Anonymous28
New member
אישור להוצאת רישיון נהיגה
ערב טוב עורך דין ארבל,
רציתי לדעת האם אני יוכל להוציא רישון נהיגה עקב זה שאני מטופל אצל פסכיאטר,
אז ככה , אני בן 20 ואני מטופל אצל פסכיאטר כ 3 שנים, חשוב לציין שאין לי שום מחלה
נפשית . הבחנו אצלי בעיות רגשיות ובעיות התנהגות.
אני לוקח תרופה רספידיל 1.5 מ"ג לפני השינה.
לפני כלמעלה משנה שאלתי את הרופא משפחה שלי האם אני יכול להוציא רישיון נהיגה ואם הוא יכול לחתום
לי על הטופס הירוק שאני יוציא . הוא ענה לי "אתה תצטרך להביא לי אישור מהפסכיאטר שלך שהכל בסדר"
וככול הנראה תצטרך וועדה ממשרד הרישוי.
לפני כחצי שנה הלכתי לפסכיאטר חדש הוא ראה אותי כמה פגישות ושאלתי אותו אם אני יוכל להוציא רישיון נהיגה ואם
הוא ייתן לי אישור להוציא רישיון נהיגה הוא ענה לי "אני יצטרך להכיר אותך יותר , ולפי מה שאני מתרשם ממך אתה יכול לעשות
הכול אין שום בעיה אם זה ואם הרופא שלך ירצה שאני ייתן לו אישור אני ייתן לו אך קודם אני יצטרך להכיר אותך"
שאלתי אותו אם אני יצטרך וועדה הוא ענה "לא בטוח שתצטרך אבל זה משרד הרישוי קובע ואולי תצטרך שיחה עם הפסכיאטר שלהם והפסיכולגים שלהם ואם הם יצטרכו ממני חוות דעת הם יקבלו".
לפני כשלוש שנים אני קבלתי פטור בצבא (21 נפשי) כי הם אמרו שהמסגרת של הצבא תהיה לי מאוד נוקשה ושאני ילחץ סתם
וזה לא בשבילי המסגרת הזאת.
השאלה אם אני יוכל להוציא רישיון נהיגה? או שאני יצטרך וועדה רפואית?
תודה מראש על התשובה
ערב טוב עורך דין ארבל,
רציתי לדעת האם אני יוכל להוציא רישון נהיגה עקב זה שאני מטופל אצל פסכיאטר,
אז ככה , אני בן 20 ואני מטופל אצל פסכיאטר כ 3 שנים, חשוב לציין שאין לי שום מחלה
נפשית . הבחנו אצלי בעיות רגשיות ובעיות התנהגות.
אני לוקח תרופה רספידיל 1.5 מ"ג לפני השינה.
לפני כלמעלה משנה שאלתי את הרופא משפחה שלי האם אני יכול להוציא רישיון נהיגה ואם הוא יכול לחתום
לי על הטופס הירוק שאני יוציא . הוא ענה לי "אתה תצטרך להביא לי אישור מהפסכיאטר שלך שהכל בסדר"
וככול הנראה תצטרך וועדה ממשרד הרישוי.
לפני כחצי שנה הלכתי לפסכיאטר חדש הוא ראה אותי כמה פגישות ושאלתי אותו אם אני יוכל להוציא רישיון נהיגה ואם
הוא ייתן לי אישור להוציא רישיון נהיגה הוא ענה לי "אני יצטרך להכיר אותך יותר , ולפי מה שאני מתרשם ממך אתה יכול לעשות
הכול אין שום בעיה אם זה ואם הרופא שלך ירצה שאני ייתן לו אישור אני ייתן לו אך קודם אני יצטרך להכיר אותך"
שאלתי אותו אם אני יצטרך וועדה הוא ענה "לא בטוח שתצטרך אבל זה משרד הרישוי קובע ואולי תצטרך שיחה עם הפסכיאטר שלהם והפסיכולגים שלהם ואם הם יצטרכו ממני חוות דעת הם יקבלו".
לפני כשלוש שנים אני קבלתי פטור בצבא (21 נפשי) כי הם אמרו שהמסגרת של הצבא תהיה לי מאוד נוקשה ושאני ילחץ סתם
וזה לא בשבילי המסגרת הזאת.
השאלה אם אני יוכל להוציא רישיון נהיגה? או שאני יצטרך וועדה רפואית?
תודה מראש על התשובה