איתן אורבך-גבר שלא ראוי לשום אישה מבחינתי!!

דידי 9

New member
ועוד דבר חלף את יודעת מה? אני

אפילו רואה בזה ניצול נוראי של מצב מצד איתן אורבך! דניאל וקרן נמצאות במצב של מלחמה מסוימת, ושיקול דעתן מוטעה, אבל זה לא מסיר את האחריות ממה שקורה להן. בחירות שלהן, ותוצאות שלהן. לא זה העניין.. אבל איתן אורבך, כל חפיסת הקלפים נמצאת אצלו קרוב לחזה, והוא ידע שהוא בקטע של דניאל ובכל זאת ניצל כן, ניצל!!! את קרן. הוא שפל, מטונף ומגעיל אותי! הוא לא שפל רק כלפי קרן-גם כלפי דניאל! דניאל אמרה שהיא לא מאמינה שקרה שם משהו בדייט, כי היא אמרה לאיתן שהיא סומכת עליו. הוא בגד באמון הזה במיוחד כשהוא ידע שבתחושה הפנימית הוא נמשך יותר לדניאל. אסור שהקטע שהוא עוד לא מחויב רשמית-יתן לו גושפנקה לפגוע בשתיהן! גבר מגעיל ומניפולטיבי ואינטרסנט.

מסכימה איתך לגבי איתן. זה רק מחזק אצלי את

התחושה שהוא לא מאוהב בדניאל ולא בקרן.... נורא מוזר שחודש וחצי 24 שעות ביחד הוא עדיין לא התאהב במישהי, מראה משהו על האופי שלו...

דידי 9

New member
צודקת חלף. לדעתי הוא מחכה לבנות החדשות

שתכנסנה, ואז הוא יחליט. בנתיים-הוא בפירוש מ נ צ ל את מעמדו. גועל נפש

גן עדן 11

New member
איתן מאוהב בדניאל../images/Emo232.gif../images/Emo232.gif../images/Emo232.gif|

כך זה נראה כרגע, והיו הרבה רמזים ומאוד לצערי, כי היא תפסה אף וקוראה לו "בן זוגי"ומבקרת אצלו במיטה על בסיס קבוע ולמרות ההצגה שלה מאוד בטוחה בו, מה שהתחזק אחרי הדייט הלילי והלא מוצלח עם קרן. אתי : "דניאל את שלו, עובדה שהוא גומר איתך את הלילה". אז איתן כרגע מסודר ומסופק כי היא אולי הרע במיעוטו. כרגע הוא צריך לשחק את ה"משחק"ומה יהיה אחרי שיצאו מהוילה? ימים יגידו.

רינתי77

Active member
כש K יראה את זה הוא יקרע מצחוק..

הרי היה חוסר הסכמה לא פעם בין K ל- P. יצא לי לקרוא את כל מה שהם כתבו. לפי מה שדידי אומרת, K בעצם מתווכח עם עצמו...רק כדי חעורר ענין. משום מה , זה לא הרושם שקיבלתי בקשר אליו.

למעלה