אישה אחרי לידה

אפרת12

New member
אישה אחרי לידה

כבר לא צריכה שתי כריות כדי להירדם בלילה
כבר לא מדממת מהחניכיים בכל צחצוח
כבר לא מזיעה כמו סוס בסיום מירוץ 24 שעות ביממה (לא מזיעה כמעט בכלל, למעשה
) ומתחילה לחזור לחיים חייבת לכם תשובה על שאלת החויה המתקנת (גם לי, בעצם - אני מניחה שיהיה דיון קטן בנושא)
על הברכות והאיחולים - חיממתן לי את ה
מאוד מאוד ומעין - למרות שכבר דיברנו והתכתבנו, לא אמרתי לך - ריגש אותי מאוד מה שכתבת
משוש - תשובה לשאלה עתיקת יומין - בזמן הדיון על ה
נכחתי פה, והיה לי מה להגיד, אבל הדיון התקדם כל כך מהר ובעצם אמרו את מה שהיה לי... אז השתתפתי פסיבית... אבל השתתפתי
לילה טוב בינתיים (אני מקוה... היום היתה הברית ודור סובל נורא כשהוא ער
)

ציף שלי

New member
שוב ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

בקרוב אצלי...?
מחכה לסיפור לידה ולתמונות של דור!

הי! יופי שאת פה! מזל טוב!../images/Emo65.gif

אוף, הברית... (הטראומה היחידה שלי מהימים הראשונים בבית). מקווה שאת מרגישה טוב, מקווה שדור ירגיש טוב מהר. מה שלום סיון? איך הוא מתרגל למצב החדש?

daldan

New member
כמה טוב להיות אחרי... אה?

איזה יופי לראות אותך, מקווה שדור מרגיש כבר הרבה יותר טוב. מה שלום סיוון?

אפרת12

New member
לגבי דור |אזהרה| לא לרגישות

לא מובן לנו מדוע, המוהל (שמל גם את סיון ואת רוב גברי האזור בעשרות השנים האחרונות) עטף את הבולבולון בצמר גפן (בפעם שעברה היתה תחבושת מיוחדת שעשויה מצמחים), אמנם עם חומר שומני שאמור להפריד. אבל הצ"ג נדבק. זה לא תקין ואנחנו (דור ואני) נאבקים בזה. הוא סובל בכל פעם כזו ואני רועדת בכל כזו. וסיון הופך להיות קשה יותר ויותר - אבל הוא עדין ילד טוב ומקסים. וקשה לו. וקשה לי ולאבא שלו עם זה שקשה לו. אנחנו מקוים לעבור את התקופה הזו ו"לצאת מחוזקים". בינתיים סיון יודע טוב מאוד לעשות מה שאסור בדיוק כשאני עם דור על הידים...

../images/Emo115.gif בקשר לבולבולון

אנחנו הזלפנו הרבה שמן תינוקות עם אלוורה ביום יומיים שאחרי הברית. עזר מאוד ושומדבר לא נדבק. חושו בטוב.

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif איזה כיף שאת שוב כאן ../images/Emo13.gif

איזה כיף לך שיש לך שוב תינוק קטנטן

אפרת12

New member
את האמת../images/Emo35.gif לא זכרתי

שזה כזה כייף... וכל הרגשות האלו של חמלה ומסירות - והפעם מלווים גם בהרבה אהבה, ולא רק תחושת האחריות. שווה להפוך לאמא פעם שניה.

משוש30

New member
טוב לשמוע ממך!../images/Emo24.gif

מקווה שדור מרגיש כבר יותר טוב ושאתם מתחילים קצת להתאקלם ואו עכשיו אתם ממש ממש משפחה...

למעלה