אישה לאישה זאב???

---

"בשביל להיות כן עם הזולת, צריך להיות קודם כן עם עצמך." נהנתי מאד לקרוא את ההבחנה שלך

טל קר

New member
אל נא

אני אישה ואני כאן מסיבות של סולידריות והיו כאן כבר כמה שהתבטאו כך, כקאלה. לדעתי כשבאים בגישה של 'אישה לאישה זאב', זה מה שמצליחים לראות (כי מתעלמים ממידע שלא מתאים למשל נוכחות של נשים שכן מביעות סולידריות) וזה מה שמצליחים פעמים רבות להוציא (כי על כל תגובה, גם אם ניטרלית ישר נתפסת כהתקפה, מקבלת תגובה קיצרת רוח ואז חלה הסלמה). לא ראית כאן המוני גברים מגנים כמו שלא ראית כאן המוני גברים שלא קשורים לפורום שמברכים.

I s t a r

New member
כפי שאמרתי

אני באתי בכלל בגישה שהביה האמיתית תבוא מגברים. טעיתי.

טל קר

New member
כמה אפשרויות :

א. נשים מתבטאות יותר בכלל ובפורומי ה"משפחה" בפרט (לכי למשל לפורום 'חינוך לגיל הרך' והשווי את מספר הכותבים למספר הכותבות). ב. רק אלו שיש להם עמדה "חזקה" בעד או נגד יגיעו לפורום למרות שהם לא קשורים לנושא שלו, וזה מטה את המדגם. ג. ישנה תפיסה של משחק סכום אפס שמאוד נפוצה (כלומר אני מנצח רק אם הצד השני מפסיד, האמת *או* אצלי *או* אצלו) תצרפי את שלושת אלה לכך שלנשים יש את ה"אחריות" להריון ולידה ותקבלי את זה שיש הרבה יותר נשים שיוצאות נגד מגברים שיוצאים נגד כאן בפורום (וגם, בל נגזים, כמה כבר יצאו נגד? לדעתי לא נגיע אפילו לעשרים כאן בפורום). תצרפי את זה לאכפתיות וכוונות טובות (שהדרך לגהנום רצופה בהן) ותקבלי נשים שרוצות לכאורה *לטובתך* לעזור לך לראות את ה"אור". ב"אשה לאשה זאב" שמנסה לזרוע פירוד בין נשים, יש הנחה מובלעת שאישה אחת רוצה להרע לאחרת. הנשים כאן שיוצאות נגד לא באות להרע לך לפי תפיסתן, הן באות לעשות "טוב" לכמה שיותר נשים. הן חושבות שאת "טועה" ורוצות שתהיי "צודקת".

sipor

New member
ואני אחזק את מה שטל קר כתבה.

איך שהקימו את הפורום וראיתי פרסומת נכנסתי כי זה עניין אותי מאוד לקרוא למה לא רוצים ילדים... ואז הייתה הודעה שבעיני מצמררת. אמרתי לבעלי.. אתה חייב לשמוע ! הוא התחיל לשמוע. ובאיזשהו שלב אמר לי.. זה לא מעניין אותי בכלל , הנשים האלה אל תקראי לי אני לא רוצה לשמוע.. וזה בעצם מה שרציתי להגיד לך, את הגברים את לא ממש מעניינת אם את רוצה ילדים או לא, זה לא ממש תחום שמעניין אותם.. כנראה שנשים יותר נוטות להיכנס לקרוא ולהגיב.. מהשהוא מבפנים מניע אותם ומעניינים אותם בכל התחום הזה.. את הגברים כנראה פחות.... אז החלטות כאלה מיותרות משום שהיא לא דוגמא מייצגת בפורום שמגיעים אליו 99% נשים נשים יגיבו ואי אפשר להחליט מה גברים היו כותבים עליכם אבל מהתבטאותו של בעלי אני יכולה לנחש שהרבה יותר קשה ממה שנשים כותבות עליכם בדיוק כמו שחשבת מלכתחילה.

I s t a r

New member
מבחינתי

כל אישה שמנסה לכפות, לאיים, לזלזל, להפחיד או לקטלג אישה אחרת תחת הגדרה של "לא נורמלית"- אכן עושה רע מאוד לרעותה.

