איתברר מסיבת בריכה 27.6

יאללה קטי לכי הביתה../images/Emo25.gif

יאללה תתחילי לדבר חה חה חה חה בשיר החדש של שרית חדד שאכתוב לך קטי במקום מוטי

Cats Hater

New member
לא מצחיק......

חגי לך תצחק עם החברים שיבינו את הבדיחות הרעות ששלך

Catty

New member
ב-ד-י-ו-ק!

רק שלא נראה לי שחגי יוסף קיים בכלל... יש לי חשדות מאוד ברורות שחגי זה לא יותר ולא פחות דרור חביה... (דרור איים עלי במסרים אישיים ממש באותו זמן ודרך כתיבתם דומה.)

Cats Hater

New member
אניי יודע.. אני גם כתבתי אבל ההודעה

אני חושב כמוך, וכשכתבתי את ההודעה היא נמחקה משום מה.....

המרחפת

New member
בגלל

שהיא כללה השמצות ודברים לא מבוססים. אני לא מוצאת שום סיבה שבפורום הזה יתנהלו ריבים כל הזמן. הודעות נוספות בנושא ימחקו ללא היסוס, וגולשים שהשמיצו בעבר וישמיצו שוב יחסמו, ולא משנה כמה תרומתם לפורום הייתה רבה. קצתי במריבות ואני לא מתכוונת בזמן המועט שאני כן מוצאת להתחבר לעסוק במריבות, פשרות ומחיקות.

Catty

New member
לא השמצתי אותו כלל.

רק לא רציתי שהוא יהונה את כולם וישקר לכולם, רק רציתי שידעו את האמת.

המרחפת

New member
ומה אם האמת שלך

היא לא אמת? או שאין דרך לאמת אותה? לא מחקתי אף הודעה בלי סיבה.

Proxy18

New member
יאללה חגי לך הבייתה...

ואל תבלבל לי ת´מוח יותר... זה מאוד לא יפה מה שאמרת לקטי!!! תתבייש לך!! קטי היא בן-אדם בדיוק כמוך ואני דורש שתתיחס אליה בהתאם!! לא הבנתי מזת´ומרת "הרי אנחנו לא יוצאים..."?!? היא חייבת לך משהו בכלל??! ההודעות שכתבת נגד קטי ממש לא במקום ואני מבקש ממך להפסיק לדבר אליה ככה... אני מקווה שהעניין ברור. קטי... תדעי שיש מישהו לצדך!! ואליך חגי... הייתי מצפה ליותר מבן 24!!!

סליחה? יש לך בעיה?../images/Emo25.gif

שלום לך פרוקסי אני לא יודע מי אתה בכלל ואני לא מבלבל לך ת´מוח לא דיברתי איתך ועליך למה כולם מעשמים רק אותי כי בטח שכולם לא מכירים אותי ורק את קטי מכירים עוד לא קראת מה שכתבנו כאן בתגובות תיראה מי התחיל איתי היא פשוט אמרה לי את המילה "חשוף" לפני שהיא אמרה לי אמרתי להם משהו לא בסדר? תגיד לי באיזה מילה אמרתי לה ואתם צריכים לדעת בעצמכם לבד מבלי להודיע לי מי אשם במריבה אז תעשו את העבודה או שתעזבו אותי בשקט

סליחה? יש לך בעיה?../images/Emo25.gif

שלום לך פרוקסי אני לא יודע מי אתה בכלל ואני לא מבלבל לך ת´מוח לא דיברתי איתך ועליך למה כולם מאשימים אותי כי בטח שכולם לא מכירים אותי ורק את קטי מכירים עוד לא קראת מה שכתבנו כאן בתגובות תיראה מי התחיל איתי היא פשוט אמרה לי את המילה "חשוף" לפני שהיא אמרה לי אמרתי להם משהו לא בסדר? תגיד לי באיזה מילה אמרתי לה ואתם צריכים לדעת בעצמכם לבד מבלי להודיע לי מי אשם במריבה אז תעשו את העבודה או שתעזבו אותי בשקט

Catty

New member
אתה ישן

השיר הזה מלפני שנה... כך שהשיר אינו חדש בכלל... ואני בבית, חה חה חה!

orlyi

New member
היי

דבר ראשון המסיבה מתחילה בשעה 18:30 דבר שני אם אתה מכיר את בריכת גלית אז זה שם....... דבר שלישי לא הרבה יבואו.... זה רוב המידע שאני יכולה לספק לך

GuyMan

New member
But I heard../images/Emo12.gif

some people go to Galit But I know who go so I hope yeah many people

למעלה