איתן אורבך-גבר שלא ראוי לשום אישה מבחינתי!!

דידי 9

New member
איתן אורבך-גבר שלא ראוי לשום אישה מבחינתי!!

איתן אורבך, שכמו שכולנו שמנו לב, לא מעוניין באף אחת בוילה מלבד דניאל. אבל זה לא הפריע לו, לקחת את קרן לדייט ארוך, ולשכב איתה שם פעמיים, כשהוא יודע מראש שקרן היא לא האחת שלו!! אני, כבחורה-מוקיעה ומקיאה אותו מהחברה שהייתי רוצה שתהיה סביב. הוא מטיף לבנות על כנות ועל אמת, ואומרים שמעשה אחד שווה 1000 מילים. זהו המעשה! מה שהוא עשה. לכן מבחינתי האדם הזה הוא לא רק לא כן-אלא מניפולטור, נצלן, וחסר התחשבות טוטאלית בנשים! בן אדם זוועתי ומניפולטיבי ברמות מתוחכמות ומשכנעות, ואני בהחלט חושבת שדניאל טרקאי מתאימה לו במניפולטיביות שלה, הרבה יותר מקרן.. וכן, אני גם אשמח אם קרן "תפסיד" את המשחק לטובת דניאל. היא תבין בדיעבד שניצלה מ"גבר" דוחה ומניפולטור.

גן עדן 11

New member
יש הרגשה שאיתן הוא בובה על חוטים המופעלת

על ידי ההפקה. אני אישית, בא לי להקיא מההתנהגות של דניאל המחושבת והערמומית שבחוץ הרי איתן לא היה שם עליה. הטיפוס הזה עושה לי בחילה. היא תמיד תתפוס משהיא ותשתמש בה כדי להעביר מסר לצופים.(כרגע זאת אתי) כל צעד שלה מחושב, אין בה טיפת טוהר. אני מתפלאה שרק היא התאהבה בו כי בסך הכל יש בו קסם ובשביל מה הגיעו השאר?. האם היא מטילה פחד על שאר הבנות? אני חושבת שכולנו הבנו שהמשחק נגמר כי יש כבר זוגיות בבית ואין שום פייט אמיתי משום כיוון, אין כבר ענין. יש השחקנים הראשיים ויש את הניצבים וזה מתחיל להיות משעמם בטירוף. כאילו משיכת זמן מאולצת , איכשהוא להעביר את הזמן הנמרח...כך זה מורגש.

דידי 9

New member
גן עדן 11- תענוג לקרוא אותך. תענוג

לדעת שיש פה אנשים שחושבים בצורה מתפתחת. באמת! :) אני מסכימה איתך!!

poseidon111

Active member
רק לי נדמה שאם איתן

היה בוחר לרוע מזלו את קרן הוא היה מקבל משתי הגרציות הללו תשבחות על היותו גבר מבין,חכם ובעל ידע וניסיון?הונדטה שדידי הזו עושה לדניאל חורגת מכל תחום הגיוני או אפילו טלוויזיוני.היא מדברת עליה במונחים של קרימינלית,לא פחות.יתרה מזו,כל אחד שלא חושב כמוה הוא "לא מפותח" במקרה הטוב, או אחד שזקוק לטיפול דחוף כפי ששלחה את קליי שלשום.הדידי הזו היא האחות הוירטואלית של אתי.לא מבחינת השפה, אלא מהתוכן והאגרסיות.אני מוכן דידי!

דידי 9

New member
ממש לא! P אבל, אם איתן היה בוחר בקרן,

אז לא היינו יכולים לדעת עד כמה הוא מטונף כאדם. אין אם-מה שקרה, מוביל למסקנות! בסך הכל אני אומרת לך בכנות-אני מה זה שמחה שלא קרן היא הנבחרת, ואשמח יותר אם כך זה יישאר. כי האמת נתגלתה, ואין אמת אחרת במובן הזה! מה זה אם? אני כרגע מותחת עליו ביקורת כגבר. לא קרן ולא דניאל מעניינות אותי במקרה הזה. אבל שוב-אני שמחה כרגע שלא קרן היא הנבחרת

דידי 9

New member
P האם יש מצב שאתה הוא קליי?? לדעתי מצב

מאוד סביר וגדול:) תפסיק לשנוא ככה, אפילו אותי. זה מזיק לבריאותך הפיזית והנפשית :)

poseidon111

Active member
שוב התחלת עם הפרנויות שלך?

את לא מסוגלת להעביר ביקורת כאדם בוגר?את חייבת לטנף את פיך על כל מה שלא חושב או פועל על פי דעתך?תתבגרי ותני כבוד לחברייך לפורום כפי שהם, למרבית הפליאה, עדיין נותנים לך למרות שפת השוק שלך.

