אישי מידי..

בואר

New member
תתפלאו,../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

אבל ברוקי האחרון (26-27.12) בסביבות 3 לפנות בוקר-הייתה הנשיקה הראשונה שלי (
) אה, והיו קצת נגיעות (שלו בי) אבל חוץ מזה-לא היה לי כלום... *מעין תמימה* נו, תאתגרו אותי!

נווווווו../images/Emo163.gif

כ** א*ק ע*ס בגלל שאת לא בתולת.......פה...
אני אומרת זית ירוק... אבל יש לי משהו... מה הפנטזיה המינית שלך....?(אם לא שאלו את זה אז.... תעני) ואל תגידי לי 20 כושונים עומדים וקצפת עם דובדבן במעל... כי.... כי.. זה לא נחשב...!!

בואר

New member
הממ../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

נימנימנימנימנימ... האמת בעקרון זה על ידיד ממש טוב שלי (לא עושה אאוטינג וחושפת שמות!) אני לא אלאה אתכם בפרטים כי הם לא מעניינים בעיקרון, אני חולמת על להתנשק איתו ו.. הממ.. *מעין חושפת את כמה שהיא לא באמת תמימה כמו שכולם חושבים* בגלל שכבר התנשקנו... ני מפנטזת על קצת מעבר לזה (לבורים שביניכם-לרדת לו...)

בואר

New member
שאלה קלה, והתשובה: ../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

first of all-אין לי חבר (לצערי...האמת, אף פעם לא היה לי...) ושנית-המפ..מבחינה מינית או בכלל? מבחינה מינית-אני לא יודעת, אני סך הכל בת *14* ועוד יחסית תמימה, אבל ברמת העקרון (אם יהיה לי חבר אי פעם, מה שכרגע לא נראה כאילו יתקיים) אני חושבת שכן הייתי רוצה (בשלב מסויים) שירד לי... בכלליות-הייתי רוצה שחבר שלי יהיה מישהו שאני יכולה לחבק בסרטי אימה (אני פחדנית גדולה) או סתם להתכרבל איתו ולא לעשות כלום.. והכי חשוב-שלא ינסה לדרוש ממני לעשות דברים שאני לא מוכנה אליהם... נו, עוד משהו? תתקילו אותי...

בואר

New member
תשובה../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

לא, לא עישנתי סיגריה (אלא אם זה נחשב כשהתשקתי עם מישהו ששאף מהסיגריה רגע לפני...אני מעשנת פסיבית בעקרון) ולא, גם לא סמים ואפילו לא נרגילה כלום *מעין תמימה*

בואר

New member
נימנימנימ...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

עם אמא-חביבים, השתפרו בזמן האחרון עם אבא-כנ"ל עם אחותי (22)-רע, אבל משתפר עם אח שלי (19)-אין ממש יחסים, אנחנו לא מדברים אף פעם (צבא) בעיקרון-יחסים חביבים אני עדיין שונאת אותם

בואר

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

*שיעול* אאוטינג *שיעול* איפה אני גרה? במערבית ברח' לבונה רוצה לקפוץ לבקר? אתה נשמע דווקא

למעלה