אישה יפה.. זה בשבילך!

וואוו... הארת את עיני...

בשנה הזאת החלטתי ללמוד לתואר ראשון. נרשמתי לקורס אחד (כי זה מה שהזמן שלי מאפשר כרגע...) ועברתי אותו בהצלחה. הפעילות החברתית באמת ענפה... והמון מתיחות ואי שקט נפשי... חשבתי שזה קשור למשבר גיל 30 (הצילו, אמרתי את זה...) ואני רק באמצע השנה... עינת, את נפלאה! הבנות קטנות כאלה פתאום מאירות פינות כואבות... רוב תודות. תמר

אני רק לא מבין דבר אחד :) ;

אמרת שהתחלת ללמוד לתואר ראשון, ואני כתבתי לך כבר בתחילת ההודעה הראשונה שזהו מספר של לימודים גבוהים! אמרת שעברת את הפעילות בהצלחה... אני די בטוח שהזכרתי לא פעם שזה מספר של מזל והצלחה... אני טועה? דבר נוסף שאמרת הוא על פעילות חברתית ענפה... ואני כתבתי: ``הנסיעה היא צורך חיוני עבורם שיוכלו להכיר אנשים חדשים, לחוות חוויות חדשות ו``לראות עולם``. לגבי המתיחות וחוסר השקט... ובכן, פה די הפתעת אותי.. ואני בכלל לא בטוח שזה בהשפעת המספר 3... ואולי פשוט בגלל ששלוש שואף לעשות כמה שיותר, את מרגישה שאת לא עושה ולא כלום... מה שאני לא מבין הוא למה טענת שלא עניתי לשאלתך.. והרי כל מה שתיארת, כבר הופיע ביום שישי בהודעה שלי, לא?! אור ואהבה שבי :cool:

עינת

New member
לא שבי חמוד,צריך לדעת לתת תשובות

ועם כל הידע שיש לך והוא רב עדיין אינך יודע לתת יעוץ לכן המלצתי לך ללכת ללמוד כי יש לך את זה אבל... מה לעשות יש דברים שצריך ללמוד ובגלל שכל מני אנשים שקוראים פה ושם ואח``כ נותנים כל מני ניתוחים לאחרים יש הרבה שאומרים על הנומרולוגיה שטויות... איני אומרת שלא טוב לדעת אבל כדי ליעץ לאחרים צריך ללמוד וכיוון שאני חושבת שאתה מסוגל הצעתי לך את מה שהצעתי. אור שפע והמון אהבה עינת

אף פעם לא שללתי את הרעיון... :)

וחשבתי לא פעם ללכת לקורס נומרולוגיה (ואסטרולוגיה), ואני מניח שאני אכן אעשה זאת בסופו של דבר... אבל כרגע אני עוד צעיר, ואני אנצל את הזמן להנות מהחיים. חוץ מזה שכרגע נומרולוגיה בשבילי זה הובי ותו לא... אין לי כוונה להפוך נומרולוג, או אסטרולוג או מיסטיקן בכלל. בגלל שנושא זה מאוד מקסים אותי, אני מניח שאני אענה להצעתך ואלך לאיזה קורס (כשיבוא היום)... תגידי.. עינת.. את מעביה קורסים? ;-) L&L שבי :cool:

עינת

New member
כן שבי אני מלמדת נומרולוגיה אבל

איך אמרת?כשתהיה מוכן ו...לא בהכרח אני אהיה המורה שלך,כשתגיע לגשר תדע איך ועם מי לחצות אותו... אור שפע ואהבה עינת

רק דבר אחד אתה לא מבין? ../images/Emo8.gif

נכון מה שעינת אמרה שצריך לדעת איך לתת תשובה עובדה היא שבקריאה ראשונה תשובתך לא דברה אלי ושל עינת כן כשקראתי שוב, אכן יכלתי לסנן את מה שמתאים לי... נסיעה... אני לא נוסעת לשום מקום, לא מגלה ארצות ולא חוקרת תרבויות נסתרות רק מהבית לעבודה וחזרה... והאמת היא שאת הצאטים וכל האינטרנט גיליתי רק אחרי היומולדת אולי זה קשור לצורך לפגוש אנשים חדשים... והנה נפגשנו... אגב, גם נתקלתי בך פעם באסטרולוגיה וגם שם הובהר לי מה שביקשתי לדעת. בכל אופן תודה ואולי ניפגש בהמשך... תמר.

למעלה