איתברר מסיבת בריכה 27.6

איתברר מסיבת בריכה 27.6../images/Emo25.gif

שלום לחברים היקרים רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים אולי בתאריך 27.6 יש מסיבה בבריכה ליד הלן קלר בשעה 19:00 בערב אז מי שיודע את זה שיודיע לי על כך כי לפחות אני שמעתי ממישהי אחרת אז באמת לא הבנתי אותה ואני רוצה לשמוע אותכם אז בבקשה שלחו לי ותודיעו לפחות אני לא יודע מהו הכתובת המקום אז תיבררו על זה בתודה חגי יוסף "נשקן-מעולה"

המרחפת

New member
אתה מדבר על מסיבת הסיום של שמע

קבוצת הבוגרים עושה מסיבת סיום בסגנון השרדות במים יום חמישי, 27/6/200/ בשעה 18:00 בבריכת גלית. רחוב וינגייט 3, יד אליהו תל אביב. זה מאחורי היכל הספורט יד אליהו, ואכן במרחק כמה דקות מבית הלן קלר. יש כל מיני אטרקציות וכו. אני בעיצומו של מבצע לסידור החדר שלי לכבוד שיחרורי מחוק לימודיי התיכוניים, אז מצאתי גם את הנייר הזה, בין השאר.

שחיה בבריכה?../images/Emo25.gif

תודה לך המרחפת על ההודעה שהודעת לי רציתי לשאול אותך האם הולכים לשחות בבריכה או שלא שוחים? אז כמה עולה הכניסה? ומה הכולל?

Catty

New member
בטח ששוחים!!!!! אז למה ללכת לבריכה

אם לא?! ברור ששוחים.

הודעה לקטי../images/Emo25.gif

תודה לך קטי חתלתולה אני אולי אבוא לשם הישתדל אז אני יביא איתי בגד ים גם את באה לשחות? אבל לא אמרת לי כמה עולה הכניסה ומה כולל שתיה יש? אוכל יש? מה עוד אולי מוסיקה?

Catty

New member
אני לא יודעת על זה כלום

ועדיין "קטנה" מידי מכדי לבוא לשם...

עכשיו אני יודע../images/Emo25.gif

לקטי עכשיו אני יודע שאת קטינה ולא ידעתי את זה אז תודה על העזרה וגם אני אעזור לך בשמחה בתודה חגי יוסף "נשקן-מעולה"

המרחפת

New member
פרטים נוספים

קטי אמרה שהיא קטנה ולא קטינה, יש הבדל(למרותש היא עונה לשתי ההגדרות). מסיבת סיום חגיגית באווירה של קיץ בבריכה בסגנון הישרדות במים. מסיבת הקיץ תתקיים ביום חמישי ה-27/6/2002 בשעה 18:00 בבריכת גלית, רחוב וינגייט 3, יד אליהו, תל אביב (מאחורי היכל הספורט יד אליהו). בתוכנית: הקרנת תקציר של סרט וידיאו- מה עשינו השנה? חלוקת מדליות לשחקני הספורט משחק ענק בבריכה סגנון השרדות במים עם מזרנים מתנפחים בתוך המים. מובטחת לכם הפתעה גדולה כפרס קבוצתי שחיה חופשית בבריכה ובמגלשות המים פופקורן, גלידות, ברד, קרפ, שערות סבתא- חופשי כיבוד קל ופירותה עונה שעת סיום: 11:30 בלילה דמי כניסה לחברים : 40 ש"ח דמי כניסה לאורחים: 50 ש"ח עליכם להביא: בגד ים, מגבת, בגדים להחלפה, בנות: כובע ים. ובמיוחד לבוא עם הרבה כוחות פיזיים, מצב רוח טוב וראש פתוח לצחוקים. שימו לב: עליכם ליצור קבוצות מתחרות בנות 10 אנשים ולרשות את כל שמות המשתתפים אצל רוית בפקס לשמע 03-5712017

Catty

New member
אולי זה מה שאת מרגישה

לי לא בדיוק יש גיל. אבל כן, אני קטינה.

