|אישלגToday's McWeekend

Charley XD

New member
../images/Emo23.gif אני יודעת ... הבריטי שלי!! כבר אמרנו

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נחשי מה אשד עושה !? כן היא ישנה XDDDDD נכון ! לא זכרתי זה היה ככה .. צבי צו XD אוהבת אותך המון המון המון (וגם את אור !)

lotem levi

New member
איחור ענקקקקקקקקקקק

שיר השבוע של מקפליי: - שיר השבוע לא של מקפליי: tarja turunen- sing for me להקת השבוע: נייטוויש אלבום השבוע: tarja turunen- my winter storm קליפ השבוע: tarja turunen- i walk alone תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- גיבורים, סרט- ג'יה (אחד היפים והעצובים שראיתי) משהו שהכעיס אתכם השבוע: 70 בהנדסה =\ משהו ששימח: חברה קנתה לי דיסק משהו שעיצב: - ציטוט השבוע: המורה למת': את בשיעור אומנות? אני: למה?! *נבהלת* המורה: לא...את החוג אומנות בבצפר? אני: אההה..כן, למה? המורה: כי יש לך סגנון כזה...של אומנית אני: *צוחקת* תודה מתנגן בראש / בפלייליסט:- תמונת השבוע:

טם-דם-דם-פדם ../images/Emo67.gif

שיר השבוע של מקפליי: Umbrella ובערך כל האלבומים שלהם ^^
שיר השבוע לא של מקפליי: The Killers - When You Were Young The Killers - For Reasons Unknown The Killers - Read My Mind Kelly Clarkson - Walk Away MCR - Teenagers Arctic Monkeys - Teddy Picker Sugababes - About You Now Nickelback - Rockstar Toni Basil - Hey Mickey חרישה כל השבוע טחחחח XDD Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You) Sean Kingston - Me Love Natasha Bedingfield - Soulmate Natasha Bedingfield - Unwritten Blink 182 - Dumpweed Blink 182 - Rollercoaster Blink 182 - All The Small Things Timbaland Ft. One Republic - Apologize ועוד כמה שאני לא זוכרת
להקת השבוע: מקפליי!
אלבום השבוע: McFly: Wonderland, Just My Luck, Motion In The Ocean
קליפ השבוע: McFly - Umbrella
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- UCAP החדש!!
סרט- אין.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ.. עבודה מחורבנת בספרות ><
משהו ששימח: הUCAP החדש מדהים ^^
, סיימנו את העבודה
, הייתי עם אור אצל אורטל (צ'רלי) והיה הזוי חחחחח XD, יומולדת לידיד D:
משהו שעיצב: לא נראה לי שהיה.
ציטוט השבוע: אין לי כוח, הרוב אצל אורטל חחחחחח נו מ'ני אעשה, אני ממש עצלנית לאחרונה. XD
מתנגן בראש / בפלייליסט: McFly - Easy Way Out
תמונת השבוע: דאגי, כרגיל D;
שיהיה לכן שבוע מעולה!

Charley XD

New member
אחח איזה יפה אתה היו... ../images/Emo99.gif

וברור שיהיה הזוי !! את איתי פור בלאדי גאד סקס ! (XDD)

just orr

New member
הווו סופסוף שמעת את Easy Way Out? ^^

הגיע הזמן! XDDDDD חעחע את האלבומים שמעת אצלי
ואכן היה כיף-הזוי ביום שישי-שבת XDD אוהבתותך

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo215.gifנגמר...

שיר השבוע של מקפליי: Transylvania,youv'e got a friend שיר השבוע לא של מקפליי: Plain white T's-hate Plain white T's-all that we nedded Plain white T's-figure it out simple plam-when i'm gone להקת השבוע: Plain white T's אלבום השבוע: ההההמממ... קליפ השבוע: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שישי הפוך משהו שהכעיס אתכם השבוע: שחברה טובה שלי אמרה על חברה אחרת שהיא מרכלת עליי וכאלה וזה בכלל לא היה נכון. משהו ששימח: קעקוע קעקוע קעקוע אהה כן ותעודת זהות. משהו שעיצב: =[ ציטוט השבוע: סנדביץ'[סיון]:"יאוו... כאב לך?? אוי זה נשמע כאילו סיפרת לי שאת כבר לא בתולה XD " חחחחחחחחחח שהיא שאלה אותי על הקעקוע.. שירוצ'קי[חברה שלי]:"אמרתי לא לקחת קשה נכון? יאללה מי יודע מה יקרה עוד שנה וחצי?? אולי את תהיי באמצע סיבוב הופעות מטורף עם בעלנו? לכי תדעי.." חחחחחחחח זה הרג אותי! דיברנו על טיול אחרי ביצפר והתחלתי לקחת רציני כאילו זה כבר מחר ובעלינו הכוונה לדאגי מתנגן בראש / בפלייליסט: pinball wizard תמונת השבוע: דאגי הסקסי שלי

למעלה