איתור ישראלים במזרח

אביעד ק

New member
איתור ישראלים במזרח

נא לשרשר לכאן הודעות לישראלים השוהים במזרח.

adnin7

New member
עליזה ודוד תיצרו קשר

עליזה ודוד היקרים אנו מודאגים אנה שילחו מסר מיכם

ש

סמדר מה המצב זה אני שחר, השעה 11.00 התקשרתי לשגרירות של ישראל בתאילנד רציתי לדעת אם רפי נרשם בשגרירות,אבל השם לא מופיע ברשימה שם,מה שהם אמרו לי שהקונסול עובר באזור פוקט, אבל אני לא יודע אם רפי היה באזור.ואם הוא היה באזור אז רק בעוד כמה שעות הם ידוע יותר. בכל מקרה אני רושם לך את האיימל שלי אם רפי יצור קשר תודיע לי, גם אני מאוד מודאג [email protected]

ETN

New member
מידע טכני על איקדואה לכל המעוניין

איקדואה היא ישוב במערב סרי-לאנקה .הצונאמי לא פגע באזור זה ,אך יכול להיות שישנה בעיה של קריסת מערכות טלפונים ואינטרנט ברחבי האי. איקדואה מפורסמת בקרב מטיילים ישראלים כאתר גלישת גלים.

gilfy

New member
In Bangkok

Anybody knows Ziva And Arlett (daughter and mom) and Ziva's to small daughers? We can't reach them on the phone, they live in Bangkok.

gilfy

New member
Does any body remember her ?

We are looking for our loved ones that are missing in Thailand

gilfy

New member
Missing persons in Thailand

gilfy

New member

gilfy

New member

gilfy

New member
Arlett, Ziva, Meital Safir Aoush

nofaritrit

New member
אופיר גבירצר

אופיר גבירצר. אמור היה היום בבוקר לצאת מפורט בליר בהודו להבלוק. משהו יודע משהו? או שזה סתם השירשור הזה. הצילו!!!

ETN

New member
מידע טכני על פורט בלייר

פורט בלייר היא עיר מרכזית באיי אנדמן שבלב האוקיינוס ההודי. הצונאמי פגע באיים אלו,כנראה שבצורה דיי רצינית-בעיקר החלקים הדרומיים. יש ליצור קשר עם חדר מצב במשרד החוץ.

nofaritrit

New member
כבר יצרנו

תודה. בחדשות אמרו דברים די מבהילים על המקום. ובאינטרנט אמרו דברים יותר מרגיעים. אני לא יודעת למי להאמין.

ETN

New member
כנס

במרכז האוקינוס ההודי.מזרחית להודו. מפות מצורפות בהודעה הקודמת שלי.

pancha

New member
איי אנדמן

מחפשת את דנה בתי שנמצאת באחד מאיי אנדמן.יצאה ביום רביעי או חמישי מפורט בלייר לאחד האיים במרחק 4 שעות מעבורת.

ETN

New member
עזרה

כפי שידוע לי כרגע מחדשות BBC ו CNN : האי נפגע מהצונמי בצורה די רצינית .אין כרגע תקשורת איתו.קווי טלפון נפלו. האם ידוע לך שמו של האי אליו נסעה ? יש ליצור קשר עם חדר מצב במשרד החוץ.

למעלה