איריס כל הלילה עשית עבודה לעולם

איריס כל הלילה עשית עבודה לעולם

הסריגה כבר הם מופיעים שם רק 5 שעות עברו בקושי . איך באיזה מהירות .

iris3111

New member
שולי חמוגה אין לי בעיה שכולם יהנו

אחד בוחר בדרך שלו להנות ואם זה טוב להם אז בבקשה שיהנו העיקר אני רוצה ליראות תוצאות ליראות לאן ולאיזה כיון כל אחת לוקחת את הסריגה זה מאוד מעניין.

iris3111

New member
חמוגה= חמודה זה מה שקורה כשיושבים

כל הלילה ליד המחשב חה חה חה

לידיעתכן !!! האתר הזה נמצא אצלנו

בקומונה "עולם הסריגה" (בקישורים) כבר הרבה זמן לא אתן המצאתם את הגלגל... ואני חושבת שהמלחמה הזאת צריכה להיפסק , לא ברור לי למה אנו בקומונה מפריעות לכן ...

רק מעניין מדוע דווקא היום העלו

דווקה הם כאן והיו בקומונה שלנו ששרוןהכניסה נחמד לקבל אורחים עם נזיפות וכף לי שאני כבר לא בחברתן רק להן יש עור של פיל ובקשות במיסרים חבלז

דאה מי שלו יודע להעביר או לנהל

קומונה בזכות עצמו לוקח רעיונות ממי שלימד אותם וזאת התודה שלהם.אני תקווה שכל מי שנמצאת כאן וטוב לה איתנו תשאר .ומי שמשוטטת גם שם תבורך. הכל פתוח .אבל אני הפסקתי לענות לכאלה הבוגדניות.למדתי להכיר ולהוקיר.עכשיו הבנת למה הם פה לא יכולות בלעדינו .כי כאן המומחיות נמצאות רובן.מתי נראה אותך במפגשים.תשתדלי להגיע למפגש הקרוב.

deah

New member
שאלתי בתקווה שהם יקראו את מה שכתבת

לגבי המפגשים, אני עובדת יום יום עד 15.30 אם לא אגיע אין לי מחליפה שאת בעיה, אבל אני אתכם פה באהבה

deah

New member
סליחה טעות התכוונתי שאני עובדת עד 1

17.30 כך שזה קשה

deah

New member
קוסמטיקאית שלום, לא ידעתי שבבעלות ה

המקסים שממנו אני ועוד הרבה חברות בקומונת חרוזים משתמשות ונהנות לידיעתך האתר משמש אותנו עוד הרבה לפני שעזבת כאן,מה כואב לך?????????

איריס מי זאת אשתי היא הגיבה להם

והיא מחקה אותה.על זה שהיא מעבירה מכאן לשם.עד מתי זה ימשיך המלחמה המגיעלה הזאת. דרך אגב יש לי חוברת מקסימה לבגדי ים כבר מתחילה יש מלא הזמנות צריכה המון זמן פנוי. ועוד מלן רעיונות וכבר מתככננת לפסח דברים אוף למה אין יותר שעות ביממה למה הימים נגמרים מהר. הראש עובד נון סטוף.אז יאלה יש לך עוד אתרים מיוחדים רק בשבילי עם פרויקטים קשים רוצה.

iris3111

New member
היי שולי מה סיימת כל מה שנתתי לך

כפרוייקטים? אגב את הנעלי בית שנתתילך הקשישות שלי כבר עושות במרץ, וזה יוצא חבל על הזמן.... פרוייקטים נוספים יש לי ביום חמישי לא היה לי זמן להראות לך מקווה ביום ראשון בחוג חריזה לפני או אחרי להראות לך... אגב יום ראשון פורים לא רוצות חוג או לדחות? אברר עם טניה מחר.

iris3111

New member
שולי אין לי מושג מי זו אישתי זו צצה

מידי פעם גם כשהיינו קומונה היא צצה שמה. שימי לב צריך לירוא אצלה בין השורות יש לה דברים די חשובים לומר אם שמים לרגע את הכעסים בצד וקוראים את מה שהיא כותבת ומתעמקים בזה אז... רואים שאפשר גם אחרת. אה... וזו המפה שהתחלתי לאמא שלי לסלון.

שולי - זאת לא בעיה לברר מי היא

אישתי.........פשוט צריך לבדוק את האייפי של הכותב אם תרצי אבדוק.........לכל אחד יש רק אייפי אחד ומשם הוא יכול לכתוב בכל שם שהוא רוצה רק שהרבה לא יודעים זאת וחושבים שהם יכולים להיות אנונימיים.............

למעלה