איריס כל הלילה עשית עבודה לעולם

תאמיני לי שזה לא מענין היא פשוט

כותבת דברים נכונים וחבל שאין התיחסות ורק מוחקים אותה. לצערי לא מעריכים את מה שעושים כאן ויש לי הרגשה שאני מפחיתה קצת מהידע שלי כלפי אחרים. ותאמיני לי ש50 שנות ידע בלי הפסקה יש והרבה ואני לא אוהבת שסורגים סמרטוטים ופשוט חבל על העבודה ויש כאלה שיודעות לסרוג מעלות דברים שאני אישית היתי מתביישת. החוכמה לעבוד עם חוטים טובים סריגה יפה והכי חשובזה הגימור יש מלון עם צריך וגיהוץ ומי שלא יודע את זה אינו מעריך את עבודתו וסורג על מנת להגיד עשיתי סרגתי יש לי חומר לכיתה שלמה וכמה שאשב לא אגמור לעבור על כל החוברות תרשימים ודוגמאות ואני פשוט מצנזרת ומשאירה לי ת הדברים בשבילי .

שולי - לאחד זה סמרטוט ולשני זה עולם

ומלואו........ חשבתי לעצמי שלא תרצי שאבדוק............ ובקשר ליכולתך......אף אחד לא אמר אחרת..........

אין מה לבדוק לפי דעתי הויא צודקת

במה שהיא כותבת אבל מוחקים ולא מתיחסים לעומק דבריה וחבל. אל תפגעי אישית בקשר לעבודות ויכול להיות שאת צודקת אבל אתן אלה נחשבות כבר למדרי סריגה ונותנות שיערים פרטיים מנסות להיות משהו מעלית שבעלית וזה מצחיק אותי.

שולי - מי זה אתן? כמו בכל דבר

צריך מידה של פרופורציה בדברים.........והמדריך נקבע על ידי התלמיד........התלמיד צריך לרצות ללמוד אצלך........זה עושה אותך מדריכה........לא הידע הכללי שלך..........ואם יש מישהו שרוצה ללמוד לסרוג סמרטוטים אז "אנחנו" נלמד אותו בשימחה.........

זאת הבעיה שלי אני לא מסוגלת ללמד

דבר עם שגיאות אני מסוגלת לפרום ולהתחיל מהתחלה.זאת אני ומי שבאמת הנה "מסמרטוטים"אשרי וטוב לאלצעי אני אוהבת עבודה מושלמת אני לא יקה אבל כזאת אני אני לא אוהבת עבודות בלי פופורציה או קני מידה שצד ימין שלהם לא שווה לצד שמאל.אז ביננו איך זה נראה על הגוף.נכון שגם בגופינו יש הבדל מצד ימין לשמאל אבל את ההבדלים כמעט ולא רואים אלה מרגישים.כל אחד והשגעונות שלו.

את הורגת אותי........../images/Emo24.gif

פורים שמח שיהיה גם עם הסריג העקום.............. אני מבינה אותך לגמרי שולי........ אבל לא כולם כישרוניים....... ואני בטח לא רואה את עצמי ככזו.........אבל אם מישהו רוצה שאלמד אותו לסרוג עקום..........אז למה שאתנגד? הרי התלמיד רואה,בוחר.... ואם תלמיד אחד יגיע וירצה לסרוג ישר אשלח אותו אליך...אם תסכימי כמובן......... הכל ברוח טובה..............

tatia

New member
אני חדשה כאן

אבל אם ירשו להוסיף למילים של שולי הסרגנית , אני גם סורגת הרבה שנים, ויש לי המון ידע בסריגה..וכמה עצוב להגיד , אבל כאן בארץ אין בסיס/"בית הספר"/יסוד לסריגה.. זה קשור לפיניש ותפרים. כי לדברים סרוגים יש סוגים מסויים של תפר..לא כולם רוצים להביןאת החשיבות של לעשות דוגמית לפני התחלת סריגה ועוד הרבה דברים אחרים לא פחות חשובים. עבדתי בחנות צמר וראיתי את זה. ניסיתי לשנות את היחס הזה לסריגים. הסברתי והסברתי...בסוף הרבה בנות שינו את הגישה שלהן והיו מרוצות מהתוצאות. כיום אני מעבירה קורס סריגה ומלמדת את הדברים האלו שנראים אולי משעממים לעיני הרוב , אבל הם חשובים מאוד לעבודה יפה, סריגה מצליחה והנאה המתהליך והתוצאות. בכל זאת רציתי להגיד שמי שלומד צריך להראות את העבודות , להנות מהם וללמוד לשדרג את הידע והיכולת .. ולפעמים גם לקבל קצת ביקורת לא יזיק. מקווה שהבנתן אותי נכון ולא תעלבו.. אני רק רוצה שכולכן תצליחו בסריגה.

