אישה לאישה זאב???

I s t a r

New member
אישה לאישה זאב???

אח התגליות היותר מזעזעות עבורי בפורום הזה ועצוב לי לחשוב שזהו מיקרו קוסמוס של העולם..הוא איך האיב האמיתי שלנו, בא מתוכינו. אני לא רואה כמעט גברים המגיעים הנה בפעולות מיסיונרית, שיפוט, ביקורת, כעס, זעם, זילזול, האשמות ופחד. האמת זו הפתעה בשבילי כי אי האמנתי שמי שבאמת ירגיש מאוים מנשים שבוחרות את דרכן באופן אחר, שדורשות ועומדות על החופש שלהן לקבל עמדה לךגיטימית לבחור מימוש עצמי כאיזה מינית וקיימת- ללא ילדים- יהיו הגברים. למרבה התדהמה- האנשיםהכי מאוימים והכי מבוהלים שאני רואה כאן- זה נשים!!! נשים שנכנסות כדי לתקוף, נשים עם המון פחד על עצם העובדה שנשים אחרות יכולות ואמיצות מספיק כדי לבחור אחרת ומנסות בכל הכוח לערער, לפגוע, לשבור ובעיקר -להגדיר לעצמן שזה בלתי א]פשרי, לא יכול להיות..נשים שהן בעצם האויב האמיתי של מהלך חופש האישה לבחור. למה זה??? מתי נשים הצליחו להפוך לאויבות של חברותיהן הנשים? איפה הפירגון שהייתי מצפה לו? האמריה:" כאישה אני אומרת לך- עשי מה שטוב לך"?? אני כל כך עצובה לראות שאכן יש דברים בגו- לא לשווא נעמא :אישה לאישה זאב".

I s t a r

New member
../images/Emo41.gifההודעה המתוקנת!!!../images/Emo41.gif

אחת התגליות היותר מזעזעות עבורי בפורום הזה ועצוב לי לחשוב שזהו מיקרו קוסמוס של העולם..הוא איך האויב האמיתי שלנו, בא מתוכינו. אני לא רואה כמעט גברים המגיעים הנה בפעולות מיסיונרית, שיפוט, ביקורת, כעס, זעם, זילזול, האשמות ופחד. האמת, זו הפתעה בשבילי כי אני האמנתי שמי שבאמת ירגיש מאוים מנשים שבוחרות את דרכן באופן אחר, שדורשות ועומדות על החופש שלהן לקבל עמדה לגיטימית לבחור מימוש עצמי כאישה מינית וקיימת- ללא ילדים- יהיו הגברים. למרבה התדהמה- האנשים הכי מאוימים והכי מבוהלים שאני רואה כאן- זה נשים!!! נשים שנכנסות כדי לתקוף, נשים עם המון פחד על עצם העובדה שנשים אחרות יכולות ואמיצות מספיק כדי לבחור אחרת ומנסות בכל הכוח לערער, לפגוע, לשבור ובעיקר -להגדיר לעצמן שזה בלתי אפשרי, לא יכול להיות..נשים שהן בעצם האויב האמיתי של מהלך חופש האישה לבחור. למה זה??? מתי נשים הצליחו להפוך לאויבות של חברותיהן הנשים? איפה הפירגון שהייתי מצפה לו? האמירה:" כאישה אני אומרת לך- עשי מה שטוב לך"?? אני כל כך עצובה לראות שאכן יש דברים בגו- לא לשווא נאמר :אישה לאישה זאב".

karnity

New member
אישתאר

העלת כאן נקודה מעניינת ביותר! ואני מודה לך שהסבת את תשומת ליבנו להיבט הזה... יש לי השערות למיניהן לגבי הסיבה לכך.... כמובן שלא עומד מאחוריהן דבר פרט לאינטואיציה... אנו עדיין חיים בעולם גברי..ונדמה לי כי הגברים כל כך בטוחים במעמדם שהם לא מרגישים כל איום מצד נשים כמונו... הנשים שעומדות לצד הגברים האלה, הם הנשים שנכנסות להטיף לנו ועשות את ה"עבודה המלוכלכת" עבורם... (כמה מצער..) ... אנחנו לא רק מערערות על מעמד הגבר (מפיץ זרעו) בעולם אלה גם על "כלי הקיבול" שלו...