הגיגי על נשים

אני תמיד הסתדרתי יותר טוב עם "בנים" ובמשך שנים היה לי קשה להבין בדיוק למה. ודווקא אחרי שהפכתי לאמא זה פתאום הווה בעיה בשבילי כי כשאת אמא את פתאום צריכה לבלות, מכורח הנסיבות, יותר בחברתן של נשים אחרות. אז הי יש לי חדשות בשבילכן; העיצות וה"הבטחות לעתיד" הן מנת חלקן גם שלנו האימהות. תמיד יש את הדודה/שכנה/קופאית בסופרמרקט שתדע להגיד לך בדיוק מה הילד שלך צריך ולמה את עושה טעות ואיך זה יתנקם בך כשהוא יגדל("אוי ואבוי הוא בן שנה ועדיין יונק? אוי את תשלמי על זה את תראי הוא ילמד להיות דבוק אלייך" "מה, אתםם ישנים יחד עם הילדים? אתם תמעכו אותם. הם ימותו" "את נותנת לילד שלך להכניס אבנים לפה? טפשה!!!!!!הוא יחנק." וזה רק קצה הקרחון יקירותיי). מעניין שאצל גברים כמעט לא רואים את זה, את העיצות האילו שרצות חופשי גם אם לא ביקשת, את ה"כניסה לנשמה". הגעתי למסקנה שאצל נשים יש יותר אינטימיות לטוב ולרע. כמו שאנחנו מסוגלות להגיע לשיחות נפש עמוקות ואינטימיות(והרבה יותר קשה להגיע לעומקים כאילו עם רוב הגברים. בלי הכללות כמובן. גם גברים לא משתפים אחד ת'שני בדרך כלל בכל מה שעובר להם שם בפנים)עם נשים אחרות אז ככה גם יש איזו מין "יאללה אודרוב" נשי כזה שבעטיו נשים מרשות עלצמן לומר לנשים אחרות דברים שהשתיקה יפה להם. חוץ מזה שזה עניין של תרבות ואופי. ותרבות הדיבור בישראל לוקה בחסר, בלשון המעטה.

sipor

New member
מנהלת נכבדה

למה מחקת אותי אפשר לדעת ????? דרך אגב.. את לא עומדת בקצב ? ולמי מכם שתמהה אז כתבתי משהו באמת מכל הלב ותמים ומשהי פה החליטה למחוק את ההודעה על דעת עצמה כי היא לא התאימה לה. היא לא פגעה באף אחת ולא הפריע... אבל היא גם לא רוצה לענות מדוע היא מחקה..היא פשוט ממשיכה למחוק.. ואני החלטתי שאני ממשיכה לכתוב הודעות ...

inbal76

New member
למען האמת זה מתחיל להיות עצוב.

עכשיו אני מרחמת עליה באמת (בלי ציניות).

sipor

New member
אני מרחמת עליך !

תתפלאי.. מאוד מרחמת , לעולם לא תדעי מה זה ילד, ומה זה נשיקה חמה ואוהבת ומתוקה ממנו.. זה הרבה יותר מעניין ממכם, אבל ההתעלמות הזאת.. היא זאת שגוררת אותי למקומות כאלה.. זה יפה מאוד.. למחוק אדם ... אבל צריך גם לדעת שמאחורי כל "ניק" מסתתר אדם שדווקא רצה להבין אותכם.. אבל עכשיו.. הוא מרחם עליכם. ותאמיני לי יש הרבה מה לרחם עליך.. ואל תדאגי.. זאת הודעתי האחרונה. כי באמת לא משעמם לי בחיים.. פשוט רציתי להראות למוחקת הנלוזה.. כמה פשוט לחבל גם לה... תהיו בריאות ושלמות!

SaraGubits

New member
הסיבה היא פשוטה ומשעממת

הגברים המעשיים להפליא פשוט מתעסקים עם מה שמעניין ורלוונטי להם. כל הגברים שרוצים ילדים, מה יחפשו כאן? הם ישתתפו בפורומים יותר מעניינים כמו בנושא האופנועים שמעניין אותם, מחשבים, פוליטיקה, תיאולוגיה, מדע, ולפעמים ממש לפעמים בפורום הורים רק בשביל עיצות מעשיות.. אז מה יחפשו כאן, להטיף לנשים ללדת? יש להם דברים יותר חשובים לעשות

Mירב

New member
איסתאר, זו באמת נקודה מעניינת!!

אני, אישית, לא ציפיתי מהן לפירגון או משהו כזה, אלא יותר לאדישות. ודאי שלא ציפיתי לכזה מבול של שיפוטיות וזעם!! הרי מה הקטע? הן את שלהן עשו, חוו, הביאו את פרי ביטנן לעולם, זוכות בעול ובנחת של גידול ילדיהן - ***מה, לעזאזל, איכפת להן*** שנשים זרות, וירטואליות, שהן בחיים לא יפגשו (או שיפגשו ולא ידעו) לא רוצות ללדת, או שיש להן בעיות סביב הנושא והן מעוניינות לדסקס אותו בפורום בתפוז?!

SaraGubits

New member
אני חושבת שנשים באות לכאן בגלל

שיש להרבה נשים פחד בלב מבדידות בזמן הזקנה. כאשר הן רואות שיש נשים שבוחרות במודע לא להביא ילדים לעולם, זה מפחיד אותן לראות את זה, ואז הן לא רוצות לראות בחירה כזאת אז הן מנסות לשכנע שכן יביאו ילדים. משהו דומה למצב שנשים שבוחרות ללדת לבד בבית (או אפילו עם מיילדת) זה מושך הרבה 'נשמות טובות' שאומרים שזה אנוכיות וזה סכנה ומביאים סיפורי אימה שמסבירים למה צריך ללדת בבית חולים נקודה למחשבה

למעלה