איריס את מתחילה עם החגורה עם הפרח

iris3111

New member
שרון זה החל כמישחק לילה ( לא מישחק

מקדים....חחחחחחחח) רציתי לרענן את הראש שלי אחרי הריבועים שנתת. אגב אצלי הם מוכנים. מצאתי איזו שרשרת באחד האתרים. התלהבתי אין תרשים וניסיתי לפענח את הדוגמא. כמה שהיא פשוטה אבל ניראית מאוד עשירה.תהיתי בקול יחד עם שולי והחלטנו לפצח וכל אחת תעשה. אני סיימתי בלילה . בשעות האור ביום ראיתי כמה טעויות פרמתי וחזרתי על העבודה. סיימתי את שלבי הסריגה ועכשיו נישאר שלב הקישוט עם החרוזים. מה לעשות ואני לא מבינה גדולה במחשבים ולא יודעת להפעיל מצלמה
מחכה לבננות שלי שיתפנו ויעזרו לי. . אגב אני עשיתי לצוואר עם חוט דק .נידמה לי ששולי עשתה חגורה למותניים. לי לא היתה שום כוונה על פרוייקט אישי בפורום. ברגע שאת שמה בפורום זו נחלת הכלל וצריך להיות מוכן לשאלות תשובות והדרכה. וברגע שהעלתי את הנושא לפורום לא היתה לי שום כוונה מאשר לגרות ולשתף כמובן אז הינה היצירה.

iris3111

New member
טובה'לה אני לא זוכרת בדיוק מי נתנה

את האתר מדגימה או דאה... או איזה צרות טובות מרוב אתרים לא רואים יער...... אין לזה הסבר היתה רק תמונה. אני בכל זאת מחפשת מקווה לימצוא. היו שם עוד 2 שרשראות מדליקות שבא לי לעשות. כשאמצא אודיע.

iris3111

New member
בנות אני מקווה שאתן נהנות מהיצירה

עכשיו אני הולכת לעשות מיזה קולר. לפי הזמנה של הקטנה שלי. בנות אני מצטערת זו מצלמה של האינטרנט. ובכל זאת ביקורות יתקבלו ברצון.

iris3111

New member
וגם מאוד קל ולא לישכוח צריך להוסיף

עוד קצת פנטזיה חרוזים פייטים ומה שרוצים.

איריס מה את משוויצה שלי יותר יפה א

אבל אין מצלמה אז השאיר אותך במתח רק שאבקר .הולכת לעשות עוד צבע הלילה.

מדגימה

New member
יצירה יפה מאוד../images/Emo24.gif

היצירה הזו מאחד האתרים שהעלתי פה זה היה בירוק, ראיתי ופגשתי בזה אתר סיני גם אותי זה משך כל הכבוד לכם איריס ושולי שיחקתם אותה

מדגימה

New member
נהדר מקסים יפה ומפתה../images/Emo24.gif

אולי תשתפו אותנו בהוראות או תרשים את יודעת זה מביא חשק

איריס באיזה צבעים לעשות קולרים

למכירה יש לי הזמנות כבר.רק צריכה פנינים .הפנוח היה קל תודה למדגימה שנתנה את האתר.אפילו בלי תרשים הנסיון הצליח בגדול.

מעניין ביותר ... רק אתמול העלו את

הדוגמא בקומונה "סריגה ועוד" וכבר אתן גונבות ואחר כך מאשימות את בנות הקומונה המקסימה שהן מעתיקות ממכן... תתבישו במיוחד שולי ואיריס שנגררת אחריה

מדגימה

New member
על מה להתבייש בדיוק

כמו שאת מציצה אצלנו בפורום אז יש הרבה כמוך שמציצות בקומונה או בפורומים אחרים מה לעשות ככה זה אינטרנט, כולנו משלמות אינטרנט והכניסה חופשית, והייתי רוצה מאוד להאמין לכן שאתן צדיקות תמימות וישרות שלא לוקחות ומעתיקות טוב צדיקה שלי יש לי הרבה מה לכתוב לך אך אני מעדיפה להסתפק בזה כרגע לילה טוב לך ותנסי להרדם

למעלה