בהתחלה בקושי הבנתי על מה אתה מדבר כי התגובות לא היו מנוסחות בצורה שאני ממש מבין אבל מילא.. חחח אגב אז לא היה כזה דבר תינוקות שלא הוטבלו אז אולי היו ילדים שלא נימולו חחחחחחחחחחחח. בכל אופן היה שם מצה/לחם ויין ובטח גם גזר בגפילטע
מה השיטה שלך בקשר לזה? בנתיים הדבר היחיד שבערך נתן לי סימן עלוב של התקדמות היו הרעידות הקצביות שהרבה מדברים עליהן, זה קרה רק פעם אחת, והן נוצרו עקב הוראות שקראתי בקשרל טראנס מJoy Of Satan.
אני פשוט מבצע את זה פעם ב... קראתי את ההסבר שם קראתי הסבר באתר בעברית וחשבתי לבד איך לבצע את זה גם שלחתי לך פעם הסבר פחות או יותר לגבי זה... אבל אחרי שהרבה זמן לא ניסיתי ניסיתי שוב לאחרונה ולא ממש יצא לי גם כי די הפריעו לי אבל גם כי אישית צריך להתאמץ הרבה במחשבה על לראות צורות חפצים דמויות וכאלה כמעין חימום אבל שיהיה. תנסה לעשות את זה בדרך שלך מקסימום אם אתה רוצה אני אשלח לך הסבר בפרטי.
אחלה דבר רצוי להשתמש בזה זה יכול לעזור המון. אגב יש מדיטציות אסטראל מיוחדות שם תסתכל על זה אולי זה יתן לך רעיון אני לא ממש משתמש בשיטה כי זה לא ממש לגמרי העסק שלי אני פשוט בא לפעמים אל המקדש הפנימי יותר.. שבת שלום.