לא איכפתי קטינות../images/Emo25.gif

אל תעלבי קטי באמת שאל איכפת לי להיתכתב איתך אם את קטינה או שלא פשוט אנחנו לא יוצאים בכל זאת ולא יותר מזה פשוט בתכתבים בכייף בשביל שיעבור הזמן חוץ מזה זה לא בושה אל תקשיבי לאחרים על זה בתודה ממני חגי יוסף "נשקן-מעולה"

Catty

New member
אוי ברצינות, כל מה שאתה מחפש זה

עוד מישהי ל**** אותה, עובדה: " פשוט אנחנו לא יוצאים בכל זאת". כל אחת שבגילך קודם תבדוק אם אתה יכול לפתח איתה קשר רומנטי ורק אז אם התשובה שלילית, תחליט להיות ידיד שלה, למה? מצטערת שאני נשמעת כזאת ביקרותית ותוקפת. עמך סליחה. ו"לא אכפת לי להתכתב איתך"? למה שיהיה אכפת?! רוצה לראות הודעה ששמתי באיסיקיו על AWAY? הנה: "רק מעטים ימצאו את המפתח לליבי {לא התכוונתי מבחינה רומנית, יש לי כבר מישהו בלב שאני מאוד מאוד אוהבת ואני מברות המזל שהוא מחזיר לי אהבה.} אלה שיעניינו אותי לאורך מחשבותי עליהם אשים עיניי בהם אשתעשע בטרפיי יבורכו אלה אשר הם אותי מעניינים
" אוי בזמן האחרון אני משתמשת יותר מידי בסיסמאות, אבל זה כיף. וסליחה חגי, על התוקפנות, קבל זאת ככנות.

Catty

New member
כל מה שניסיתי להסביר בהודעה ההיא

שמצטערת חגי, אבל אתה שקוף. נ.ב. למרחפת, אנא אל תמחקי את ההודעות, אין פה קללות, רק ביקורת.

אין לך נימוסים.../images/Emo25.gif

לקטי שלום ידעתי שאת קטינה ושמתי לב שאת צריכה ללמוד נימוסים שקוף? זה לא המילה מתאים בשבילך אני רוצה שכל אנשים חירשים ושומעים שידעו שבמדינה שלנו צריכים לשמור על השקט וגם את הניקיון כמו בארצות הברית יש חברים נחמדים ולא מדברים על המילה שקוף וגם מה שיש לך כנגד עם החברך זה המשפט קשה בשבילך אני יודע זה בשביל מבוגרים לא משנה אבל בכל זאת את תביני בקרוב שתיגדלי ותידעי אבל אני חושב שאת צריכה לבקש מההורים שלך שילמדו אותך נימוסים זה באמת חשוב ואני לא רוצה להיתווכח איתך באמת רציתי לעזור לך אם לא רצית עזרה אז לא צריך אני בכלל לא דיברתי איתך דברים שפוגעים אותך אז אני חושב שעלנו להפסיק לישלוח תגובות דרך אגב: אני לא מעוניין לישלוח הודעות כתובות עם קטינות עכשיו אני מבין שהן לא לומדות נימוסים המחרפת יודעת להיתנהג יפה יש לה נימוסים רואים ששווה לדבר עליה והיא מספיק מבוגרת בשביל אנשים כאן למרחפת: היית נהדרת ותודה שאת עוזרת לי בכמה דברים שעלי לדעת ואני מצטער ששמתי את המספר הפלאפון שלי והפקס הפעם אני לא ישים כי לפחות דרור חביה סיפר לי עלייך אז תודה לך. בתודה חגי יוסף "נשקן-מעולה"

Catty

New member
לפני שתחשיב את עצמך כ"מבוגר"

קודם כל טפל בהתבטאות בכתב שלך... ותאמין לי, אנשים שמכירים אותי אישית ישמחו להפריך את טיעונך, כי הם יודעים שאני מאוד מנומסת. (אך למה לי להפריע למנוחתם רק בגלל איזה "מבוגר" כמוך...) ושוב, אתה מאוד שקוף. החלטת שאני פוגעת ב"אגו" שלך. חבל, ניסיתי להמנע מחיכוך.

Catty

New member
ההודעה הזאת מיותרת (השניה לא.)

והתכוונתי לא להתבטאות בכתב אלא לניסוח.

Catty

New member
בעיקר התכוונתי לדקדוק.

ואתה מאמת שקוף, יש לך רגשות עליונות על קטינים. ואמרת שאתה רק רצית לעזור לי. במה?! האם ביקשתי?! אתה סתם מנסה לטהר את שמך שאתה זיהמת. אתה עוד אומר שמילים מסויימות שלורות למבוגרים בלבד, הו, באמת?! (בציניות אם לא הבנת!) ואם כבר מדברים על נימוסים... מזכיר לי שהאנשים בישראל באמת מאבדים את הנימוסים שלהם... יש מוכרת אחת במאפיה שתמיד שואלת "מה שלומך" אני עונה "בסדר ומה שלומך?" והיא לא עונה. או שאני שואלת אותה והיא רק מחייכת חיוך של מוכרים. בחייאת, יש לשאול אם באמת מתכוונים. מסכימים איתי?

למעלה