איתמרררר איפה אתה

crazy4tc

New member
זה ישמח אותך...

עשיתי בחן את עצמך של מי אתה מהלהקה ויצא לי אארון...

Adrienne

New member
כמה פעמים השם שלי יכול להיות מוזכר

בשרשור אחד??? :p חחחח טוב אז למי שרוצה לדעת איפה הייתי - לא פה. בזמן האחרון אני ממש ממש עסוק, בקושי שיש לי זמן לעצמי ואני לא נמצא הרבה בבית... בחופש אני לומד(השלמות סעמק) ואני בקושי ישן בלילות... (תרחמו עלי זה טוב) לפורומים אני נכנס בקושי... אולי קורא איזה 3 הודעות ויוצא... אל תדאגו - אני אחזור... אולי לא בקרוב אבל אני אחזור... בינתיים יש לכם את דרורוש... ואני רק רוצה להוסיף, שלדרור אין שום אוסף חתיכים עד שהוא לא משיג את ספייק *מחייך ליעל*

ט ל i i ש

New member
../images/Emo124.gifכנסוווו

אנשיםםםם אני מבקשת להנציח את הרגע... איתמררררר כתב הודעה שלמה בפרומנו הקטן והמושלם האם סוף העולם הגיע!?!?1.111.!?!?! אני אישית מזילה דמעה... *מנגבת אותה* אחחח הנוסטלגיה עולה ביי שאיתמר היה רושם יותר מ-2 הודעות בשבוע... אחחח היו זמנים....

crazy4tc

New member
פעם הבאה שאני אגיע למצב נפשי כזה

אני אוסיף את ספייק לסיפור שלי... לאאאאא פספסתי את איתמר!!!!!! למהזה מגיע לי??????? למה??????? איתמררררררררר תחזור!!!!!!!!!!! חחחחחחחח סתם, תישן, תנסה להנות מהחופש בכל זאת, ותשתדל לא ללמוד יותר מדי! אתה יודע שיש לזה השפעות קשות... קחו אותי לדוגמה... פעם הייתי בסך הכל תלמידה תמימה... אני מסיירת ברחבי הארץ כדי למנוע מאחרים את הטעות שלי... כמו המפגרים מההצגה חברים... עוד מישהו היה צריך לראות את ההצגה הזאת נגד הסמים???

aYaLoLy

New member
איתמרררררררררררררר

יוצרת רעיון החיפוש שלך פספסה אותך?!?!? שיטטטטטטטטטטט משפט חוכמה קצר: בגרויות אפשר להשלים! ילדות לא!!! מה שאומר!!! חזור אלינווווווווו עזוב בצפר!! העלה שהעלתי בעצמי! מורים הם עם אכזר אשר היה לו ילדות קשה ולכן הם גדלים להיות מורים ולמרר את חייהם של ילדים קטנים ותמימים כמונו!!! dont you think?!

למעלה