אישור מעסיק

מספיק מטלה אחת בלשון ה NOC

תבחרי את זו שהכי מתאימה למה שעשית, ולשם התואר של התפקיד לפי ה NOC , השתדלי להעתיק מילה במילה או בשינויים קלים מאד, אם יש לך שתי מטלות מתאימות זה בכלל נפלא, אבל אחת מספיק, לא צריך את כולן.

אם הגשת תיק מפושט יש לך שנה

להגשת המסמכים התומכים. אם הנוסח של מכתב ההעסקה שבידך שונה מהותית מ תיאור ה NOC שלגביו אתה מבקש את הניקוד על ניסיון תעסוקתי, עלולה להיות בעיה, אני מציע שתנצל את השנה הזו, לנסח מכתב חדש בלשון ה NOC ולבקש את המעסיק להדפיסו על נייר מכתבים של החברה.

למה רק שנה להגשת המסמכים התומכים?

לא מגישים אותם רק שהשגרירות פונה אליך כעבור 30 חודשים?

הייתי צריך לכתוב "לפחות שנה"

לדעתי ראשוני המגישים מ תחילת ספטמבר 2006 יקבלו 14-16 חודשים מיום ההגשה את המכתב שאומר להם "נא להגיש את התיק מחדש באופן מלא תוך 4 חודשים מהיום"......כמובן שאם מספטמבר ועד פברואר נערמה שם ערימה של אלפי מבקשים בגלל המלחמה והשחיתות (הקצב הרגיל היה כ 250 מבקשים לחודש ב 2004-2005) הקצב יואט בגלל העומס וההערכות של 30 חודש יתממשו, הם לא בנויים בתל אביב כניראה לטפל תוך שנתיים ביותר מ 250 בקשות לחודש.....סיבה נוספת להאטה היא שגם אם הם היו מקבלים תגבורים ב כ"א לפעמים כדי לשחרר פקקים, יש להם היום במחלקה אחרת בהגירה תורי ענק של קנדים מבטן ומלידה שלא יכולים לצאת יותר לארצות הברית בלי דרכונים, מה שגורם לתורי ענק של מבקשי דרכונים. אולי זה משפיע. לא יודע אמרו פעם שלקרני הגאמה יש השפעה על ציפורני החתול...לך תדע....

ZS CA

New member
קצת סדר בדברים,האם זה קריטי או עלול

ליצור בעיה אם לא רשמתי את OCCUPATION זהה לקוד ה-NOC . לדוגמא האם היה צריך לרשום 2171=Information Systems Analysts and Consultants מה לגבי ה- MAIN DUTIES ,האם הייתי צריך לרשום את התפקידים מתוך פירוט 2171. אני קצת חושש מהטעות הזו,אם אכן נעשתה.

vic14

New member
חשוד , לא ?

האם זה לא נראה חשוד לשגרירות כאשר הם רואים העתקה מה-NOC ? למה לא לרשום במילים שלך ?

לא, זה לא חשוד. מקצוענים

בתחום ההתנהגות הארגונית וניהול משאבי האנוש משתמשים בציטוטים המדוייקים לצורך שמות ותיאורי תפקידים, ההוראות גם אומרות, שאתה צריך להוכיח באמצעות מכתב מעסיק שעשית את הדברים שמתאימים ל NOC מסוים. בשביל זה ה NOC קיים, ליצור שפה אחידה אצל כל מי שעוסק בעולם העבודה. לכן זה טבעי שמנהל משאבי אנוש בפירמה, נותן לך מכתב שמועתק מה NOC של המקצוע, ושאת מצטטת את זה בטופס. המכתב הוא רק אישור משפטי בעל תוקף חוקי שמאשר שהניסיון שלך הוא באמת בתחום המבוקש. זה מקל על קצין ההגירה שלא צריך לקרוא שש פעמים את הטופס ואת המכתב, ולנחש עם הניסיון שלך באמת מתאים ל NOC.

ZS CA

New member
כשהגיש את הטופס מחדש אוכל לשנות

חלק מהפרטים ,כלומר לדייק יותר כמו שאתה אומר.זה לא מראה על חוסר עיקביות בפרטים או משהו כזה. גם בסעיף היכן לגור בקנדה רשמתי טורונטו למרות שעדיין לא החלטתי היכן אגור.

כשתגיש את הטופס מחדש

אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה, זה לא ארצות הברית והגרין כארד.... אם יש סתירות של ממש אולי תהיה בעיה, אבל עם שינויים סמנטיים? או בחירת NOC מתאים יותר אבל קרוב ממש לא תהיה בעיה.

למעלה