אישים יצא האייפוד וידאו

stardust19

New member
לך תבין את הצבא- אני נסיתי ולא

הצלחתי, אולי את התעזור לי אם זה

stardust19

New member
גם וגם... אפשר להשתמש בו מבלי שהם

ממש יראו את זה אבל לחבר למחשב אסור בתכלית האיסור. אפשר לחבר את הנגן לרמקולים ולשים את הנגן מאחורי הרמקולים . אבל נגיד ללכת בבסיס עם הנגן עליך לא ממש מומלץ.

וכך מתבטאת חוסר הידיעה של האנשים

לא שמעו על שום דבר חוץ מאייפוד וג'נריים..

Valer

New member
יש לי כל כך הרבה להגיד על האפל

האלה ובפרט על המכשיר החדש הזה שלהם, טוב שהם לא מוציאים מכשיר חדש לגמרי בשביל משהו שהמכשיר הקודם שלהם היה טכנית מסוגל לעשות, שוב אחרי שכולם כבר קנו את הדור הקודם אחרי ההכרזה של נאנו וכמובן הקנייה שלו, פתאום הם מוציאים מכשיר "חדש" צובעים אותו בשחור, ושוב מפעילים את מכונת הכסף המשומנת שלהם, למרות שקיימים מכשירים ברמה כזו ואפילו יותר גבוהה, כגון הiriver 320 ו 340, ולא הם לא ישחררו מוצר שמשתווה למכשיר המופלא U10 של iriver, אלא משהו שפשוט לא מקדם את הצרכן לשום מקום רק מוציא וחולב ממנו כסף, ומה עשינו בזה ?!התשובה בגוף השאלה חברים, עוד כסף לאפל. ומה מחר ? אחרי שכולם יקנו את הדור הזה, יוציאו משהו דומה לU10 שאגב כולל משחקים, סרטים משחק ענק,שעון, שעון מעורר, סוללה הרבה יותר טובה,שלט רחוק, תחנת עגינה נהדרת,רדיו ועוד הרבה. כשאר iriver כבר יפרצו את הדרך עם המכשיר הבא וכל זה במחירים נמוכים הרבה יותר. זה לא העתיד וזה לא התחשבות בצרכן, זה שימוש של כל דבר שרע למען יצירת מונופול לבן, שעכשיו אפשר להשיג אותו בצבע שחור, כל הכבוד אפל עשיתם את זה שוב.

orimaor

New member
שימו לב מה אפל עושה פה

באפל רצו שיהיה להם נגן ווידיאו אבל כדי להכניס אותו בצורה אגרסיבית לשוק הם הופכים אותו לנגן היחיד בהיצע שלהם (שמשתמש בדיסק קשיח). וכך תוך כמה חודשים אפל תוכל להגיד שהיא שולטת בתחום נגני הווידיאו(איפה שרוב החברות האחרות נכשלו) וגם בתחום נגני הדיסק קשיח "הרגילים" משום שרוב האנשים (בעיקר בארה"ב שהיא השוק הגדול בעולם) עדין מעדיפים לקנות את האייפוד על חברות אחרות. וכך אפל ממשיכה לייצב את השליטה שלה בשוק הנגנים שנראה היה דווקא שהשליטה הזאת התערערה בחודשים האחרונים. מסיר את הכובע בפני ג'ובס

מה מפריע לך?!

נו אז מה אם הם לא מוכרים את הקודם, הם עדיין מוכרים באותו מחיר אז לצרכן זה יוצא עדיף, ואין להם לאן להוריד את הקודם כי אם הם רוצים שהוא עדיין יקבל מחירות הם צריכים לשים ביניהם הפרש של משהו כמו 50$, שזה יפגע במכירות של הנאנו, ולשים נגן חדש במחיר גבוה יפגע המכירות של החדש, אז הם נתנו לך יותר באותו מחיר, תגיד תודה.

Valer

New member
מפריע לי

זה שפתאום הם מוכרים את אותו המכשיר כדי למצוץ כסף ולדפוק את כל אלה שכבר רכשו הרגע אייפוד.

מה?!

למצוץ כסף?! מה הקשר?! אסור לחברה לצאת בליין חדש?! ולדפוק את אלה שקנו הרגע.. כן זה באמת קצת מבאס שכזה מסתורין אופף את החברה ואתה לא יודע מתי ומה היא תוציא, לעומת אייריבר שמפרסמים עוד מראש.. אבל לפי מדיניות ההחזרה מי שקנה עד שבועיים לפני שיצא יכול להחזיר..

orimaor

New member
לא הבנת את הכוונה שלי

לי באופן אישי לא מפריע. למי שצריך להפריע זה באמת אלה שקנו נגנים של אפל לפני כמה שבועות. אני סה"כ רשמתי שאני מתפעל מהחשיבה העסקית של אפל.

shay0600

New member
יווווווו איזה מזל.

התחלתי לחסוך כבר לאיפוד נאנו ונישארו לי עוד 200 שקלים חחח.. אני אמשיך לחסוך לאייפוד וידאו

meidos

New member
אם יש סיבה שכדאי קנות אותו

זה רק בשביל לראות אבודים!

Valer

New member
אבודים אני רואה מצויין

גם על הiriver 340 שלי ואני עושה את זה כבר מספר חודשים טובים...

meidos

New member
זה באמת כדאי לראות ככה?

זה נראה פצפון אני צורב לsvcd מוריד ורואה ממש חמש שעות אחרי שהפרק יותא בארה"ב. מי צריך תירגום?

למעלה