I s t a r

New member
במחשבה שנייה- זה אפילו יותר עמוק...

בעיר בה גדלתי הייתה שכונה של יוצאי גרוזיה. הם נהגו לחתן את הבנות כבר בכיתה ח'-ט' לגברים בני 20 +- מהלך מזעזע. המדהים הוא שמי שהיוו את גורם הלחץ החזק ביותר על הילדות היו האימהות, לא האבות. באפריקה, יבשת מקוללת לנשים- נהוג מנהג המילה כמו גם מנהג הפיטום (כליאת נערה לפני חתונתה למשך שנה בצריף, אסור לה ללכת או להתנועע הרבה מידי והיא מפוטמת מידי יום בכוח על מנת שתשמין ותהיה "כלה ראויה" )לילדות ונערות- בכל תוכנית,ספר,מאמר או סרט תעודה נכחתי מחדש כמה נשים ללא שמץ של בושה או הבנה- אחרי שעוברות את הזוועה והסבל הכרוף בכך- לא מהססות להכריז בעוז: אני אעשה את זה לבת שלי!!!!!! מעט מאוד נשים אומרות שהן לא מוכנות שבתן תעבור את הזועה הזו- ומוכנות ללמוד מהסבל המזעזע, המוות, הנכות והפגם שהוטל בהן ..רוב הנשים לא מוכנות לרגע לערער על המסורת ולמרות שלעיתים קרובות איבדו אחיות, חברות וקרובות משפחה לטקסים מזעזעים מהסוג הזה- הן מוכנות להעביר את בתן באש- ואף כועסות מאוד על נשים שלא מוכנות לעשות זאת ובוחרות אחרת בטענה שהן מערערות את "מעמד "הנשים וכבודן!!! במילים אחרות- אני עדין לא שוכנעתי שאין דבר כזה "אישה לאישה זאב"..מי צריך גברים כשנשים עושות את העבודה הרבה יותר טוב מהם?

QueenOfMagic

New member
לא היית צריכה ללכת כל כך רחוק

פה בעזה כשנערה היא לא בתולה והאבא או האח הורגים את הילדה...ולפעמים הם טועים...כי בדרך כלל מדובר אך ורק בחשד!! והאמא אומרת זה למען כבוד המשפחה.. הרגו את ביתך ואת אומרת שזה למען כבוד המשפחה...!?!?

SaraGubits

New member
../images/Emo5.gifמזעזע שהורגים בנות בשביל זה!!

איך את יודעת מזה?

sipor

New member
למה מחקת אותי אפשר לדעת ?????

למה מחקת אותי אפשר לדעת ?????

girl111

New member
הרבה פעמים שמעתי את המשפט

ואם אומרים אותו, כנראה שיש משהו, לא? כמה שזה נשמע הגיוני שאישה תחוש סולידריות יותר גדולה לנשים, זה לא תמיד נכון, לצערי. בריל לייף, זה יותר גרוע. יש הרבה בחורות שכשאר הן רואות בחורה חכמה ויפה, הן רואות בה כ"איום". כאן בפורם, כמובן זה לא תקף מאחר וכל אחת כאן אנונימית, אבל זה בהחלט נראה לי מוזר. ואולי המצב בפורם לא ממש קשור למשפט זה אלא לחוסר סובלנות-יש הרבה אנשים (ולא רק נשים) שמתרגזים מאד כששומעים דיעה שאינה עולה בקנה אחד עם הדיעה שלהם. גם זה קורה