דידי 9

New member
חחח טוב עכשיו אני משוכנעת שזה K מי

שמטנף בנתיים-זה אתה:) תרגע,אני יודעת שאני מפריעה למהלך התקין של הפורום מבחינת השפעתך,אבל אני מביעה את דעתי-קבל את זה. לא טינפתי פי ואם תבדוק-אתה הוא זה שטינפת עשה בדק בית

poseidon111

Active member
מבחר ציטוטים של הוגת הפורום

" אתה מגעיל אותי יותר ממה שהיא" "אתה יצור שצריך טיפול עמוק K" "תתעוררו..רחמים עליכם באמת " לי את מזכירה את עירקי בפיתה.הוא נהנה להגיד פי,קקה ואת שואבת את הנאתך מטינוף הפה. שני צדדים של אותו מטבע. ולא אני לא שונא אותך.

גן עדן 11

New member
תודה דידי9../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

רק חבל שאנחנו במיעוט, נשמה.

Gilian

New member
זה בסדר.. גם קרן משחקת את המשחק

אל תדאגו לה.

אף אחד לא אמר לקרן ללכת לשכב איתו בידיעה

ברורה שהוא רצה את דניאל לדייט. איילת סיפרה לקרן שאיתן אמר שהוא רוצה את דניאל. קרן בחורה טיפשה. את הגברים אני לא מתכוונת להבין הם טיפשים שעומד להם. אבל קרן, מה חשבה לעצמה שאם תשכב איתו אז הוא יתאהב בה. קרן לא ידעה מה לעשות עם עצמה שאיתן אמר לה בשיחה לפני הדייט שהוא קשור יותר לדני כי אם הוא מדמה את זה לבית, דני היא ארבע קירות וקרן קיר אחד. קרן רצתה עוד קירות, וחשבה שזה מה שיקרה. חבל....

עינת 1

New member
בהחלט,אף אחד לא הכריח את קרן ללכת לסוויטה

ולשכב עם איתן, זו הייתה החלטה שלה. היא ידעה במדוייק שאיתן מעדיף לבלות עם דניאל, והיא לא וויתרה. אז למה להאשים את איתן?? נתנה לו והוא לקח. זו הבעייה שלה. דרך אגב, אתמול היא אמרה לליז שלה אף פעם לא היה סטוץ. המממ.... אז מה היה הקטע עם איתן?? מערכת יחסים? ככה היא רואה את זה? מוזר.

נעמה196

New member
וזה עוד אחרי שתקעה נאדים וגרעפסים לידו

בזמן הארוחה,איכס איזה דוחה.

שתעשה מה שהיא רוצה אבל שלא תטנף על דני היא לא

יותר טובה ממנה. לפחות דני עושה את זה עם בחור שמעוניין בה. אתמול בערב מי שראה את המבטים הדאגה והצחוקים של אורן המקסים איתן ודני מבין שיש ביניהם משהו שאין בין אף אחד. מעניין אותי היה לראות את דני בדייט 24 עם איתן. אני בטוחה שהם לא היו מפסיקים לצחוק להתנשק להתכרבל ולאהוב..... חבל....

דידי 9

New member
אל תשכחי שוב, שאנחנו

רואים את הכל! קרן על פי דבריו של איתן, שאמר לה שהוא לא מעדיף אף אחת, שזה שקר!!! לא רואה את מה שאת ואני רואות שהוא באמת מעדיף את דניאל. היא נוטה להאמין לו, כי גם היא רוצה אותו. אבל הוא עושה מניפולציה על שתיהן. שפל שפל שפל

דידי 9

New member
חלף, אמירה עצובה שלך..עצוב מאוד לכל המין הנשי

שבאופן כזה כמו שלך, מבינות גברים שמתנהגים ככה! מקווה שתצליחי במערכות היחסים שלך ולא תקבלי כל מה שגבר עושה כמובן מאליו

כתבתי בפירוש שאת הגברים אני לא מבינה ולא אבין

בחיים. זה לא אומר שקרן לא אחראית על מעשיה. אני בטוחה שאם זאת היתה דניאל לא היית מגיבה בצורה כזאת.

דידי 9

New member
קרן בעיני מאוד אחראית למעשיה! ברור! אני גם

לא מסכימה עם דרכה, ובפירוש לא הייתי נוהגת כך! אבל! שתעשה מה שבא לה. אני דיברתי על מה שנוצר- ומה שנוצר מהתמונה הכללית היא, שאיתן אורבך גבר דוחה, שפל, אגואיסט ורע! על זה אני מדברת. אני בהחלט לא מסכימה עם קרן

למעלה