איש ירוק עשוי ברוקולי!

Tatu4Taty

New member
איש ירוק עשוי ברוקולי!

לכל חובבי הברוקולי מביננו :) 1) לוקחים את הברוקולי, חותכים לו את הפרחים (הלמעלה שלו, מה שאוכלים). {אם אתם ממש מתעקשים ורוצים שזה יראה כמו אנט משר הטבעות אפשר להשאיר קצת בתנאי שהבסיס לא ארוך מדי} 2) בשלב הזה אמור להישאר לכם הבסיס, משהו שנראה כמו גזע עץ לא כל כך רחב, וירוק. לוקחים סכין ומתחילים להוציא מהברוקולי את הבטן (פשוט הופכים אותו לחלול). 3) אם התמזל מזלכם ויוצא מבסיס הברוקולי מין "ענף" יחסית גבוה, תחוררו בשני צידיו עיניים (ואם לא התמזל מזלכם, תחוררו עיניים איפה שבא לכם). 4) עוד חור גדול מתחת לעיניים בשביל הפה (רצוי כמה שיותר קרוב לבסיס) והאיש הירוק מוכן. 5) לוקחים נר קטן (כזה שמחלקים לקבלות שבת), מורידים לו את הבסיס המתכתי ומדליקים אותו מתחת לאיש הירוק (איזון דרוש בשלב הזה). הרי לכם איש ירוק לתפארת! לחילופין, אפשר לשים על הנר קטורת קונוס או צמח כלשהו (למטרות קטורת כמובן) והאיש הירוק שלכם גם מחשש :p בהצלחה!

Tatu4Taty

New member
עצה

אחרי התלבטות ממושכת החלטתי שעבר זמנו של האיש הירוק עשוי הברוקולי שלי. הם מסריחים אחרי לא הרבה זמן.. ;/ נו מילא. זה יצירתי בכל מקרה.

Tatu4Taty

New member
זה לא זה

זה האש שמחממת את הברוקולי מבפנים (והריח של הברוקולי בכלליות)..

Tatu4Taty

New member
כל גילוף מסוים בירק

מביא את ריחות הירק איתו :) או שאתה סבלני לריחות, או שלא...

ToryMaster

New member
אויש איחס

זה כמו אלה שלא מתקלחים או לא שמים דאודורנט ומזיעים נורא, אבל מצפים שקצת בושם יעלים את זה.

RainBird

New member
זה עדיף מהזעה וחוסר דיאודורנט מבלי לשים קצת בושם... או בעברית, מקלחת צרפתית.

Tatu4Taty

New member
אני לא בנאדם של ניחוחות

במיוחד בגלל שאני אלרגי להמון ריחות (ודברים אחרים). אני גם לא מוצא את הטעם בלנסות לשמר. זה לא מריח טוב אז זה הולך לפח.. זה לא כאילו שאין עוד ברוקולי בעולם :) את התמונה ניסיתי להעביר מהפלאפון למחשב, ולא כל כך הלך לי. אולי אני אנסה שוב מאוחר יותר.

tontie

New member
../images/Emo3.gif

למה סיפרת שזה מסריח? עכשיו אני לא אכין לי כזה בגללך (רק בגללך!) אהבתי את הרעיון חחח ואת ההתלהבות שלך מזה D:

Tatu4Taty

New member
אל תתן לזה לעצור אותך!

זה כיף לא נורמלי :p אני שמח שאהבת את הרעיון. שבוע הבא בטח יהיה כרוב ניצנים, ואז אני אחשוף את המתכון שלי לעיצוב מגדל של גונדור ועליו בליסטה!

MetalSinagouge

New member
אגב... חג שמח?

או שמה עליי לומר עצוב? אני לא יכול להחליט האם יום טיפוסי שהתרחש לפני 1973 שנים בממלכה הרומאית (שבה כידוע נפוץ התחביב של קישוט 2 קורות עץ מאונכות בבן אנוש) אמור להיות מצויין בצורה כלשהי.

שנת 33 לספירה

הצליבה המפורסמת ביותר בעולם. לא בדיוק ממלכה רומאית, כי אם פרובינקיה.

MetalSinagouge

New member
בוודאי.

למרות שאני די בטוח שבארוחה של 13 (666) אנשים די קשה לקבל חלק טוב.

למעלה