אישה יפה.. זה בשבילך!

אישה יפה.. זה בשבילך!

מכיוון שלא הייתה הענות, ונראה לי שגם עינת שכחה מהודעה זו שדי נדחקה למטה.. אני ארשה לעצמי: המספר 3 ^^^^^^^^ המספר 3 רוטט בהשפעת הכוכב צדק. הוא מייצג אידיאלים, חינוך גבוה, נסיעות לארצות זרות, ודת. 3 הוא מספרם של האופטימיות, התנועה וההתפשטות - והשילוש הקדוש של הגוף, התודעה והרוח. אנשים שמספרם 3 מבססים כל פעולה (גם אם הפעולה שלילית) על אידיאל גדול. הם מחפשים את האמת, רק האמת ושום דבר מלבד האמת. תהא זו האמת ברומן, בחברות בקריירה, בפוליטיקה או בדת. תשובות מתחמקות או הטעייה אינן מבלבלות אותם, והם מסוגלים לגלות שקר, עיוות או חוסר צדק ממרחק רב. אחדים מצליחים למצוא את האמת, אחרים טועים, מתבלבלים ומתחילים להאמין באשליותיהם, אך לעולם לא יחדלו מלחפש. הם עצמאיים בצורה קיצונית, הם דורשים חופש דיבור וחופש תנועה מוחלט. הנסיעה היא צורך חיוני עבורם שיוכלו להכיר אנשים חדשים, לחוות חוויות חדשות ו``לראות עולם``. הם אוהבים ללמוד רעיונות פילוסופיים חדשים בכלל ושל תרבויות שונות בפרט. הם אינטלקטואלים, והאופטימיות שלהם מדבקת, אפילו בני מזל גדי שמספרם 3 יפתיעו את ע צ מ ם בהתפרצויות צחוק. הדת היא קיצונית אצלהם ואו שיהיו אתיאיסטים מוחלטים או שיתמסרו לחלוטין לרעיון דת כלשהו. גישתם, בכל אופן, אינה נייטרלית. האתגר הפיסי נותן להם השראה; לספורט יש תפקיד חשוב אצלהם. ישירים בדיבור, תמימים בצורה מפחידה, וכל צביעות מרתיחה אותם, בדומה לאנשי 9. יש להם אהבה טבעית לטבע ובעלי חיים, ונטייה חזקה להגן על המקופח באותה נאמנות שהם רוחשים לכלביהם, חתוליהם או סוסיהם (סמלו של הקשת, שליטו של הספרה 3 הוא האל שחציו אדם, חציו סוס). הם אדישים לקשרי משפחה, ונישואיהם יצליחו רק אם תינתן להם חירות מוחלטת. זהו מספר של לקיחת סיכונים, הימורים ומזל. האופטימיות המוגזמת, הביטחון העצמי הבלתי נדלה ואהבת ההימורים יגרמו להם להמר איתך על כל נושא שבעולם!רוצה להתערב? אני חושב שמי שהמציא את המשפט: ``אין גאון ללא שמץ של שיגעון``, היה אדם מספר 3, כי הוא הפילוסוף המתבדח. יש להם שפע של חלומות ושאיפות - כמה רציניים, אחרים נבובים, אך תמיד ירצו לרכוש השכלה גבוהה, וכאשר נמנע מהם מסיבה זו או אחרת, יכנסו לדיכאון. הם יכולים להיות עורכי דין או משפטנים מצויינים, כי המספר הזה שולט על החוקים. צורתו של מספר 3 אכן סימטרית, ובעבר נהגו לסמלו בשלושה קווים מאוזנים, אחד מתחת לשני (עד שחיברו אותם בקו מאונך מצד ימין.. ולאט לאט התגבשה צורתו כיום). שלושת הקווים מסמלים את האבא, האמא והבן שלהם. מספר אחד סימל את ההתחלה, את הזרע הגברי, את הקטיביות. מספר 2 סימל את האמא ואת הפסיביות והרגש - מספר שלוש הוא היבול של שניהם, הילד. לכן זהו מספר מאוד יצירתי, פורה ומוצלח. לא סתם קוראים למספר זה ``מספר מזל`` אני מספר 6 שבי

עינת

New member
שבי אתה חצוף!!!

