איש ירוק עשוי ברוקולי!

RainBird

New member
ואיך השירות? משהו? לא משהו? ובכלל מה הגישו? הייתה מנה צימחונית?

מה שבטוח,

היה בשר
והיה דם
. Hoc est Corpus Meum

RainBird

New member
אז תגיד שזו מסיבה גותית עם Theme ערפדים. בעסה שפיספסתי.

MetalSinagouge

New member
הארוחה הייתה יהודו-אשכנזית טיפוסית

אתה יודע, מרק קניידעלך, מצות מדם של תינוקות נוצרים שלא נטבלו, גפילטעפיש..

MetalSinagouge

New member
חחח What the HELL was I thinking...

ככה זה כשמנסים להיות מבדרים כשהמצב לא מאפשר :\ בעצם גם לא היה Hell אז, לפחות לא במושגי א-לה 66666666666666666.

RainBird

New member
*היה* שאול של אש בהינדואיזם ולדעתי גם יותר מאחד.

MetalSinagouge

New member
מפתיע שביקרתי בהרבה אבל עדיין

אני שוכח את ההיסטוריה שלהם. אוקיי זהו. מספיק. אני מצטער שנאלצת לחזות ב4-5 תגובות אחרונות שכתבתי.

EvilFlame

New member
חחחחח

בהתחלה בקושי הבנתי על מה אתה מדבר כי התגובות לא היו מנוסחות בצורה שאני ממש מבין אבל מילא.. חחח אגב אז לא היה כזה דבר תינוקות שלא הוטבלו אז אולי היו ילדים שלא נימולו חחחחחחחחחחחח. בכל אופן היה שם מצה/לחם ויין ובטח גם גזר בגפילטע

EvilFlame

New member
כאילו אכפת לי מזה שהיא היתה או לא

אגב שים לב למשהו מצחיק בחתימה שלך פרק יג'=13 (מספר של מזל רע) פס' 18 שזה תוצאה של 6+6+6. זה נשמע לי די אירוני שכך זה יצא אבל I DONT CARE.

MetalSinagouge

New member
כן שמתי לב :)

יש איזה אתר אחד שמראה מיליון ואחת משוואות של איך אפשר לקבל את 666. Here goes the Bible code :S

MetalSinagouge

New member
אתה מעין מומחה במסע אסטרלי, נכון?

מה השיטה שלך בקשר לזה? בנתיים הדבר היחיד שבערך נתן לי סימן עלוב של התקדמות היו הרעידות הקצביות שהרבה מדברים עליהן, זה קרה רק פעם אחת, והן נוצרו עקב הוראות שקראתי בקשרל טראנס מJoy Of Satan.

EvilFlame

New member
אני לא מומחה לזה

אני פשוט מבצע את זה פעם ב... קראתי את ההסבר שם קראתי הסבר באתר בעברית וחשבתי לבד איך לבצע את זה גם שלחתי לך פעם הסבר פחות או יותר לגבי זה... אבל אחרי שהרבה זמן לא ניסיתי ניסיתי שוב לאחרונה ולא ממש יצא לי גם כי די הפריעו לי אבל גם כי אישית צריך להתאמץ הרבה במחשבה על לראות צורות חפצים דמויות וכאלה כמעין חימום אבל שיהיה. תנסה לעשות את זה בדרך שלך מקסימום אם אתה רוצה אני אשלח לך הסבר בפרטי.

MetalSinagouge

New member
KK

תודה, אני אתאמן שוב על זה. אני משתמש גם בעזרים כמו תוכנה בשם Brain Wave Generator שהיא לא הכי מועילה לי אבל מכוונת את החלימה שלי לאחלה דברים.

EvilFlame

New member
בדקתי בקשר לטראנס

אחלה דבר רצוי להשתמש בזה זה יכול לעזור המון. אגב יש מדיטציות אסטראל מיוחדות שם תסתכל על זה אולי זה יתן לך רעיון אני לא ממש משתמש בשיטה כי זה לא ממש לגמרי העסק שלי אני פשוט בא לפעמים אל המקדש הפנימי יותר.. שבת שלום.

למעלה