אישה אחרי לידה

אפרת12

New member
משפחה זה מסובך...

עכשיו נשתלים הזרעים בשביל פרנסת הפסיכולוג

עמית@

New member
הנה את ../images/Emo13.gif

אשה אחרי לידה, איזה תענוג, אשה אחרי שתי לידות עם שני ילדים עם עולם חדש לגמרי לפניך. חיבוקים לדור הקטון אחרי הברית
אומללון, שירגיש טוב ומהר.

אפרת12

New member
זה באמת עולם אחר וחדש

מדובר בתינוק שאוכל וישן וכשהוא כבר ער הוא כמעט לא צורך תשומת
(בינתיים). ובכל זאת ההתמודדות היא שונה. את בטח יודעת. הצורך לתת לכל אחד מהם את מה שמגיע לו בדין, התמרון, והידיעה שגם היחסים ביניהם נקבעים לפי היחס שאני נותנת להם - כל אחד לחוד ושניהם ביחד. כמו שאמרתי - משפחה זה מסובך. לא ידעתי עד כמה ועדין אני לא באמת יודעת)

neta2

New member
מזל-טוב אפרת. ודור זה שם נפלא../images/Emo13.gif

מקוושלא מאוד קשה להתסדר עם שניים. מחכה לשמוע ממך חוויות. ותמונות אפשר? מזל-טוב

אפרת12

New member
קשה להסתדר עם אחד - עם הגדול...

אני עדין לא ממש יודעת מה זה להסתדר עם שנים אני מאושרת שבחרתי לו את השם הזה - מאוד שלמה איתו ותמונות
מדובר פה על מנהלת הפורום שאסור להעלות בו תמונות... אז אני אוסיף פה תמונה של "אחרי לידה" (שימו
- הפעם הורדתי שערות לפני הלידה.יום לפני הלידה) , ואפתח גלריה לכבוד הסיבוב הנוסף של רבות מבנות הפורום (ברגע שאעשה את זה אודיע על כך בפורום)

ו שתי

New member
אפרת

תמונוץ כאלו תמיד מרגשות אותי, ומצמררות. איזה כיף לך, שזכית לחויה מתקנת, לפחות במובן שהניחו עליך תינוק, וליטפת. אין לי תובנות לגבי שניים. אני מאד רחוקה מזה. אבל זה קורה, וזה יקרה גם לך. ממש עוד מעט.

T noki

New member
איזה מתוק קטן../images/Emo25.gif

סחתיין על ההכנה ללידה... אני אשמח לשמוע מנסיונך ההולך ומועשר לגבי התמודדות עם 2 ילדים (בקרוב אצלנו - עוד 5 חודשים בערך, קצת פחות).

daldan

New member
תמונה מרגשת

מחקזת ומתחזקת מסיפורייך על ההתאקלמות של אמא לשניים

ו שתי

New member
כיף לראות אותך פה.

החלמה מהירה לדור והתאוששות והתאקלמות קלה ומהירה לך.

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

מחכה לתגובה שלך ל"פוסט הבא" (שעדין לא נכתב)

למעלה