרת רק דביל-יבין אותי מרק.
ע ענבר. New member 16/8/01 #18 מבטים הם לפעמים המילים של החיים. כשמתקרבים לפעמים רואים את הפגמים. ראייה למרחוק היא מתת אלוה. מביטה פה, מביטה גם שם ורואה את טביעת החותם... תחייך איש, למרות שיש עלי היום טונות של עצבים, אני עדיין מחייכת.
מבטים הם לפעמים המילים של החיים. כשמתקרבים לפעמים רואים את הפגמים. ראייה למרחוק היא מתת אלוה. מביטה פה, מביטה גם שם ורואה את טביעת החותם... תחייך איש, למרות שיש עלי היום טונות של עצבים, אני עדיין מחייכת.
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 16/8/01 #20 מה,החותם שלי טבע ? ../images/Emo3.gif למה טבע,איפה.. חותמים לאסתם טובעים תוציאי אותו מהר תנשימי,על החוך הזך למול הים.. טונות של עצבים ? מי שוקל טונות אני-רק מאה ק"ג מה,עשרה כמוני מעצבנים כאילו ? מרק.
מה,החותם שלי טבע ? ../images/Emo3.gif למה טבע,איפה.. חותמים לאסתם טובעים תוציאי אותו מהר תנשימי,על החוך הזך למול הים.. טונות של עצבים ? מי שוקל טונות אני-רק מאה ק"ג מה,עשרה כמוני מעצבנים כאילו ? מרק.