הזה- סוף סוף הגיע הזמן...השאלה היא האם אנחנו באמתצריכים את האפשרות הזו- אני אישית לא צריך את זה, למרות שלH320 שלי יש את האפשרות הזו...אני לא רוצה שיהיו עיניים כאילו לא ישנתי שבוע שלם וכאב ראש כאילו דפקו לי עם פטיש אוויר בראש כמה שעות טובות, לא תודה רבה אפל אבל אני לא מתכוון לקנות את זה! אני מעדיף לחכות שיצא הננו עם מסך יור טוב ממה שיש עכשיו ואז אני אשקיע את הכסף; אבל זה רק אני חבר'ה
באמת מה שאפל עשו היה דבילי, זה לא ממש אייפוד וידאו כמו שציפו-PMP אלא אייפוד רגיל בעל תכונות של ניגון וידאו בזמן קצר להפליא, הגדילו את המסך בחצי אינצ' וזה תופס על רוחב המכשיר, קצת מסורבל יהיה להחזיק אותו כעת.. אולי מה שכן טוב בזה זה שיש יציאת TV, אבל זה גם היה לאייפוד הרגיל ובטח באייפוד לינוקס יסדרו שזה יראה גם סרטים.. ד"א מה הFPS שלו מישהו יודע?
או בעברית (איך היה השיר? ספיט דה לנגוויג' אוף דה היברו מאן?) = פריימים בשניה. זה ניראה לי כיום מכשיר טוב יותר ממה שיש לי כרגע ביד (לבנת נפץ שחורה של אייריבר) בגלל כמב סיבות: הרדיו כמעט לא בשימוש (לפחות לא באוטו). המסך כאן גדול יותר. טעינה מאוד מהירה של המכשיר (הוא ישן לא סגור). נוחות ניווט של האייפוד. הוא דק יותר מהאייריבר (וגם יותר דק ממקודם). המכשיר מציע הרבה דברים לא רעים יחסית. (לא חסר לו פאקים אבל זה להודעה אחרת).
אני יודע מה FPS אומר התכוונתי כמה FPS למכשיר, תרשום תוספות ליתרונות שהוא נועד לנגן וידאו ועל כך בטח יש לו FPS גבוה, מסך גדול יותר מללבנה שלך, יציאה לטלויזייה.. ואיזה פאקים בדיוק יש לאייפוד(חוץ מהתוכנה והדוק קונקטור שמסרבלים אותו ככונן נייד)
אבל בעיקרון המחיר מאוד צמוד ליותר נפח. אני חושב שיש לאייפוד כל מיני בעיות של ביזבוז בטריה, המון תקיעות וסתם כל מיני דברים. בעיקרון כרגע הוא יותר אטרקטיבי וכאן דווקא ככל שהאייפוד מתקדם גם הנגן מתקדם באייריבר זה הפוך למי שלא שם לב. (ה100 היה בעל יותר פונקציות מ300 ועכשיו ה300 יותר מה10)
פלאש, צבעוני וגם נפח גבוה וגם כל מה שהאיייפוד מציע...אני אישית לא צריך את הוידאו, אם כבר וידאו אז ה PMP או משהו דומה לו אבל לדעתי זה גם מיותר, אם רוצים וידאו אז אפשר כבר לקנות את הנגן DVD הנייד של APEX שתומך גם ב DIVX.
שאלתי אם אתה מתכנן לקנות עוד נגן.. והאייפוד החדש הוא די בעל תכונות של PMP, יש לו 30FPS ומסך של PMPים לא יודע מה הגודל שלו(ואין לי כח לבדוקP=), אבל כמו הPMPים לאייפוד החדש יש יציאה לTV. אבל זמן נגינת וידאו עלוב(שעתיים ל30GB ו3 שעות ל60GB..), אז לPORTABLE MP הוא לא משהו..
יש לי את הH320 שהוא ממש מעולה בשבילי ומשמש בעצם עוד כונן כגיבוי ואני צריך לצבא פלאש קטן בכדי שמפקדים הדבליים שלי לא יחשבו שאני רוצה לפרוץ למערכת הצבאית או להכניס להם וירוס או משהו בסגנון...
אני אפילו לא חשבתי על זה והם בעצמם דוחפים בי שאני אעשה את זה, אבל אני סה"כ רוצה לשמוע מוסיקה. וממש אין לי עצבים על הרדיו והפרסומות שמה...
ואני צריך לצבא פלאש קטן בכדי שמפקדים הדבליים שלי לא יחשבו שאני רוצה לפרוץ למערכת הצבאית או להכניס להם וירוס או משהו בסגנון. מה?! איך הם הגיעו לזה לעזאזל?!