QueenOfMagic

New member
הממ..מעניין שכתבת את זה

בדיוק חשבתי על כך. אני מתוך האישיות של עצמי מסוגלת לפרגן למישהי אחרת ולא משנה במה תבחר. אפילו שאני מתנגדת לכך בתוקף..אם זה עושה את השניה מאושרת מדוע שאני אוריד אותה למטה? תראי, אני השוביניסטית הכי גדולה בעולם. לא אכחיש זאת. אבל אני לא מטיפה לפימיניסטיות מה לעשות..ולא אומרת להן שהן הורסות את העולם ומאיימות על הגברים. אבל בדרך כלל אומרים שהחברה הכי טובה שלך היא האוייבת הכי גדולה שלך מכיוון שממנה את לא מצפה לבגידה...אצלי כל החברות הטובות הראו את פרצופן האמיתי באיזה שהוא שלב...וזה עצוב לי כי אני לא ככה..

נראה לי שזה קשור לחוסר סובלנות...

כפי שכתבת. והראיה, שגם אצלי, כגבר, מי שהטיף לי בלהט הכי מוגזם נגד ההמנעות מלהוליד, היו דווקא אמהות. ובמקרה שלי לא שייך "אשה לאשה זאב". אולי הסיבה, שדווקא אמהות תוקפות בעניין הזה, היא הפגיעה בכבוד שלהן. יש אמהות, שחלק מאד משמעותי מהאישיות ומהמימוש העצמי שלהן, נסוב סביב הילדים וחווית האמהות. ונקודת המבט שלנו, מאיימת על משמעות קיומן ועל חשיבות הקורבנות שהן מקריבות עבור הילדים.

QueenOfMagic

New member
יש משהו בדברייך

בת'כלס לא צריך להיות להם אכפת אם תביא ילדים או לא.. אבל נשים שאולי ילדו מתוך לחץ מסויים של החברה כאילו לא רוצות שמה שהן עשו יירד לטימיון. אך ורק כי יש כאלה שהעיזו ומעיזות לא לעשות ילדים. יש בזה איום מכיוון שבלהיות אמא יש הרבה הקרבה ואם מישהי יוצאת נגד זה היא נחשבת לפסיכית משוגעת לעומת זאת אם היא צעירה זה יעבור לה. האמא שהקריבה אולי קורבן גדול מדי באם זו הקריירה שלה או כל דבר אחר. רואה שיש אלטרנטיבה איך היא איחרה אותה היא מרגישה נבגדת ולא רוצה שאחרות "ירוויחו" על חשבונה. אני חושבת שיש בזה קנאות.. אני לא מדברת על אילו שבאמת נהנות ושלמות עם האימהות שלהן.. גם מבחינתי לאימהות השלמות והשלוות שבאות הנה יש להם לפחות שורש קל של קינאה..אחרת לא אוכל להסביר את שהותן בפורום הזה...ועוד דרישת הסברים על מדוע אנחנו זקוקים לפורום הזה ולמה עלינו לנהל שיחה על חוסר הרצון שלנו להביא ילדים...

לזה התכוונתי

ולגבי הסיבה לאמהות להכנס לפורום הזה נראה לי שיש כמה סיבות וביניהן: - סקרנות להבין את הלוך המחשבה שלנו. - נסיון להבין את עצמן דרכנו. - קנאה מסויימת במי שמשתחררות מהמשא הכרוך בלידה ["בעצב תלדי בנים" נכתב כקללה על חטא עץ הדעת] ובגידול בנים ["צער גידול בנים"]. - תחושת שליחות להטפה לילודה [מסיבות דתיות\לאומיות]. לגבי הסיבה האחרונה, אני תוהה האם יש אמהות שבכנות פשוט רוצות להאיר את עינינו ל'אור הגנוז' בילודה, שהן חושבות שנסתר מאתנו
ואם האפשרות הזו אכן קיימת. האם הרצון להאיר את עינינו מקורו בהתנשאות ? או בכוונות טובות וטהורות ?