ועכשיו אני כועסת כיוון שביקשתי ממך משהו ואתה מתעלם... דע לך שעינת לא שכחה ואף פעם לא שוכחת אז תרגע. ציטוטים מספרים כל אחד יכול להביא וגם לקרוא בספר... מעבר לכך אישה יפה שאלה משהו אחר,מה אומרת השנה בה היא נמצאת שנה מ``ס 3. ראיתי את בקשתה אך כיוון שאישה יפה אישה דתיה אני מכבדת אותה ולא עונה לה בשבת!!! אור שפע ואהבה עינת

עינת יקרה,

אני רואה שכבר הספקתי להשאיר עלייך רושם ראשוני רע.. אה? ובכן, לא התעלמתי כלל וכלל מבקשתך.. ואם היית קוראת את ההודעות היית רואה שהשארתי אותה ``במתח`` כי אסרת עליי להסביר לה... עד שהיא אמרה ``שכבר יצאה לה הנשמה``!!! אז מכיוון שחשבתי ששכחת, כי לא הגבת (יכול לפחות להגיד שאת ממתינה שיענו עוד.. וחוץ מזה שההודעה כבר עברה לעמוד הקודם מבלי שאף אחד ייתייחס - כמה זמן בדיוק התכוונת לחכות... וסליחה שלא חשבתי שלעינתו`ש זיכרון של פיל.. פעם הבאה אני לא אניח מסקנות שגויות). ולגבי העובדה שהיא דתייה, אני מבין שעשיתי משהו לא בסדר, אבל את לא יכולה לבוא אליי ב`צעקות` (כן, לפעמים ``שומעים`` את המילים), כי לא הייתה לי שום דרך לדעת - פרט שולי! א-ב-ל ההודעה נכתבה בכלל ביום שישי, עוד לפני כניסת השבת!! רק ההערה שזה לקוח מספרה של לינדה גודמן נכתב בשבת... בדיוק כמו ההודעה שלך עד כמה אני חצוף! וחוץ מזה שאני ממש לא חושב שאני צריך להתנצל על משהו שלא הייתה לי שום דרך לדעת! אור ואהבה גם לך שבי ואם אני לא רצוי רק תגידי... למרות שאני די בטוח שקיימתי את כל חוקי הפורום של תפוז... אני טועה?

נ.ב.

אכן ההתייחסות היא מספר, לדעתי לינדה גודמן כותבת בצורה הרבה יותר יפה ממני, אז למה לא לחסוך לגברת נסיעה לספרייה, אם אני, ברוב טובי, עושה משהו ט-ו-ב (אירוני בהתחשב בתשובה שקיבלתי ממך), ומצטט? ואכן היא שאלה על אתגרים(ולא שנה אישית), אך אני בטוח שמהאינפורמציה שנתתי לא קשה לעשות 1 ועוד 1 ולייחס את המספר לאתגר. שבי :cool:

עינת

New member
שבי אתה נחפז להבין

מה שלא אמרתי... אתה רצוי ואמרתי לך המון פעמים אבל חבל שאתה עושה מה שבא לך כשביקשתי אחרת.יחד עם זאת זו זכותך אני רק יכולה לבקש ואתה יכול לעשות כרצונך הפורום דמוקרטי לחלוטין ואם לא שמת לב מטרתו לעזור לאנשים ולא לפגוע בהם וכל צעד שלי כאן מחושב שהרי זה אינטרנט וישנן רגישויות שצריך לייחס להן חשיבות... אז אל לך להתגונן כי בסך הכל מה שהכי חשוב זה שיתוף פעולה להנאת כולנו... אור שפע ואהבה עינת :cool:

שעון

New member
על כבוד

עינת היקרה, כבוד מחייב גם את הדורש. שבת שלום לכולם.

אני שמח שאת יוצאת להגנתי...

