איריס את מתחילה עם החגורה עם הפרח

איריס את מתחילה עם החגורה עם הפרח

אני כבר מתחילה כמה צבעים את מזמינה . זה יוצא יפה מאד בואי נכין את כולם למפגש . בטוח יש לי הזמנות לזה.ולומר לך התרשים לזה כאלה יפים חבלז יש שם אני לא יודעת מה לבחור.הלילה כבר מכון איך אצלם לך אין לי מצלמה .

iris3111

New member
שולי דיגדג לי באצבעות אז התחלתי גם

אני.... אני כבר באמצע....יוצא מדליק וקל.

iris3111

New member
יו יצא לי שעה של עבודה עם להתמזמז

בלהכין לי תה.... וחטיף ובסבבה.

אני יודעת שתתרגזי מן התשובה שלי

אבל, אם זה פרויקט אישי שלך ושל איריס תתכתבו עליו במסרים, במסנג'ר. סודות בחברה זה לא רק שלא מנומס זה גם מכוער, ופורום שהוא של עוד גולשות חוץ ממך ואיריס הוא לא המקום לצ'אטים פרטיים בראשי תיבות וברמיזות.

ועם שמת לב גם למירה אמרתי הפתעה

אין פה צטים פרטיים ועל רמיזות אני יכולה לכתב לכל אחת . ואין לי מה להתרגז משום מילה שכתבת.

iris3111

New member
סבתא אירית. אני בטוחה ששולי רק

צוחקת.... זה לא פרוייקט אישי ולא כלום פשוט אתגר שלקחנו על עצמנו אתמול בלילה. השכבתי את כולם לישון כולל התינוק הגדול חה חה. היה לי משעמם ולא מצאתי אף אחת בפורום אז התקשרתי לשולי והתחלתי להציק לה
פיתאום ראינו באחד האתרים שהועלו כאן שרשרת מקסימה בסריגה.היא ניראית מאוד פשוטה והשרוך שלה גם אבל מה? למי עובד המוח ב1- בלילה..... אז היתחלנו לחשוב דרך הטלפון והפורום איך נעשה השרוך.... עד......שהיגענו לנחלה. אני סיימתי אתמול בלילה . זה באמת מהיר ומקסים.
אבל מה לעשות אני לא מבינה גדולה במחשבים אז אני צריכה לחכות לבנות שיגיעו מבה'ס כדי לצלם ולהעביר. שימי לב שגם בבוקר רשמתי שאני מחכה לבנות לצורך זה. אין שום סוד ושום דבר. אה.... ועוד דבר מיצטערת אבל אין תרשים.... אבל זה לא נורא זה קל. אז קצת סבלנות עד שתבואנה הבננות שלי.

אם מתכוונים לצחוק, שמים איקון

או רומזים איכשהו. ואחכה בסבלנות. עדיין, אני חושבת שהתשובה של שולי, ואני מצטטת: "זה פרויקט של ושל איריס" אינה במקומה.

זה היה פרויקט לילי ביני לבין איריס

זו היתה תחרות . באמת נכנסת לקטנות אני פשוט לא מבינה . ואני לא חייבת דין וחשבון לאף אחת בנתיים.

איריס כל מה שאת רוצה להעביר אלי לא

על גבי הפורום יותר אלה במיסרים בלבד . כנראה שיש אנשים לא מבינים מה אנחנו עושות כאן בלילות אז בבקשה ממך מהערב.חושבות שיש לנו סודות.

iris3111

New member
שולי חמודה מה"סוד" הזה כולן נהנות

אז זה כבר לא סוד......

למעלה