גם אני למדתי כך וכך גם מעבירה

לאחרון הרי מישלמד אז יש הרבה טכניקות הרבה דברים שלא יודעיםאפילו כמו התחלת שורה וסיומה למה לי אף פעם לא מתגלגל והשאלות האלה עולות כאן כל כך הרבה. גימור חיבור יותר חשוב מהסריגה עצמה. שיטת עבודה התאמת החוט למסרגה. גם לזה יש השפעה.את כל העבודות שיש לכם מעיתון לאשה אני סרגתי לפני שהיא פירסמה אני היתי הסורגת שלה. עד שקיבלתי שכל שהיא מקבלת את הפידבקים ואני גרושים ומאז לא המשיכה. ראה אותי השבוע הסוכן הראשי של טדי שאל איפה היתי בגלגול הקודם. ולמה את לא פותחת עסק משלך קבל חום איך ראה שהבנות שואלות אותי במפגש כמה צריך לגודל לדבר מסויים אני מכרתי לא המוכרת בעלת הצמר לא ידע איך להודות לי ועל כן היא תגיע לכל מפגש. מכירה אלפי פטנטים ויש כאלה המון .

leah1010

New member
בנות בנות בנות

אני לא מבינה על מה המהומה. מי שיודעת לסרוג יודעת מה היא שווה בעיני עצמה ואני בטוחה שרבים אחרים מעריכים את טיב ויופי הסריגה. בכך אין לי שום ספק. כל אחת מאיתנו המבקרת פה בפורום - אוהבת את הסריגה ורוצה ללמוד דברים חדשים, דוגמאות, מענה לשאלות ולא חשוב אם השאלה הזו עולה אינספור פעמים. צריך סבלנות ושוב סבלנות ושוב סבלנות כי אנחנו פה להנות, לעזור, לפרגן. אז בנות - ב ב ק ש ה לא לריב. לכל אחד יש מקום של כבוד פה.

לאה אף אחד לא רב עם אף אחד סתם א

אמרנו בלי לפגוע באף אחד. ותמיד אני עוזרת גם מאחור הקלעים. אני לא מבקרת אף אחת לשמחתי אני יודעת ויודעת הרבה. גם בשיטות של פעם. ויש סובלנות עד אין גבול . וכל מה שאני עושה כאן זה כף ובכף.וכמובן לא מתכוננת לריב עוד לפני חג כזה שמח אז לאה שבוע טוב

למה מכוער לא אמרתי שום דבר לא

נכון הכל אמיתי ומי שחושב שנפגע יש הרבה מים קרים בברז. אני לא רבה או רוצה לריב רק אני צוחקת על המורות שבדרך. ולא משנה מי הם הכוונה המורות לסריגה.וחושבת שגלא רציתי לפגוע אולי רק לתקן דברים לעזור ללמוד דברים חדשים ותאמיני לי יש לי הרבה הרבה פטנטים.

iris3111

New member
בנות בנות למה להתעסק בקטנות ובשולי

כל אחת בוחרת בדרך שלה כיצד לבלות את שעות הפנאי והחברה שלה. כל אחת עשתה את הבחירה שלה . לדעתי הצנועה צריך לכבד זאת. כולנו כאן כדי לילמוד וללמד ולתת מחמאות ליצירות שנעשו. נכון יש עם ידע יותר ועם ידע פחות, יש המקפידות על גימור ויש שלא וכבר אמרתי על טעם ועל ריח אין להיתווכח. מיכל מלמדי השכלתי.... לאחר 25 שנה בעבודה עם ציבור בעל 1000 ויותר פרצופים למדתי לתעל את הכעסים שלי ליצירה ולעשיה חיובית. למדתי לנצל את האנרגיות והכוחות לדברים מועילים, זה הרבה יותר מהנה - תאמינו תנסו. ולסיומת מה דעתכן לעשות פינה שבועית חודשית לא משנה של מאמרים הצעות ולימוד פטנטים ככה נילמד כולנו, ומצד שני אפשרי להפנות לסרגל קישורים למעלה ( כמה אני אוהבת את זה) וככה גם נעשיר את סיפריית המאמרים שלנו. כל אחת מוזמנת לתת ולתרום מהידע שלה וניצור היסטוריה - מידע בעברית לסורגות.

iris3111

New member
אופס יצא לי פעמיים ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif

iris3111

New member
בנות בנות למה להתעסק בקטנות ובשולי

כל אחת בוחרת בדרך שלה כיצד לבלות את שעות הפנאי והחברה שלה. כל אחת עשתה את הבחירה שלה . לדעתי הצנועה צריך לכבד זאת. כולנו כאן כדי לילמוד וללמד ולתת מחמאות ליצירות שנעשו. נכון יש עם ידע יותר ועם ידע פחות, יש המקפידות על גימור ויש שלא וכבר אמרתי על טעם ועל ריח אין להיתווכח. מיכל מלמדי השכלתי.... לאחר 25 שנה בעבודה עם ציבור בעל 1000 ויותר פרצופים למדתי לתעל את הכעסים שלי ליצירה ולעשיה חיובית. למדתי לנצל את האנרגיות והכוחות לדברים מועילים, זה הרבה יותר מהנה - תאמינו תנסו. ולסיומת מה דעתכן לעשות פינה שבועית חודשית לא משנה של מאמרים הצעות ולימוד פטנטים ככה נילמד כולנו, ומצד שני אפשרי להפנות לסרגל קישורים למעלה ( כמה אני אוהבת את זה) וככה גם נעשיר את סיפריית המאמרים שלנו. כל אחת מוזמנת לתת ולתרום מהידע שלה וניצור היסטוריה - מידע בעברית לסורגות.

iris3111

New member
תודה טטיה על ההענות המהירה ולפי

העבודות שלך אני רואה שיש לך הרבה ידע. אז את הסנונית הראשונה מקווה שעוד בנות יצטרפו.

איריס זה בשעורים פרטיים כמה את

משלמת לשיעור. אז ארשום מי שרוצה אחד על אחד או בקבוצה מאורגנת שיעוריים פרטיים מתי את רוצה שיעור ראשון לנסיון ללא תמורה.כל פעם מלמדת אותך דבר חדש כמה יש לך במחברת.לפחות את מייסמת אותם.

למעלה