אבל אני באמת שמבין למה עינת התעצבנה... אבל להתעצבן פירושו להאשים את עצמך על טיפשותם של אחרים.. (משפט נחמד שלמדתי, אני רקר רוצה להבהיר שאני לא טיפש... רק נראה שתמיד אני גורם לאי הבנות..!) אם זאת, יש דרכים לפנות לבן אדם, תודה שעון. עינת, טיפ כללי לחיים - לא להתפרץ לפני ששומעים את שני צידי המטבע (ועוד מספר 9 אומר לך את זה ;-)). בסה``כ לא רציתי לפגוע, להזיק או להעליב מישהו בפורום - ואם זה יצא לי (אתם יודעים, מהאימפולסיביות והתוקפנות של המספר שלי), אז אני מתנצל, זה לא בזדון, ובטח שלא במתכוון. סליחה.

שבתאי יקר.. :)

אני מנסה כבר כמה ימים לכתוב לך מייל, אך נדמה שהכתובת שגויה... אם תואיל לכתוב לי על מנת שאוכל לענות לך, אשמח.. תודה על תשובה כלשהי, אור ואהבה, ואחלא שבת לכולנו, גילי פרי

עינת

New member
חבל שהרגשת מותקף שבי

כיוון שבכלל לא לכך התכוונתי... גם לא התעצבנתי כיוון שזה לא חלק מהלכסיכון שלי... אתה לא מותקף ואתה רצוי אז תרגע אני אוהבת את נוכחותך כאן. אור שפע ואהבה עינת

עינת

New member
שבי חמוד בוא אלמד אותך משהו :cool:

כשיש מסרים שנראים לך סותרים תמיד אבל ממש תמיד תבדוק עם מי שאתה מרגיש שהעביר לך את המסר הזה,כיוון שכולנו בני אדם וכולנו עושים טעויות ולא תמיד אנחנו מבינים אחד את השני ביחוד במדיה הזאת שחסרה שפת גוף,חסר מבט,ומה שיש אלו רק המילים שיש צורך לבדוק האם הובנו כראוי... אז אני שמחה שהבנת ואתה שוב מרגיש רצוי ואהוב. מחבקת אותך עינת

עינת

New member
שביייייייייי :cool:

כתבתי לך הסבר חשוב בנוגע למספרים בדף הקודם אז רוץ לשם.... אור שפע ואהבה עינת

תודה שבי, תודה עינת...שבוע טוב...

שבי - תודה על ההודעה. קראתי ביום שישי בדף הקודם... רק שרציתי לקרוא שוב לפני שאני מגיבה. אני נמצאת בשנה מס` 3 וממש מסובך לי, ואולי בגלל זה הפירושים שלי היו לכיוון הלא מושלם. התשובה לא מתאימה למה שרציתי לשמוע ולכן אני צריכה ללמוד את העיניין קצת יותר לעומק. תודה בכל אופן. עינת - איזו אבירות... אלפי תודות. אינני כופה על אף אחד את שמירת השבת. הלוואי וכולם היו נוהגים כמוני , אולם זוהי משאלת לב בלבד. בכל אופן אני מודה לך על הרגישות. כל טוב, ואהבה. תמר.

עינת

New member
אישה יפה שבוע טוב :cool:

היי תמר. תודה אני מסמיקה... ולגבי שנה מ``ס 3. זו שנה טובה שמביאה איתה הרבה הזדמנויות ואפשרויות (ואולי מתוך השפע הזה שנפל עלייך פתאום נוצר קושי?) זו שנה בה יש צורך עצום ללמוד ולהשתלם ו..הייתי אומרת אפילו שזאת שנת פיסגה מבחינת יכולת שכלית. שנה שגם הקשיים בה מקבלים פרופורציה אחרת ותמיד ברגע קריטי נחלצים מהם.פתרונות מגיעים מכוונים לא צפויים אפילו חלקית. שנה עם דגש על פעילות חברתית. בד בבד יש הרבה מתיחות ואי שקט נפשי. אני מקווה שעכשיו את מבינה קצת יותר את מה שעובר עלייך ונסי להנות מההמון טוב בשנה זו ולנטרל עד כמה שאפשר את המתחים. אור שפע ואהבה עינת

למעלה