QueenOfMagic

New member
את זה צריך לשאול

את האימהות שמרגישות צורך "להאיר את עינינו"... את אילו שבאות ומדברות בהתנשאות את אותן אימהות שחושבות כי אנו איום. אותן אימהות שחושבות שאנחנו ניגרום להכחדת המין האנושי. אותן אימהות שלא מבינות מדוע אין לנו את הייצר הפנימי הזה שרוצה ילד.

inbal76

New member
"בכנות" זאת מילה מתעתעת

בשביל להיות כן עם הזולת, צריך להיות קודם כן עם עצמך. אין לי ספק שחלק מהאמהות "פשוט רוצות בכנות להאיר את עינינו", כלומר שהן מאמינות בעצמן שזה המניע שלהן. השאלה היא האם הן כנות עם עצמן, באמונה הזאת שלהן. או שרק מפחדות לבחון את נבכי נפשן קצת יותר לעומק, כי הסיבה האמיתית עלולה להתגלות כ"קצת" פחות אלטרואיסטית...

sipor

New member
כנות אם עצמם ?

נראה לך שלא ? היינו טורחות כל כך לשכנע שזה דבר נהדר אם לא היינו משוכנעות ? והאם את כנה עם עצמך ? האם את באמת ובתמים מבינה בכלל מה זה להיות עם ילד ????? לדעתי את כנה ואני כנה.. ולכל אחת יש עולם משלה. אני כן זה נכון רוצות להאיר את עיניכם אבל גם לנסות להבין את העולם האחר, דווקא הנשים שפה באו כדי לנסות לקבל את השונה ולא להסיט , נכון יש דברים שפשוט אי אפשר לשתוק להם והם כל כך מצמררים אז מגיבים, רוב ההודעות אני קוראת פסיבית ולא מגיבה.. ומנסה להבין אותכם.. כי לי זה כל כך זר.. אבל יש הודעות כאלה כמו שלך עכשיו.. שמנסה למצוא את הפגום בנו ולא להעסק עם עצמכם כפי שהגדרתם בפורום.. ורוב ההודעות שלכם מתייחסות אל המשפחות ואל הילדים ולוא דווקא למה החיים שלכם מלאים תוכן ועניין ובעצם בכם ובעולמכם.. אלה מתעסקות במסביב , ולמה ? כשאני קוראת את פורום חד הוריות לפעמים, זה לא אומר שאני חד הורית זה מעניין אותי איך מסתדרים בלי בן זוג, אז מה אני לא כנה אם עצמי ואני רוצה להיות חד הורית ? נו באמת.. ודווקא שם לא תמצאי התעסקות עם הנושא של בן זוג, היא כמעט ואינה קיימת למרות שזה מהות הפורום אין בין זוג, אלא התעסקות עם הבעיות שלהם. וזה מעניין.. בקיצור. ועוד משהו.. אין הרבה אמאות שכותבות פה למרות שפירסמו את הפורום בכל תפוז, באמת מספר זהום וזה רק מראה שאתם ממש לא מעניינות את רוב האמהות. נהפכו.. אלה שפה דווקא פתוחות לעולם אחר.. אז למה להשמיץ ? כי זה מחזק אותך ?

inbal76

New member
sipor, הייתי רוצה להשיב לך, אבל

אבל מירב יעצה לנו לא להשיב לטרולים, והחלטתי לנסות ליישם את עצתה (למרות שלי זה מאוד קשה להתעלם, אני מודה.)

sipor

New member
מה אני אגיד לך נקרע לי הלב !!!

גברת ענבל היקרה.. כשאין מה לאמר לא אומרים. ולא מחפשים תירוצים הרי פתחת הודעה על מהותינו ואת לא מגיבה ?????????????????????????????????? מגוחך בעיני עד טירוף.. אבל מילה.. הדבר היחיד הטוב בהודעותיך זה שאת מקשיבה ליעוץ.. ואת צריכה הרבה כזה..

למעלה